libris.ro

STAȚI ÎN CASE! Lăsați-ne să furăm liniștiti!

STAȚI ÎN CASE! Lăsați-ne să furăm liniștiti!

STAȚI ÎN CASE! LĂSAȚI-NE SĂ FURĂM LINIȘTIȚI! LĂSAȚI-NE SĂ VĂ  MINTIM! LĂSAȚI-NE SĂ VĂ OMORÎM, PE VOI ȘI ROMÂNIA!

Cam la asta se gîndește Iohannis cînd, pe un ton mieros, își începe discursurile cu “Dragi români!”. Am fost luptător în revoluție, și spun pentru a nu știu cîta oară că nu de foame m-am dus pregatit să mor, ci pentru ca românii să capete curajul de a spune adevărul (nu dreptul, dreptul îl aveau, dar le lipsea curajul).

Românii au dobîndit curajul, dar dreptul de a spune adevarul a început treptat să le fie tot mai restrîns, iar acum a fost desființat!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Sînt foarte multe de spus, dar după 50 de zile de temniță simt că devin tot mai mult o legumă, îmi este din ce în ce mai greu să mă concentrez și să mă exprim. Fac efortul să fiu cît mai concis, dar și cît mai coerent, expunînd o serie de subiecte într-o ordine absolut aleatorie.


Citește și: Stați acasă! Primăria Carei sfidează prevederile Ordonanței Militare și face ceremonii festive dar se rușinează să le facă publice


 Decretul lui Iohannis, care pentru mine este echivalent cu o lege marțială, prevede suspendarea unor drepturi constituționale. Dar printre acestea nu sînt enumerate libertatea conștiinței (art.29), libertatea de exprimare (art. 30) și dreptul la informație (art. 31). Noi nu mai avem dreptul la informație ci obligația de a crede minciunile lui Iohannis, Orban, Vela și ale Grupului de Comunicare Strategică, difuzate prin toate canalele media care au acceptat sclavia impusă de cei puternici (cu sau fără epoleți). Am scris că aceștia mint – da, și vă voi explica de ce am scris aceasta.

Cred ca trăim cea mai oribilă perioadă din istoria României, cînd o mîna de tîlhari trădatori de țară, profitînd de o conjunctură exacerbată (o se explic și de ce spun asta) ne împiedica să protestăm față de nelegiurile lor – ei vor să ne oblige astfel să recurgem la insurecție ca singura soluție pentru salvarea patriei?

Nu vă este clar că Iohannis are în program distrugerea economiei românești, uciderea bătrînilor și atrofierea calităților fizice, intelectuale și de sănătate în cazul celorlalți români?

Ministerul Adevărului, profețit de Orwell, a intrat în pîine în România anului 2020 și se numește ANCOM (Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații). Inchizitorul șef este fostul premier PSD Sorin Grindeanu, după cum se scrie, un apropiat al serviciilor secrete (de altfel, din cîte știu, ANCOM are incă din anul 2013 protocol de colaborare cu SRI).

ANCOM primește ordinele, prin ministerul de interne, de la Grupul de Comunicare Strategică, condus de un ilustru necunoscut, Andi-Eduard Manciu, supusa slugă a lui Iohannis în al cărui staff de campanie a fost în 2019 (soția lui, Narcisa, angajată a administrației prezidențiale, propusă de Iohannis, a devenit membră supleantă a CNA). GCS și ANCOM, două grupuri de nemernici ticăloși, sigur plătiți cu mai mult de 30 de arginți pe lună.

ANCOM se execută și, sub pretextul răspîndirii unor știri false, interzice publicațiile on-line patriotice. Concomitent, în această perioadă, au fost blocate și conturi de facebook, unele fără nici o legătura cu covid-ul, ca de pildă unul care apără drepturile românilor din secuime.

Ce urmează? Probabil arderea pe rug  în piața publică a cărților declarate interzise (deja scoase din librării) și arestarea celor care iubesc adevărul.

Începînd cu data de 20 martie, ANCOM a emis 14 decizii privind presa on-line. O să mă refer doar la două dintre publicațiile vizate.

La data de 24 aprilie, publicația on-line „Justițiarul” a fost suspendată de ANCOM, pe 29 aprilie suspendarea a fost ridicată, iar dupa cîteva ore a fost reinstituită.

