RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Inconștiență și nesimțire la Iași! Așteptăm să devenim un nou caz Suceava?

Partidul Neamul Românesc, filiala Iași, semnalează o situație revoltătoare cu care se confruntă orașul Iași. La tot pasul prin Iași pot fi văzute aruncate măști de protecție de toate formele și de toate culorile.

libris.ro

Ce ne facem cu măștile aruncate la întâmplare prin oraș? Nu sunt acestea un pericol pentru sănătatea noastră?

Prima dată când am văzut prin Iași o astfel de mască aruncată pe jos am crezut că este un accident, o întâmplare. Însă când am văzut zi după zi că scenariul se tot repetă, asta ne-a pus pe gânduri. Păi să nu mai poți ieși relaxat la plimbare cu un copil, fiind bineștiut faptul că sunt copii mici care au instinctul de a pune mâna pe orice, de a atinge toate lucrurile pe care le văd în jurul lor?

Partidul Neamul Românesc atrage atenția autorităților asupra riscului la care sunt supuși ieșenii zilnic prin prezența acestor măști aruncate la întâmplare pe domeniul public. Dacă nu vrem să ne transformăm într-un nou caz Suceava, atunci trebuie luate măsuri urgente împotriva acestui fenomen..


Galerie Foto:Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info