La Brașov liberalii apără limba maghiară, iar la Iași secesionismul moldovenist?

Jurnalistul Dan Tanasă a descoperit o situație de-a dreptul revoltătoare la Brașov, acolo unde “președintele PNL al CJ Brașov și-a angajat avocat ca să apere o inscripție în limba maghiară care încalcă limba oficială de stat”.

PNL, agent de maghiarizare? Ce stat reprezintă acest președinte de Consiliu Județean? România, sau Ungaria? Că poate a încurcat borcanele și nu mai știe în slujba cui este în acea funcție! RUȘINE Brașov, rușine PNL!

Mergâng mai departe și urcând pe harta României în dulcele târg al Ieșilor, descoperim o altă coțcărie antiromânească a guvernului liberal, dezvăluită de această dată de către Curentul.info:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministrului deși restul acționarilor s-au opus”

Acest așa zis cumătru de care vorbește Curentul, este Lucian Timofticiuc, un personaj controversat, acuzat de șantaș de presă prin zona Moldovei (n.r. Vaslui) și de asemenea este … unul dintre membrii fondatori ai Comunităţii Moldovenilor din România, o farsă de tot râsul, cu aromă de secesionism moldovenist, despre care presa din România și nu numai umpluse pagini întregi în urmă cu ceva ani.

Cumătrul lui Neluțu și “etnia moldovenească”

“Totul se baza pe programe europene care ar fi promovat interesele basarabenilor in Uniunea Europeana. Stii de unde a venit ideea etniei moldovenești? Este foarte simplu. Pentru a accesa mai usor fondurile europene, ai nevoie de o etnie. Si noi le-am dat aceasta etnie. Mai mult, aceasta etnie a fost aprobata prin hotarare judecatoreasca definitiva de Judecatoria Iasi. Nu vad care este vina noastra…”, spunea pentru hotnews.ro în urmă cu 13 ani Lucian Timofticiuc, directorul de imagine de atunci al Asociației Comunității Moldovenilor din România

Așa că după ce Iohannis ne-a ros urechile cu “Jó napot kívánokPSD” și cu acuzația că unii vând Ardealul, să descoperim asemenea acte de antiromânism tocmai la “Partidul Meu”?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

29-31 Iulie: Simpozionul Memorial "Vasile Motrescu" - 62 de ani de la executarea în penitenciarul Botoșani

mar mai 26 , 2020
“Simpozionul memorial ”Vasile Motrescu” ediția I, organizat de Asociația CCPCT ”Arboroasa” Vicovu de Jos în parteneriat cu Primăria Vicovu de Jos, vă propune o întâlnire dedicată efigiei demnității naționale în rezistența anticomunistă din Obcinile Bucovinei – partizanul Vasile Motrescu, fiu al comunei Vicovu de Jos. Ne propunem ca evenimentul inițiat […]

Poate vă place și:

libris.ro