RSS

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Florin Palas merge înainte, în pofida tuturor vrăjmașilor! Cu Dumnezeu înainte!

Print Friendly, PDF & Email

Florin Palas merge înainte, în pofida tuturor vrăjmașilor! Cu Dumnezeu înainte!

Contul Florin Palas a fost șters definitiv de Facebook de cenzura bolșevică a standardelor comunității. Nu a fost un simplu “cont”, ci o întreagă Mărturisire! Menținerea vie a Memoriei Sfinților Mărturisitori din închisorile comuniste si luptătorilor din munți dă acestui popor, ce se vrea a fi smintit, un exemplu de Demnitate și Nemurire românească.

Aceasta a fost fapta camaradului meu, Florin Palas, care a fost pedepsită de politica cenzorilor. Ultima lui postare, la fel ca altele, în care povestea despre Petre Țuțea si Prințul Ghica a avut într-o oră peste 150 distribuiri. ”Prea” mult! Florin scria acolo că în ciuda prevestirilor comunistilor ce spuneau că deținuții politici sunt rău văzuți de poporul român, cei doi mari români, proaspăt eliberați din închisoare, au fost cu multă căldură primiți de oamenii întălniți în cale.

Nu este cred întâmplător că aici au decis să-l șteargă pe Florin. Era prea mult să se afle că întreaga propagandă bolsevică de atunci, revărsată asupra românilor a eșuat. Era prea mult să se afle că actuala propagandă va putea eșua si ea. Cei care implementează (vorba lui Petre Roman din anii 90) acum standardele comunității comuniste sunt urmașii ideologici ai politrucilor din acea perioadă cruntă.

Ei sunt cei care vor să ne punem botnița-pumn la gură, care nu vor să gândim si să ne Gândim la cei care-au luptat pentru Libertate. Se vrea să se șteargă din fața noastră orice model de rezistență națională, orice exemplu de Luptă, de Credință, de Jertfă.

Nu mai avem voie să pomenim numele românilor Aspazia Oțel Petrescu, Petre Țuțea, Nae Ionescu, Gavrilă Ogoranu, Mircea Vulcănescu, Justin Pârvu, Vasile Motrescu, Alexandru Ghica, iar de altele nici nu mai vorbesc, căci oricum ne lipesc etichete de extremisti, de prea de dreapta si așa mai departe. Păi măi bolșevicilor, acesti oameni ai Istoriei Naționale au distrus România? Ei sau voi, care-ați vândut la propriu această Țară? Din cauza lor suntem la coada Europei, sau din cauza voastră?

Să revii Florine, să le spui din nou oamenilor ce a însemnat Mihai Eminescu, Generația Interbelică, Mărturisitorii din închisori, luptătorii din munți! Revino cu Istoria noastră românească ce a răpus prin Duhul ei imperii, ce pășește cu Opincile Țăranilor peste ruinele acestora, făcând drumuri călăuzitoare pentru poporul nostru drag.
Istoria se va preda si aici. Nimic nu ne va opri, orice lovitură primită ne va întări. Profesorii vor ieși în Agora.
Doamne ajută!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info