RSS
TwitterFacebookPinterest

Florin Palas merge înainte, în pofida tuturor vrăjmașilor! Cu Dumnezeu înainte!

Florin Palas merge înainte, în pofida tuturor vrăjmașilor! Cu Dumnezeu înainte!

Contul Florin Palas a fost șters definitiv de Facebook de cenzura bolșevică a standardelor comunității. Nu a fost un simplu “cont”, ci o întreagă Mărturisire! Menținerea vie a Memoriei Sfinților Mărturisitori din închisorile comuniste si luptătorilor din munți dă acestui popor, ce se vrea a fi smintit, un exemplu de Demnitate și Nemurire românească.

Aceasta a fost fapta camaradului meu, Florin Palas, care a fost pedepsită de politica cenzorilor. Ultima lui postare, la fel ca altele, în care povestea despre Petre Țuțea si Prințul Ghica a avut într-o oră peste 150 distribuiri. ”Prea” mult! Florin scria acolo că în ciuda prevestirilor comunistilor ce spuneau că deținuții politici sunt rău văzuți de poporul român, cei doi mari români, proaspăt eliberați din închisoare, au fost cu multă căldură primiți de oamenii întălniți în cale.

Nu este cred întâmplător că aici au decis să-l șteargă pe Florin. Era prea mult să se afle că întreaga propagandă bolsevică de atunci, revărsată asupra românilor a eșuat. Era prea mult să se afle că actuala propagandă va putea eșua si ea. Cei care implementează (vorba lui Petre Roman din anii 90) acum standardele comunității comuniste sunt urmașii ideologici ai politrucilor din acea perioadă cruntă.

Ei sunt cei care vor să ne punem botnița-pumn la gură, care nu vor să gândim si să ne Gândim la cei care-au luptat pentru Libertate. Se vrea să se șteargă din fața noastră orice model de rezistență națională, orice exemplu de Luptă, de Credință, de Jertfă.

apiland.ro

Nu mai avem voie să pomenim numele românilor Aspazia Oțel Petrescu, Petre Țuțea, Nae Ionescu, Gavrilă Ogoranu, Mircea Vulcănescu, Justin Pârvu, Vasile Motrescu, Alexandru Ghica, iar de altele nici nu mai vorbesc, căci oricum ne lipesc etichete de extremisti, de prea de dreapta si așa mai departe. Păi măi bolșevicilor, acesti oameni ai Istoriei Naționale au distrus România? Ei sau voi, care-ați vândut la propriu această Țară? Din cauza lor suntem la coada Europei, sau din cauza voastră?

Să revii Florine, să le spui din nou oamenilor ce a însemnat Mihai Eminescu, Generația Interbelică, Mărturisitorii din închisori, luptătorii din munți! Revino cu Istoria noastră românească ce a răpus prin Duhul ei imperii, ce pășește cu Opincile Țăranilor peste ruinele acestora, făcând drumuri călăuzitoare pentru poporul nostru drag.
Istoria se va preda si aici. Nimic nu ne va opri, orice lovitură primită ne va întări. Profesorii vor ieși în Agora.
Doamne ajută!

Autor: Mihai TîrnoveanuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]