13 iunie: Megaprotestul de sâmbătă împotriva tăierii pădurilor, ultimele detalii

„Protestul organizat sâmbătă 13 iunie, începând cu ora 12, pe strada Austriei din Rădăuți (jud. Suceava), împotriva tăierilor ilegale se va organiza într-un mod inedit. În calitate de organizatori, facem pe această cale ultimele detalii. Fiecare participant va veni cu mașina proprie, va intona în dreptul acesteia imnul național și va claxona încontinuu timp de o oră în fața fabricilor morții (Egger și Schweighofer).

Alianța pentru Unirea Românilor, partidul care organizează protestul de sâmbătă de la Rădăuți face pe această cale precizarea că, din cauza stării de alertă și a presiunilor făcute de baronul local Gheorghe Fluture prin forțele de ordine pe care le controlează, protestul se va desfășura în mod similar cu cel care a avut loc la Sebeș în urmă cu 2 săptămâni în fața fabricilor Kronospan și Schweighofer. Fiecare participant este rugat să vină cu un steag tricolor, iar bucovinenii în costum popular. În loc de strigăte se vor folosi claxoanele mașinilor.

George Simion copreședintele A.U.R. a declarat:
„Dl. Gheorghe Flutur nu va putea să ne intimideze prin intermediul Jandarmeriei locale și al celorlalte instrumente administrative pe care le are la dispoziție sau să zădărnicească acțiunile românilor care spun adevărul. Avem dreptul legal, constituțional, de a ne afla pe drumurile țării.
Protestul se va desfășura pe drumurile țării claxonând și afișând drapelul tricolor. Dacă nimeni din județul Suceava nu îndrăznește să ridice glasul împotriva acestui baron galben, cu nimic diferit față de baronii roșii, să afle că A.U.R. reprezintă o generație nouă în politică care nu tolerează atacurile asupra sănătății românilor și încălcarea dreptului constituțional la liberă exprimare și la protest față de abuzurile constatate. Tăierea de păduri la proporții inimaginabile și distrugerea locurilor de muncă pentru suceveni și toți românii sunt fenomene negative care ne preocupă cu prioritate și pe care AUR va căuta să le îndrepte.”, se arată în comunicatul trimis de AUR pe adresa de email a redacției noastre

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info