Directorul „Justițiarului” este Marius Albin Marinescu iar acesta, din anul 2006 dacă nu mă înșel, în mod continuu, pe baza investigațiilor jurnalistice proprii, ne aduce la cunoștință multele nemernicii savîrșite în decursul timpului de Klaus Iohannis – aproape toate îngropate de justiția noastră coruptă pînă în maduvă, la care a avut rolul ei și Laura Codruța Kovesi, apărătoarea marilor infractori. Publicația a fost suspendată pe de-o parte din răzbunarea lui Iohannis, iar pe de altă parte pentru ca toate acele anchete sa nu mai poată fi citite de români. Dacă Marius Albin Marinescu și-a salvat postările ca text, sînt multe publicații on-line care i le-ar găzdui cu plăcere și bucurie.

Suspendarea „Justițiarului” a fost hotărîtă în condițiile în care „legea marțiala” nu prevedea și suspendarea libertăților și drepturilor legate de gîndire, de exprimare, de presă, și a fost dispusă și pentru articole postate anterior „legii marțiale”.

Noua suspendare mai are în vedere și articolul „De ce nu se fac necropsii în pandemia Covid-19?”, articol care prezintă punctul de vedere al unui profesionist, dr. Vasile Astarastoaie:

https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/De-ce-nu-se-fac-necropsii-in-pandemia-Covid-19-161161

Tot pe 24 aprilie a fost suspendat și site-ul “Ortodoxinfo”. Principalul articol acuzator a fost “Se pregătește omorîrea pensionarilor în lagăre de concentrare și exterminare”. Ei bine, eu ma simt ca un pensionar închis de Iohannis în lagar care presimte exterminarea! Și voi lupta împotriva ei!

De ce vreți să ne izolați și să ne omorîți? Ca să nu ne mai plătiți pensiile? Sau pentru că am trăit mult, am vazut multe, știm multe, înțelegem (unii) multe și am putea deschide ochii tinerilor?

Multe lucruri vi se ascund, de pildă propunerea avansată acum aproape jumătate de secol de eutanasiere a pensionarilor fiindcă sînt o povară pentru societate. Nu știați, nu-i așa? Iată:

“Primul „om” care a avut ideea eutanasierii forțate în masă a populației bătrîne la nivel planetar a fost Henry Kissinger(ns. 1923), seceretar de stat al SUA între anii 1973-1977; într-un interviu acordat la 28 oct. 1973 și publicat de New York Times sub titlul „Ilegal o putem face imediat. Constituțional va dura puțin mai mult…” acesta declară printre altele: „Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia… Persoanele în vîrstă sînt consumatori inutili. Populația lumii trebuie să fie redusă cu 50 %.”. În anul în care a făcut această declarație, Henry Kissinger a primit premiul Nobel pentru pace!

Paul Ehrlich (ns. 1932), profesor la Stanford, în cartea „Bomba numită Populaţie” (1968 – „The Race Bomb”) scria: „Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni … Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă…”.

În volumul „Viitorul vieții”, apărut în Franța în anul 1991, Jacques Attaliscria: „După ce depășește vîrsta de 60-65 de ani, omul trăiește mult prea îndelungat fără să producă și costă scump societatea. Bătrînețea este în prezent o piață, dar nu este solvabilă… Eutanasia va fi unul dintre instrumentele esențiale ale societăților noastre viitoare.”  Attali (ns. 1943), a fost între 1981-1991 consilier al președintelui francez Francois Mitterand iar între 1991-1993 a fost primul președinte al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

În anul 2012 Christine Lagarde, pe atunci directoarea generală a FMI (ns. 1956) iar în prezent președinta Băncii Centrale Europene declara și ea: „Bătrânii trăiesc prea mult și este un risc pentru economia globală, trebuie făcut ceva”.

Sînt doar cîteva exemple. Nu este așa că nu știați? Ministerul Adevărului nu vrea să știți.

Vă mai spun ceva ce nu știți și Ministerul Adevărului nu vrea să aflați, se crează in laboratoarele americane viruși care să ucidă cît mai mulți oameni:

Leonard George Horowitz (ns. 1952), expert internațional în materie de sănătate publică, științe ale comportamentului, noi maladii și terorism bacteriologic duce de ani de zile lupta sa împotriva maladiilor create în laborator. Este autorul filmului “În minciuni noi credem: CIA, Hollywood-ul și bioterorismul” prezentînd modul în care oficiali din domeniul medicinei, aflați sub influența CIA, duc un război al terorii biologice împotriva a milioane de oameni (filmul a fost scos de pe Internet); este autorul cărții “Virusuri emergente; SIDA și Ebola – boli accidentale sau intenționate?”; lucrările sale referitoare la riscurile grave asociate vaccinurilor au condus în mai multe țări din Lumea a Treia la modificarea politicilor în ce privește vaccinurile; a depus mărturie în Senatul SUA cu privire la crearea virusului SIDA în laborator, la ordinele francmasoneriei mondiale.

