Acuzații la adresa lui Mihai Chirica: “După ce a trădat PSD, acum, proaspătul primar PNL îi trădează şi pe ieşeni”

Ne-am săturat de mincinoşi, oportunişti şi farisei ca Mihai Chirica!“, spune deputatul Bogdan Cojocaru, după ce primarul ieșean Mihai Chirica a avut o declarație controversată cu privire la oportunitatea realizării autostrăzilor care să lege Moldova de Transilvania, înclinând cu stupefacție către varianta prin Bacău și nu spre autostrada A8 (Iaşi – Tg.Mureş), așa cum poate s-ar fi așteptat o mare parte dintre ieșeni, și nu numai.

Am rămas stupefiat de recentele declaraţii ale primarului Mihai Chirica, susţinute la Ministerul Transporturilor, despre obiectivele de investiţii din zona Moldovei.

De-a lungul timpului, au fost foarte multe discuţii despre oportunitatea autostrăzilor A8 (Iaşi – Tg.Mureş) şi A13 (Bacău – Braşov). Cu siguranţă, regiunea noastră are nevoie de ambele proiecte şi, în plus, de o conexiune rapidă între Bucureşti şi Suceava.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Cu toate acestea, nu pot să înţeleg fariseismul şi minciunile primarului Iaşului.Parlamentul, la iniţiativa deputaţilor şi senatorilor PSD, a adoptat deja Legea nr. 291/2018 privind aprobarea şi executarea obiectivului de investiţii Autostrada Iaşi-Târgu Mureş, Autostrada Unirii.

După ce a trădat PSD, acum, proaspătul primar PNL îi trădează şi pe ieşeni. În perioada guvernării social-democrate, în iulie anul trecut, Mihai Chirica făcea valuri în presa locală şi cea naţională, trimiţând scrisori lacrimogene preşedintelui Iohannis prin care îl ruga, şi citez: „să vă folosiţi autoritatea cu care aţi fost învestit pentru ca, măcar în al doisprezecelea ceas, Guvernul României să înţeleagă faptul că Autostrada „Unirii” este esenţială pentru dezvoltarea Moldovei, pentru crearea unei legături între Estul şi Vestul ţării şi între Occidentul Europei şi românii de pe cele două maluri ale Prutului. După cum şi Excelenţa Voastră a afirmat, Autostrada Unirii este „o nevoie absolut legitimă care s-a transformat într-o chestiune de securitate sau de siguranţă naţională”.

Autostrada „Unirii” este vitală pentru destinul milioanelor de români din Regiunea de Nord-Est şi din Republica Moldova!”Acum, când face parte din echipa de guvernare, alături de deputatul fără nicio realizare, Costel Alexe, primarul Chirica susţine că obiectivele de investiţii care vizează autostrada Bacău – Braşov şi conexiunea Siret – Paşcani – Bacău ar trebui să fie realizate mai repede decât autostrada Unirii, care face practic legătura rutieră între Moldova şi Ardeal.

Pentru mine este foarte clar că Mihai Chirica a intrat în logica gafelor şi minciunilor liberale. De altfel, primarul avut permanent o atitudine ipocrită faţă de ieşeni şi doar interesele sale personale au coincis, uneori, în timpul mandatului său şi cu cele ale comunităţii pe care ar trebui să o reprezinte.

Stau şi mă întreb, când a fost corect Mihai Chirica faţă de ieşeni? Când certa guvernarea PSD că a legiferat realizarea autostrăzii A8 într-un gudur profund pe lângă şeful Iohannis sau acum, când respectă un ordin de partid şi acceptă umilinţa Iaşului în faţa Bacăului prin susţinerea A13?Nu de astfel de lideri are nevoie comunitatea noastră. Ne-am săturat de mincinoşi, oportunişti şi farisei ca Mihai Chirica!”, a declarat deputatul Bogdan Cojocaru

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Palatul Victoriei, singura bodegă deschisă inainte de 1 Iunie! Cine i-a trădat?

sâm mai 30 , 2020
În România lucrului bine făcut, mai toți liberalii put. Put a trabuc, a whiskey, a bere, a țigări, a corupție generalizată, a contracte cu dedicație pentru firmele pedeleprelor hămesite de atâta nehalit din bugetul statului. Pandemia asta de coronavirus, cât o fi fost ea de “pe bune”, le-a picat nehaliților […]
Palatul Victoriei, singura bodegă deschisă inainte de 1 Iunie! Cine i-a trădat?, Foto: Trucaj

Poate vă place și:

libris.ro