RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Inconștiență și nesimțire la Iași! Așteptăm să devenim un nou caz Suceava?

Print Friendly, PDF & Email

Partidul Neamul Românesc, filiala Iași, semnalează o situație revoltătoare cu care se confruntă orașul Iași. La tot pasul prin Iași pot fi văzute aruncate măști de protecție de toate formele și de toate culorile.

Ce ne facem cu măștile aruncate la întâmplare prin oraș? Nu sunt acestea un pericol pentru sănătatea noastră?

Prima dată când am văzut prin Iași o astfel de mască aruncată pe jos am crezut că este un accident, o întâmplare. Însă când am văzut zi după zi că scenariul se tot repetă, asta ne-a pus pe gânduri. Păi să nu mai poți ieși relaxat la plimbare cu un copil, fiind bineștiut faptul că sunt copii mici care au instinctul de a pune mâna pe orice, de a atinge toate lucrurile pe care le văd în jurul lor?

Partidul Neamul Românesc atrage atenția autorităților asupra riscului la care sunt supuși ieșenii zilnic prin prezența acestor măști aruncate la întâmplare pe domeniul public. Dacă nu vrem să ne transformăm într-un nou caz Suceava, atunci trebuie luate măsuri urgente împotriva acestui fenomen..


Galerie Foto:Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info