Citesc tot mai multe materiale în care oameni de știință de pretutindeni care au curaj și conștiință declară că noul virus este o creație umană. Sunt înclinat să cred și eu la fel. Împotriva lor se ridică voci care îi acuză, în bătaie de joc, că sunt adepți ai teoriilor conspiraționiște. Cînd vedeți cîte lucruri aparent de neînțeles, toate împotriva oamenilor, se întîmplă în lume, nu vă este evident că întreaga planetă este victima unui lung șir de conspirații?


Stînd cu aparatul de radio deschis de cînd mă trezesc și pînă mă culc, sînt atent la toate informațiie care sînt transmise de RRA. Dar mai citesc și articole, și mail-uri.

Primul declarat infectat de coronavirus în România, la 26 februarie,  a fost un tînăr de 25 de ani din Gorj care din cîte țin minte a fost la o vînătoare unde a participat și un italian care ar fi fost infectat. Nu s-a apropiat de el mai mult decît cîteva zeci de metri. Transportat de urgență la spitalul Matei Balș, la vrăjitorul (se pare foarte penal) Adrian Streinu Cercel, a fost vindecat mintenaș. Minune Dumnezeiască! Sau poate doar românească. Nu țin minte ce experiență avea medicina românească în acest domeniu, în ce privește diagnosticarea, în ce privește tratamentul și leacurile. Țin minte însă că in declarația dată după externare de „primul infectat” al țării spunea că el nu a avut nici un simptom și nici nu crede că a fost infectat.

Apoi au început să apară morții.

„Pe data de 22 martie 2020 au fost confirmate primele 3 decese. Este vorba de 3 pacienți cu vârstele de cuprinse 67 și 74 ani. Toți 3 aveau boli preexistente. Cel de 67 ani a murit la Craiova, cel de 74 ani la București, iar cel de 70 de ani la Iași.”

„La 1 aprilie, s-a raportat că 84 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Oradea, Ialomița, Bihor și Mureș, au decedat.”

După cum vedeți, bătrîni cu boli cronice preexistente.

Am devenit îngrijorat cînd la sfîrșitul lunii martie în județul Botoșani a murit o tînără de 27 de ani. După care m-am lamurit – fusese internată în comă diabetică!

Pe 24 aprilie se inregistreaza un alt record de vîrsta: moare o tinara de 21 de ani din Vrancea. Care însa și avea mai multe comorbidități (boală renală cronică, obezitate, insuficiență cardiacă și sindrom Down).

Sînt eu tîmpit sau ăștia de la GCS ne cred tîmpiți pe toți?

Sînt anuntati ca victime ale Covid-ului persoane peste 90 de ani, sau cu boli foarte grave – pentru GCS în țara asta nu mai moare nimeni de bătrînete sau de boli cronice grave, toți mor de Covid? O informare corectă ar presupune ca atunci cînd se anunță un deces, în afara faptului că persoana în cauză a fost infectată cu Covid, să ni se precizeze și cauza morții. Dar asta nu se poate, fiindca nu se mai fac autopsii! Ordin de sus!

Sînt convins de existența acestui virus (pe care acum două luni, cînd înca visa la anticipate și la „parlamentul lui”, Iohannis îl bagateliza), poate că în alte țări au murit oameni exclusiv din această cauză, dar în România, prin dezinformarea și ambiguitatea practicate de GCS nu cunosc nici un caz. Consider că a fost ocazia perfectă pentru ca Iohannis să instaureze dictatura – mitingurile de protest interzise, presa independenta care îl critică suspendată, bătrânii izolați și îndrumați spre cimitir.

Într-adevăr, România este victima unui bombardament cu informații false. Dar acestea provin de la Cotroceni, de pe prompterul al căror texte le silabisește Iohannis. PSD a strîns și prezentat un buchet de minciuni prezentate de Iohannis, dar din păcate s-a rezumat doar la acelea care afectau PSD-ul. Iohannis minte de îngheață apele (făcînd indirect campanie electorală anticipată pentru PNL), dezinformează întreaga țară, dar pentru asta nu-i taie nimeni microfonul, nu-l cercetează și sancționează nimeni.

