RSS

Cercetătorii au demonstrat știin…

   Povestirile biblic…

Orientarea sexuală nu este ceea …

    Orientarea sexual…

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

A 8-a zi a protestului maraton de la Avocatul Poporului, împotriva legii carantinei mâne e din nou zi de protest

Print Friendly, PDF & Email

În România s-a dat o lege strâmba care pune în paranteze drepturile noastre constituţionale, anume legea 136 supranumita şi legea carantinei.

 De la momentul promulgării în fiecare zi începând cu ora 10.00 o mână de cetăţeni se întrunesc pentru a cere sesizarea Curţii Constituționale pentru controlul de constituționalitate al legii. Ei spera ca Renate Weber Avocatul Poporului, sa sesizeze CCR pentru neconstituționalitatea Legii Dictaturii Sanitare.

Astăzi 29 iulie 2020, ziua imnului, câteva persoane erau prezente în fata instituţiei Avocatului Poporului din stradă George Vraca 8, (în zona Sălii Palatului), aceste persoane au declarat reporterilor Războiul Informaţional că vor conţină să vină până la sesizarea Curţii.

Mâine la Avocatul Poporului protest.

 Ziua de 30 iulie va fii din nou o zi de protest, este anunţat un nou protest în faţa clădirii Avocatului Poporului începând cu ora zece.

„Mâine dimineață, la ora 10.00 fix vom cere Avocatului Poporului să sesizeze la CCR neconstituționalitatea Legii Dictaturii Sanitare !

Luptați pentru viitorul copiilor voștri, luptați pentru demnitate, pentru onoare, pentru drepturile și libertățile voastre constituționale !„

 În mare argumentele au fost deja spuse, legea nu este una dedicată doar pentru aceasta epidemie, este o lege care va putea fi aplicată în cazul oricărei boli infecțioase. Confiscarea drepturilor noastre nu va dispărea odată cu sfârșitul acestei epidemii. 

 În ciuda zvonurilor că protestatarii sunt “plați” proteste similare au avut loc peste tot în lume unde s-a încercat confiscarea drepturilor cetățenești.

***

Războiul Informațional

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info