RSS
TwitterFacebookPinterest

Domnitorii, Eroii, Martirii, Sfinții, Generația Naționalistă Interbelică incită la Demnitate Națională

Mă uit adeseori cu ”invidie” la prietenii mei de pe Facebook care postează amintiri, de acum un an, doi, sau mai mulți…eu nu pot face asta, până acum, Fb. mi-a șters două conturi, acesta fiind făcut doar de o lună; si de aceea am decis să scot revista Calea Neamului care cuprinde principalele acțiuni din ultimii 6 ani si de aceea lucrez la o carte ce va cuprinde textele mai bunicele pe care le-am scris aici si pe care din fericire, pe cele mai multe, le-am salvat.

Cam tot așa politrucii Corectitudinii Politice șterg după modelul Fb. ”conturile” Istoriei României, interzic Mari Români, interzic Memoria Neamului, ne dărâmă Fundația Națională. Ne lasă fără “amintiri”.

apiland.ro

Atunci când un tânăr se uită în manualele de Istorie sau de Limba Română vede că totul începe cu Andreea Esca la Pro TV, Cristian Tudor Popescu iar prin literatură e vorba de Mircea Cărtărescu.

Mihai Viteazul si Mihai Eminescu sunt si ei pe acolo…în vreo trei rânduri si acelea vai de capul lor. Domnitorii, Eroii, Martirii, Sfinții, Generația Naționalistă Interbelică au ”conturile” șterse: nu respectă standardele comunității, incită la Demnitate Națională, adică tulbură conviețuirea interetnică, ”pacea” între popoare, sunt prea români, în general ”niste extremiști”, într-un cuvânt, sunt ,,cadavrul din dulap de care trebuie să ne debarasăm” așa cum spunea Patapievici despre Mihai Eminescu.

De 30 de ani ni se spune asta, în manuale, ziare, televiziuni. Este un bombardament sistematic menit a zdrobi psihologia acestui popor, încrederea de sine, menit a sfărâma Nădejdea. Menit a crea terenul prielnic pentru a accepta fără împotrivire tot ceea ce este străin de Rânduiala acestui Neam.

Pe acest fond de lipsă de cunoaștere a sensului Istoriei Neamului se mai deschide o ”ușă” care de fapt este un zid, aceea a smintirii, păcălirii oamenilor de bună credință, prin ridicarea unor steaguri false ale patriotismului sau naționalismului, menite să deturneze energii, să le irosească, aducând astfel folos sistemului corectitudinii politice care-și fabrică ”supape” de refulare pe principiul hai să le dăm o mărgică cu care să se joace până obosesc si se lasă păgubași, căci margica lucitoare e tot a noastră…

În aceste condiții, faptul că totuși există oameni curați sufleteste care mai si au o percepție corectă a realității si care se adună în Duh si Acțiune, este cu adevărat o minune făcută de Dumnezeu. El nu ne lasă, nu ne lasă nici să cădem în deznădejde si nici în genunchi în fața acestei mașinării infernale care ne răpește Libertatea si implicit, Istoria.
Haideți frati si surori, se Poate! Se poate să fim lucizi si demni, se poate să fim Români Liberi! Să-i urmăm pe Eroi!
Doamne ajută!

Autor: Mihai TîrnoveanuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]