Argumentul meu că pericolul epidemiei în România este fals? Chiar Iohannis. Cînd într-o noapte, din zona de carantină totală a Sucevei autobuze cu sute de muncitori agricoli au trecut munții spre Cluj (printr-o firmă ai căror doi patroni se numesc Fluutur) pentru a urca în avioane către Germania, au încălcat ”legea marțiala” suficienți oficiali de toate felurile cît să umple o închisoare întreagă. Dar nu a fost arestat nimeni. Iar în discursurile lui Iohannis, de altfel foarte vehement la adresa PSD, tace ca mortu’ în păpușoi pe tema aceasta. Normal, nu o poate arunca în spatele PSD-ului! Între timp, sute de muncitori agricoli români plecați în Germania au luat virusul, dar asta nu este treaba lui Iohannis sau a autorităților române.

Românii sînt buni să slugărească în Europa, dar economia României trebuie ucisă!


            La data de 3 mai, situația infectarilor cu covid 19 arata 21 de infectari in județele Buzău și Harghita, 24 in Vîlcea și 25 în Brăila. Justifică aceste cifre arestarea la domiciliu a tuturor locuitorilor din județele de mai sus? Doar dacă vrei să le distrugi economia. Și aceasta în timp ce mii de muncitori agricoli români pleacă cu avioanele în țările cu o mortalitate mult mai mare decit România și unde nu li se oferă nici o protecție.

Nu știu care vor fi consecințele acestor masuri aberante de sechestrare a românilor în case. Unii spun că vom avea de Crăciun o explozie demografică.  Posibil ca în primele zile ale “legii marțiale” într-adevăr, avînd posibilitatea de a sta liniștiți împreună, unele cupluri vor pune bazele unei creșteri demografice.  Dar apoi? Eu, pesimist așa cum m-a învățat viața, văd cam așa: apar certuri interminabile urmate de violențe care vor conduce la divorț sau chiar la crimă; alcoolism sporit; psihoze sau depresii majore urmate de sinucideri (sau chiar de uciderea victimelor depresiilor de catre polițiști, cum deja s-a întîmplat), atrofieri musculare, dereglarea ceasului intern și multe altele pe care eu, nefiind de specialitate, nu pot să le intuiesc.

Mai văd ceva întunecat la orizont. Oamenii nu mai au bani, în plus s-ar putea să ne trezim cu o penurie alimentară. Asta înseamnă că se vor înmulți infracțiunile, pe care politrucul Vela nu văd cum le poate stăvili.

Și o altă consecință pe care o prevăd. Cheltuieli mari, visterie golită, economie în moarte clinică – vom apela la mari împrumuturi externe. Trăim vremuri tulburi, vremurile în care se fură cel mai mult și mai sigur banii statului. Cine va verifica furturile? Curtea de conturi? Asta este o glumă proastă. După îmbogățiți de război, după îmbogățiți de revolutie, acum vom avea îmbogățiți de covid. România va fi datoare vîndută.

Asta vrei tu, nemernicule, pentru dragii tai români?

Dar ce fac autoritățile statului în timp ce românii, blocați în case, nu mai au posibilitatea să protesteze? Își bat joc de noi, asta fac.

Iohannis a promulgat vineri 3 aprilie legea prin care educația sexuală devine obligatorie în școli (și se pare că și în grădinițe, după cum scrie Ninel Peia). Aparută la inițiativa Organizației Mondiale a Sănătății, legea este aprig contestată de părinți, de biserică, de asociațiile civice – dar nu îi ascultă nimeni.

Camera deputaților omite să ia în discuție legea Ținutului Secuiesc, așa că aceasta este adoptată tacit. Iese scandal, senatul se mobilizează și fixează dezbaterea a doua zi după primirea proiectului iar legea este respinsă. Iohannis, cu un tupeu incredibil, își asumă meritul respingerii legii!

Dar și senatul comite o boacănă! Nu este pus în discuție în termen Codul administrativ, care ajunge și el adoptat tacit. Conform acestuia, în localitățile în care maghiarii sînt intr-o proporție mai mare de 20 %, limba maghiară va fi a doua limbă oficială! Trag concluzia că românii din administrație care nu vorbesc ungurește, vor fi dați afară!

