Avocatul Poporului, Renate Weber, despre vaccinarea forțată: “A impune astfel de condiţii este categoric dincolo de lege”

Răbufnire cam târzie a Avocatul Poporului, Renate Weber, despre vaccinarea forțată: “A impune astfel de condiţii este categoric dincolo de lege”, asta a declarat Renate Weber cu privire la încercările tot mai samavolnice din partea instituțiilor publice, încercări de a impune vaccinarea cu forța în rândul populației din România.

Condiționarea de vaccinare pentru a mai putea spera din nou la o viață normală este văzută de către Avocatul Poporului, Renate Weber, ca o impunere a vaccinării împotriva Covid-19.

Declarația Avocatul Poporului, Renate Weber, la Antena 3, vine pentru a clarifica faptul că niciun angajat nu poate fi condiţionat de către angajator pentru a se vaccina împotriva Covid-19.

libris.ro

Aceasta este o cerinţă care nu-şi găseşte sub nicio formă suport în legislaţia noastră actuală. Câtă vreme vaccinarea este o chestiune absolut bazată pe consimţământul persoanei, a impune astfel de condiţii este categoric, categoric nu că excesiv, este dincolo de lege. Acum, întrebarea e câţi dintre cei care sunt în astfel de situaţii vor avea curajul să-şi dea angajatorii în judecată, pentru că dacă este un angajator privat nu există altă soluţie (…) Nu le dai o altă șansă de a avea o viață cât de cât normală…”, a declarat la Antena 3, Renate Weber


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info