Rareș Bogdan și-a pus Botoșaniul în cap: „Cere-ţi scuze imediat de la botoşănenii pe care i-ai jignit!”

Rareş Bogdan, ajunge cu nesimţirea de liberal cu care te-ai urcat pe voturile românilor! Cere-ţi scuze imediat de la botoşănenii pe care i-ai jignit!„, așa arată reacția deputatului social-democrat botoşănean Răzvan Rotaru, care îi solicită europarlamentarului Rareş Bogdan să îşi ceară scuze faţă de botoşăneni, pe care îi jigneşte ori de câte ori are ocazia.

Ultima dată, prim-vicepreşedintele PNL a declarat că dacă avea el rol executiv, Ioan Buda, fostul chestor de la vamă, era şef de post într-o comună de prin Botoşani.

„Judeţul Botoşani şi botoşănenii nu sunt bătaia de joc a ta, a lui Orban şi a politrucilor din PNL, care aţi călcat în picioare diaspora în plină pandemie de coronavirus. Mai ai tupeul să deschizi gura, după ce i-aţi ţinut pe oameni la frontieră ca pe animalele care urmează să fie sacrificate la abator! Să-şi fie ruşine pentru jignirile la adresa botoşănenilor. Nu ai pic de respect şi te dai mare intelectual şi politician. Dacă eşti nemulţumit de prestaţia lui Ioan Buda, fostul şef al Poliţiei de Frontieră, mai bine ţi-ai fi mişcat fundul de la Bruxelles la Nădlac să vezi cum au îndurat românii ore în şir bătaia de joc a colegilor tăi de partid, Orban, Vela şi ceilalţi pe care i-aţi pus pe funcţii în ultimele luni, profitând de numirile fără concurs din starea de urgenţă”, a declarat Răzvan Rotaru.

[one_half] [/one_half]

„După ce au ajuns pe posturi la Bruxelles, europarlamentarii PNL au uitat cu totul de diasporă şi de românii de acasă şi şi-au văzut de propriile interese de afaceri şi de partid! Diaspora şi cei din ţară sunt buni pentru PNL doar în campanie şi în zilele de alegeri, în rest nu dau doi bani pe problemele şi vieţile alegătorilor!”, se mai arată în declarația de presă a deputatului Răzvan Rotaru

„Domnule politician cu aere de vedetă expirată, care şi-a căutat un os de ros în PNL, înainte să deschizi gura şi să jigneşti sute de mii de oameni de soarta cărora nu te-a interesat niciodată, mai bine ai asculta vocea celor pe care i-aţi abandonat la frontieră. S-a terminat cu luna voastră de miere la guvernare. Aţi auzit ce v-au strigat oamenii, v-au spus că sunteţi hoţi, că ei vin în ţară şi îi trataţi ca vitele, că nu vă asumaţi nimic. De ce au ajuns românii în doar 6 luni să vă ia la şuturi? Vă spun eu de ce, pentru că sunteţi incompetenţi şi iresponsabili, pentru că aţi pus coafeze şi şoferi la conducerea spitalelor, pentru că aţi dat tunuri financiare pe spatele medicilor. Alo! Iohannis, Orban, Bogdan şi toată şleahta liberală, trezirea, lăsaţi acţiunile electorale pe care le-aţi început şi ocupaţi-vă de problemele reale ale oamenilor!”, a completat deputatul botoşănean.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns