RSS

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

Afacerile imobiliare ale băiatul…

Afacerile imobiliare…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoș…

Victimele torționarilor care au …

Oscrisoare în exclus…

Fostul deținut politic, Vasile A…

Afost condamnat în 1…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Pe Calea Neamului, lângă Eroi

Print Friendly, PDF & Email

Pe Calea Neamului, lângă Eroi.
Genunchii plecati in fata Crucilor lor sunt Mărturisirea mea de a fi român, în vremurile anti-eroice de astăzi, în care simbolurile identității naționale se vor a fi scoase din memoria colectivă a poporului român.

România își va recăpăta Istoria si Gloria, doar atunci când Generația de astăzi va aprinde lumânări și va spune rugăciuni la Mormintele Sfinte ale Eroilor, atunci când își va găsi Reperele. Atunci va intelege pentru cine muncește și trăiește și care este sensul vieții.

O generație fără Cultul Eroilor este una pierdută în cadrul Timpului Neamului, ea nu zideste nimic, rămâne doar într-o existență materială, fără de Dumnezeu și își pierde sensul. Eroii nu sunt niste oameni morți, ei sunt exemplul viu că noi, românii, putem sfarama imperii, ne putem ridica din genunchi si învinge, în pofida tuturor calculelor și planurilor marilor inamici.

Eroii au zdrobit deznădejdea si au călcat peste cenușa puterilor cotropitoare. Tocmai de aceea ne sunt interzisi în manualele de istorie, tocmai de aceea nu auziți nimic de ei pe televiziuni, tocmai de aceea, multi dintre ei sunt scoși în afara legii, pentru ca poporul de azi să nu-și dea seama ca SE POATE.

Ca se poate să fim stăpâni în propria noastră Țară.
Toate construcțiile vor cădea, asemenea trădărilor, daca aceste construcții, de orice natură ar fi ele, nu au la bază Gândul la Eroii, Martirii și Luptătorii Neamului.
În genunchi în fața lor, în picioare în fața Lumii!
Doamne ajută!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info