Aceste doua legi nu au fost trecute pe ordinea de zi, dar în schimb a fost trecut proiectul legii vaccinării obligatorii, lege de asemenea contestată foarte vocal. Pe 10 aprilie, Marcel Ciolacu s-a angajat că acest proiect va trece de parlament iar el o susține.

Ministerul sănătății încheie cu Maria Cristian, o bucătăreasă din com. Călugăreni, sat Uzunu, un contract în valoare de 12 mil. euro pentru achiziționarea a 1.750.000 de măști (revine un pret de vreo 7 euro/mască)!

O afacere excelentă fac și hotelierii, care altfel ar fi stat cu hotelurile inchise. Statul s-a angajat (postare Monica Tatoiu) ca în cazul în care aceștia primesc persoane în carantină în cel puțin 10 camere, le va plăti chirie (60 euro per zi și per cameră) pentru toate camerele hotelului!

Pe 9 aprilie Marcel Vela suspendă exportul de cereale, dar după o săptămînă tot el ridică interdicția motivînd că au fost completate rezervele de stat. Cu ce grîu au fost completate rezervele?

Aceeași atitudine de curcă beată (sau de oaie capie) a avut și Costel Alexe, ministrul mediului, în privința tăierilor de păduri (în timp ce noi sintem închiși în casă, pădurile se taie în neștire). Ministrul spune una azi, alta mîine.


            Unii leagă coronavirusul de antenele 5 G. Presa oficială îi combate. Nu mă pricep, nu comentez, dar eu unul nu cred în teza aceasta. Mă miră însa altceva: acum, cînd oamenii sînt ținuți in casă, noaptea se montează antene 5 G în toată țara, deși în multe dintre statele europene acestea sînt interzise.


            În mărinimia lor, Iohannis, Orban și Vela ne-au îmblînzit detenția. De îmblînzirea asta să aibe parte ei pe lumea cealaltă! Nu mai sînt închis în casă ca pînă acum, cu excepția orelor 11-13, acum pot (teoretic) să ies între 7-11 și 19-22. Sîmbăta noapte am scris la acest articol pîna spre dimineață, cînd m-am trezit și am văzut că nu mai am pîine, era prea tîrziu: trecuse de ora 11 – la ora aceea, îmi era interzis dreptul la pîine! Seara, eu nu mai ies de mult din casă. Spre binele meu, cică, îmi este interzisă libertatea, îmi este interzisă mișcarea, îmi este interzis aerul curat, îmi este interzis soarele și efectele lui benefice – simt cum mă usuc tot mai mult, de la o zi la alta. Dar asta se urmărește.

După 15 mai va fi altă îmblînzire: nu vom mai fi obligați sa scriem declarații că plecăm să cumpărăm pîine, dar vom fi obligați să purtăm mască! Cît de tîmpiți sînt actualii conducători ai României?  Cînd riscul era mai mare, nu ne-au obligat, dar ne obligă acum! Pentru mine, această mască mă duce cu gîndul la botniță.

Pînă acum, nu am fost umilit niciodată. Dar acum sînt umilit, fiindca atunci cînd, cam la 10 zile, între orele legale cobor din casă, trebuie să am declarația scrisă în care precizez “mă duc la magazinul de lîngă bloc să cumpăr pîine și mîncare”. Daca nu o am, risc o amendă echivalentă cu pensia mea pe un an.

În toate lagărele bolșevice, deținuții au fost torturați – dar, din cîte știu, umiliți în masă au fost doar la Pitești. Nu este crestinește ce vă spun acum, dar mi-aș dori, ca o pedeapsă divină, ce mai există folosibil din fosta închisoare de la Pitești să se redeschidă și în ea să intre, pînă la sfîrșitul vieții, Iohannis și clica lui de nemernici.

Ce vor face acum Iohannis și banda lui de trădatori incompetenți? Îmi vor declara război pe toate planurile? Asta este ușor și aparent simplu, fiindca sînt de unul singur. Dar ei nu știu că în viața mea, plina de momente foarte grele, nu am fost singur niciodată – întotdeauna a fost alături de mine Dumnezeu în lupta pe care am dus-o împotriva răului.

Spuneți adevărul, apărați adevărul, și Dumnezeu vă va apăra pe voi: „Luptă-te pînă la moarte pentru adevăr, și Domnul Dumnezeu se va lupta pentru tine” (Iisus, fiul lui Sirah 4.28).

Dan Cristian IONESCU

Sursa: preluare incorectpolitic.com

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info