RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Florin Palas merge înainte, în pofida tuturor vrăjmașilor! Cu Dumnezeu înainte!

Print Friendly, PDF & Email

Florin Palas merge înainte, în pofida tuturor vrăjmașilor! Cu Dumnezeu înainte!

Contul Florin Palas a fost șters definitiv de Facebook de cenzura bolșevică a standardelor comunității. Nu a fost un simplu “cont”, ci o întreagă Mărturisire! Menținerea vie a Memoriei Sfinților Mărturisitori din închisorile comuniste si luptătorilor din munți dă acestui popor, ce se vrea a fi smintit, un exemplu de Demnitate și Nemurire românească.

Aceasta a fost fapta camaradului meu, Florin Palas, care a fost pedepsită de politica cenzorilor. Ultima lui postare, la fel ca altele, în care povestea despre Petre Țuțea si Prințul Ghica a avut într-o oră peste 150 distribuiri. ”Prea” mult! Florin scria acolo că în ciuda prevestirilor comunistilor ce spuneau că deținuții politici sunt rău văzuți de poporul român, cei doi mari români, proaspăt eliberați din închisoare, au fost cu multă căldură primiți de oamenii întălniți în cale.

Nu este cred întâmplător că aici au decis să-l șteargă pe Florin. Era prea mult să se afle că întreaga propagandă bolsevică de atunci, revărsată asupra românilor a eșuat. Era prea mult să se afle că actuala propagandă va putea eșua si ea. Cei care implementează (vorba lui Petre Roman din anii 90) acum standardele comunității comuniste sunt urmașii ideologici ai politrucilor din acea perioadă cruntă.

Ei sunt cei care vor să ne punem botnița-pumn la gură, care nu vor să gândim si să ne Gândim la cei care-au luptat pentru Libertate. Se vrea să se șteargă din fața noastră orice model de rezistență națională, orice exemplu de Luptă, de Credință, de Jertfă.

Nu mai avem voie să pomenim numele românilor Aspazia Oțel Petrescu, Petre Țuțea, Nae Ionescu, Gavrilă Ogoranu, Mircea Vulcănescu, Justin Pârvu, Vasile Motrescu, Alexandru Ghica, iar de altele nici nu mai vorbesc, căci oricum ne lipesc etichete de extremisti, de prea de dreapta si așa mai departe. Păi măi bolșevicilor, acesti oameni ai Istoriei Naționale au distrus România? Ei sau voi, care-ați vândut la propriu această Țară? Din cauza lor suntem la coada Europei, sau din cauza voastră?

Să revii Florine, să le spui din nou oamenilor ce a însemnat Mihai Eminescu, Generația Interbelică, Mărturisitorii din închisori, luptătorii din munți! Revino cu Istoria noastră românească ce a răpus prin Duhul ei imperii, ce pășește cu Opincile Țăranilor peste ruinele acestora, făcând drumuri călăuzitoare pentru poporul nostru drag.
Istoria se va preda si aici. Nimic nu ne va opri, orice lovitură primită ne va întări. Profesorii vor ieși în Agora.
Doamne ajută!

Autor: Mihai TîrnoveanuSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info