Propagandă de partid pe pagina Guvernului României! Mai au rușine liberalii?

Propagandă de partid pe pagina Guvernului României! Mai au rușine liberalii?, Foto: Facebook / Guvernul României

Duminică, 24 mai a.c., în ziua când se împlineau 145 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, câțiva liberali din Guvern au participat la o așa zisă inaugurare a Muzeului Național Brătianu (Vila Florica). Nimic de reproșat până aici. Cu toate că dacă am lua în serios starea de alertă cu care tot ne-au ros urechile tembelizoarele și presa miluită cu 40 de milioane, atunci nu prea ar fi fost timp de astfel de aniversări nici măcar într-o zi de duminică…

Însă nerușinarea imensă este să folosești pagina oficială a unei instituții atât de importante precum Guvernul României pentru a face propagandă de partid!

„Premierul Ludovic Orban și ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu au participat astăzi la inaugurarea Muzeului Național Brătianu – Vila Florica – când se împlinesc 145 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.
„Mă bucur că putem da românilor acest loc unde să se întâlnească cu istoria, unde să cunoască viața înaintașilor noștri, care au pus temelia transformării României într-un stat modern. Acest Muzeu relevă rolul fundamental al familiei Brătianu și al Partidului Național Liberal în istoria și evoluția României”, a afirmat premierul Ludovic Orban.”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de facebook a Guvernului României

Propagandă de partid pe pagina Guvernului României! Mai au rușine liberalii?, Foto: Facebook / Guvernul României

Atât Ludovic Orban cât și Klaus Iohannis par să nu înțeleagă un lucru extrem de simplu: ei trebuie să reprezinte la nivelul instituțiilor pe care le conduc toți cetățenii României, fără absolut niciun fel de discriminare, nici măcar la nivel politic sau ideologic. Ori ei au înțeles să transforme Țara în Partid, și Partidul în Țară!? Ori asta nu se poate bre!

Câtă lipsă de tact diplomatic și de cultură politică poți să ai, încât să faci un lucru atât de stupid tocmai în momentul când partidul îți devine pe zi ce trece tot mai nepopular din cauza abuzurilor și confuziei semănate în rândul societății românești de un guvern anapoda de incompetent?

Să fi vrut oare Mandolină să paraziteze din imaginea Brătienilor într-o acțiune disperată de PR? N-ai nimerit-o cumetre! Dacă ideea a venit de la niște consilieri, atunci concediază-i de urgență! Dacă nu, atunci pleacă în lume, și doar dacă vei mai găsi din ăștia ca tine să te întorci să ne spui…

Nota noastră: Imaginați-vă doar atât: că PSD-ul ar fi fost la guvernare în această perioadă și ar fi inaugurat duminică muzeul dedicat vreunui strămoș inițiator al social-democrației. Ar fi fost de ajuns să se stârnească „jihadul” rezistenților și al altor grupări de gherilă urbană?

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns