La Brașov liberalii apără limba maghiară, iar la Iași secesionismul moldovenist?

Lucian Timofticiuc, membru fondator al Comunităţii Moldovenilor din România, Foto: captură youtube
Lucian Timofticiuc, membru fondator al Comunităţii Moldovenilor din România, Foto: captură youtube
Print Friendly, PDF & Email

Jurnalistul Dan Tanasă a descoperit o situație de-a dreptul revoltătoare la Brașov, acolo unde “președintele PNL al CJ Brașov și-a angajat avocat ca să apere o inscripție în limba maghiară care încalcă limba oficială de stat”.

PNL, agent de maghiarizare? Ce stat reprezintă acest președinte de Consiliu Județean? România, sau Ungaria? Că poate a încurcat borcanele și nu mai știe în slujba cui este în acea funcție! RUȘINE Brașov, rușine PNL!

Mergâng mai departe și urcând pe harta României în dulcele târg al Ieșilor, descoperim o altă coțcărie antiromânească a guvernului liberal, dezvăluită de această dată de către Curentul.info:

“Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministrului deși restul acționarilor s-au opus”

Acest așa zis cumătru de care vorbește Curentul, este Lucian Timofticiuc, un personaj controversat, acuzat de șantaș de presă prin zona Moldovei (n.r. Vaslui) și de asemenea este … unul dintre membrii fondatori ai Comunităţii Moldovenilor din România, o farsă de tot râsul, cu aromă de secesionism moldovenist, despre care presa din România și nu numai umpluse pagini întregi în urmă cu ceva ani.

Cumătrul lui Neluțu și “etnia moldovenească”

“Totul se baza pe programe europene care ar fi promovat interesele basarabenilor in Uniunea Europeana. Stii de unde a venit ideea etniei moldovenești? Este foarte simplu. Pentru a accesa mai usor fondurile europene, ai nevoie de o etnie. Si noi le-am dat aceasta etnie. Mai mult, aceasta etnie a fost aprobata prin hotarare judecatoreasca definitiva de Judecatoria Iasi. Nu vad care este vina noastra…”, spunea pentru hotnews.ro în urmă cu 13 ani Lucian Timofticiuc, directorul de imagine de atunci al Asociației Comunității Moldovenilor din România

Așa că după ce Iohannis ne-a ros urechile cu “Jó napot kívánokPSD” și cu acuzația că unii vând Ardealul, să descoperim asemenea acte de antiromânism tocmai la “Partidul Meu”?

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info