Amantlâcurile lui Cosette Chichirău, motiv de reproș din partea unei bătrâne: „Voi sunteți români, vă puteți numi români?”

După ce doar cu jumătate de oră în urmă îl întâlnise și îl apostrofase bine pe Costel Alexe în Piața Unirii din Iași pentru dezastrul legat de pădurile României (n.r. vezi Costel Alexe, fugărit de o bătrână din Piața Unirii din Iași: “Mincinosule, cum poți spune că nu se taie ilegal lemn din România?”), doamna Elena Vukic o pensionară energică din Iași, prezentă de multe ori în stradă la acțiuni civice, a întâlnit-o și lidera USR, Cosette Chichirău, aflată pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, în fața Mitropoliei din Iași, vânând semnături pentru candidații USR-PLUS.

Încălzită de la întâlnirea cu ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, doamna Elena Vukic a abordat-o și pe Cosette Chichirău:

„-Unde sunt doamnă Chichirău banii din cotizații? I-ați cheltuit cu amantul?”, o întreabă în treacăt Elena Vukic

[one_half] [/one_half]

Răspunsul este de asemenea unul cu totul neașteptat:

„-I-am cheltuit pe harem!„, i-a răspuns Cosette Chichirău

Tupeul USR-istei a iritat-o atât de mult pe bătrână încât acesta a izbucnit la adresa USR-iștilor:

„Bă, voi sunteți români, vă puteți numi români? Când voi veniți cu educația sexuală în școli și în grădinițe și luptați împotriva ortodoxiei? Lua-v-ar dracu’ de nesimțiți și de trădători!”

Surprinzător sau nu, dar câteva persoane de pe margine au avut curajul să aplaude atitudinea bătrânei față de Cosette Chichirău.


Nota noastră: Întrebarea doamnei Vukic adresată lui Cosette Chichirău face referire la un articol publicat în Ziarul de Iași, în care se aduc niște acuzații picante împotriva liderei USR și a presupusului său amant, legate de dispariția banilor din cotizațiile membrilor organizației USR Rediu, scandal care s-a lăsat cu demisia a foarte mulți membri din USR

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns