RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Victorie la CNCD pentru Mihai Tîrnoveanu și Calea Neamului

Print Friendly, PDF & Email

VICTORIE la CNCD!
În primul Dosar din iulie anul trecut, după 10 luni, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării ajunge la următoarea concluzie: fundația Szekler Monitor din Harghita nu a avut competența de a formula sesizarea împotriva mea (pentru discriminare, incitare la ură etc.) deoarece se constată că obiectul de activitate al fundației nu include apărarea drepturilor omului si nici interesul legitim în combaterea discriminării. Combaterea Discriminării ”s-a spălat pe mâini”.

Consider că decizia CNCD (,,Admiterea excepției lipsei calității procesuale active” a reclamantului meu) este una strict tehnică, Dosarul nejudecându-se pe fond, în opinia mea, din cel puțin trei motive.

1.Miile de români care au fost alături de această cauză, în diverse moduri, inclusiv fizic, la CNCD, în ziua citării mele, au CONTAT foarte mult. NU am fost singur în problema asta. Solidaritatea si-a spus cuvântul. Le MULȚUMESC tuturor pentru asta!

2. Acțiunile desfășurate de Calea Neamului (si pentru acestea am fost acuzat) nu au avut nimic incriminator, fiind susținute deasemenea de mii de români (din nou a contat UNIREA în jurul unui IDEAL). Textele de pe Facebook reclamate la CNCD, nu au avut nimic incriminator. Acestea au fost deasemenea, ca și acțiunile, apreciate de mii de români. Aceeasi Solidaritate a CONTAT! Vă MULȚUMESC tuturor pentru asta!

3. Apărarea scrisă pe care am depus-o la CNCD a fost fără cusur, fiind cam imposibil de combătut. Alături de mine în acest sens au fost Silvian Emanuel Man, președintele Ligii Studenților Iași, Marina Ioana Alexandru, Adrian Aciu și bineînțeles, Florin Palas. Le MULȚUMESC pentru acest lucru!

Prieteni dragi, Dumnezeu ne dă tot felul de încercări, si suferinta si prigoana, dar si dreptatea care se face pe Pământ. Toate câte se întâmplă sunt cu Voia Lui, iar nouă ne revine Înțelegerea lor, după putința Credinței. Eu atât știu, câtă vreme rămânem UNIȚI în ADEVĂR, vom fi în Duhul Lui Hristos Mântuitorul și al Neamului Românesc, indiferent de ne va fi bine sau rău.

Cu fruntea sus, convins de Adevărul din demersurile mele, ale noastre de fapt, am avut în inimă atat Dragostea voastră, cât si privirile celor care s-au îndoit, celor care au dat înapoi, atunci când am fost acuzat de ură, de incitare, de fascism, de intoleranță. Pentru sufletul meu, Dragostea a contat mai mult.
Pentru Neamul meu, nu tolerez antiromânismul si nu am nicio înțelegere față de trădare.

Pe Calea Neamului voi păși mai departe, atât cât va îngădui Dumnezeu, alături de camarazii mei, cu fapta și cuvântul în Adevăr, nu în amăgire, căci amăgirea va trece precum apa, atunci când pietrele rămân.
Nu vă lăsați înșelați de vremurile trecătoare, rămâneți în Timpul Lui Hristos, căci, cu Dumnezeu inainte vom merge ÎMPREUNĂ pentru Biruința Neamului Românesc!

Autor: Mihai TîrnoveanuSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info