RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

131 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu marcați la Iași prin mai multe manifestări de comemorare

Luni, 15 iunie a.c., atât municipalitatea ieșeană cât și unele dintre partidele locale, vor organiza manifestări de comemorare la împlinirea a 131 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu.

Dacă Primăria Municipiului Iași îi invită pe ieșeni să participe la comemorarea a 131 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu de la ora 12:00 în Parcul Copou în fața teiului eminescian, de la ora 16:00, în același loc, invitația este repetată și de către reprezentanții Partidului Neamul Românesc, Organizația Județeană Iași.

“Vă invităm să participați la comemorarea a 131 de ani de la trecerea la cele veșnice a Poetului Național Mihai Eminescu. Evenimentul se va desfășura la data de 15 Iunie, în Parcul Copou în fața teiului eminescian, la ora 12.00.

Din program:
– depunere de coroane la bustul poetului;
– spectacol de muzică și poezie;
Vor participa poeții: Radu Andriescu, Gabriela Chiran, Daniel Corbu, Nichita Danilov, Emilian Marcu, Cassian Maria Spiridon, Valeriu Stancu, Valentin Talpalaru, Horia Zilieru.

Momentele muzicale vor fi susținute de artiștii Adi Bezna și Cezar Popescu, iar recitalurile de poezie de actorii Laura Bilic și George Marici.
Moderatorul evenimentului este Adi Cristi.

Publicul participant este rugat să respecte regulile de disciplină sanitară stabilite de autoritățile cu atribuții în domeniu.”, se arată în comunicatul Primăriei Municipiului Iași

libris.ro

Și Partidul Neamul Românesc Iași va participa în acest an la comemorarea a 131 de ani de la moartea poetului Mihai Eminescu. La bustul lui Mihai Eminescu din Copou, de la ora 16:00, reprezentanții filialei Iași a Partidului Neamul Românesc vor comemora și ei “luceafărul nepereche al poeziei românești”.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info