Propagandă de partid pe pagina Guvernului României! Mai au rușine liberalii?

Duminică, 24 mai a.c., în ziua când se împlineau 145 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, câțiva liberali din Guvern au participat la o așa zisă inaugurare a Muzeului Național Brătianu (Vila Florica). Nimic de reproșat până aici. Cu toate că dacă am lua în serios starea de alertă cu care tot ne-au ros urechile tembelizoarele și presa miluită cu 40 de milioane, atunci nu prea ar fi fost timp de astfel de aniversări nici măcar într-o zi de duminică…

Însă nerușinarea imensă este să folosești pagina oficială a unei instituții atât de importante precum Guvernul României pentru a face propagandă de partid!

“Premierul Ludovic Orban și ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu au participat astăzi la inaugurarea Muzeului Național Brătianu – Vila Florica – când se împlinesc 145 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.
“Mă bucur că putem da românilor acest loc unde să se întâlnească cu istoria, unde să cunoască viața înaintașilor noștri, care au pus temelia transformării României într-un stat modern. Acest Muzeu relevă rolul fundamental al familiei Brătianu și al Partidului Național Liberal în istoria și evoluția României”, a afirmat premierul Ludovic Orban.”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de facebook a Guvernului României

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Propagandă de partid pe pagina Guvernului României! Mai au rușine liberalii?, Foto: Facebook / Guvernul României

Atât Ludovic Orban cât și Klaus Iohannis par să nu înțeleagă un lucru extrem de simplu: ei trebuie să reprezinte la nivelul instituțiilor pe care le conduc toți cetățenii României, fără absolut niciun fel de discriminare, nici măcar la nivel politic sau ideologic. Ori ei au înțeles să transforme Țara în Partid, și Partidul în Țară!? Ori asta nu se poate bre!

Câtă lipsă de tact diplomatic și de cultură politică poți să ai, încât să faci un lucru atât de stupid tocmai în momentul când partidul îți devine pe zi ce trece tot mai nepopular din cauza abuzurilor și confuziei semănate în rândul societății românești de un guvern anapoda de incompetent?

Să fi vrut oare Mandolină să paraziteze din imaginea Brătienilor într-o acțiune disperată de PR? N-ai nimerit-o cumetre! Dacă ideea a venit de la niște consilieri, atunci concediază-i de urgență! Dacă nu, atunci pleacă în lume, și doar dacă vei mai găsi din ăștia ca tine să te întorci să ne spui…

Nota noastră: Imaginați-vă doar atât: că PSD-ul ar fi fost la guvernare în această perioadă și ar fi inaugurat duminică muzeul dedicat vreunui strămoș inițiator al social-democrației. Ar fi fost de ajuns să se stârnească “jihadul” rezistenților și al altor grupări de gherilă urbană?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

PSD recunoaște că se ascunde sub pulpana lui Iohannis: "Se vede din spațiu că PSD a devenit o penibilă anexă a PNL și a lui Iohannis"

lun mai 25 , 2020
Ceea ce vedeau cu ochiul liber chiar până și profanii între ale politicii, și anume că PSD-ul a trecut în echipa lui Ioahnnis, este spus acum mai nou chiar de către unii dintre liderii Partidului Social Democrat. Codrin Ștefănescu recunoaște într-o postare de pe contul său de socializare că: “Se […]

Poate vă place și:

libris.ro