PSD recunoaște că se ascunde sub pulpana lui Iohannis: „Se vede din spațiu că PSD a devenit o penibilă anexă a PNL și a lui Iohannis”

Ceea ce vedeau cu ochiul liber chiar până și profanii între ale politicii, și anume că PSD-ul a trecut în echipa lui Ioahnnis, este spus acum mai nou chiar de către unii dintre liderii Partidului Social Democrat.

Codrin Ștefănescu recunoaște într-o postare de pe contul său de socializare că: „Se vede din spațiu că PSD a devenit o penibilă anexă a PNL și a lui Iohannis”.

[one_half] [/one_half]

„În ultima vreme suntem criticați tocmai de cei care au crezut în noi și ne-au votat! Și au dreptate, asta-i clar! Limpede ca lumina zilei. Se vede din spațiu că PSD a devenit o penibilā anexā a PNL și a lui Iohannis. Cā suntem timizi si speriati sā nu ne supārām sefii din umbrā! Cā ne delimitām, la ordin, de toate mesaje din trecut! Cā numele Dragnea, Codrin, Olguta, Serban, Plesoianu, Nicolicea, Iordache,etc, sunt interzise de noua conducere a PSD.

Cā partidul este predat la cheie unor securici care urāsc de moarte acest partid. Pucistii de ieri, scoliti in tot felul de academii secrete, noii conducātori de azi! Sunt demisi, pe bandā rulantā, toti membrii curajosi interzisi de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altādatā.

Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii judeteni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie sā-si recupereze urgent partidul! Altfel, milioane de români care au votat PSD, ne vor face de ocarā! Si nu vom mai iesi printre oameni de rusine! Cā am fost lasi si i-am trādat! Eu, unul, m-am sāturat sā fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”, a scris pe facebook Codrin Ștefănescu

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns