Gabriel Apreutesei, candidat la primăria Tomești: „Mi-au plagiat programul politic”

Printre cele 16 puncte prin care jurnalistul Gabriel Apreutesei își anunța candidatura la primăria Comunei Tomești se numără fix măsurile pe care le ia acum primăria respectivei comune.

În programul politic al lui Gabriel Apreutesei, la punctele 10 și 11, se regăsesc fix ultimele măsuri anunțate public acum câteva zile de către angajații primăriei Tomești. Astfel, dacă la punctul 10 din programul politic al lui era prevăzut că:

10 – Se va înființa Centrul Social pentru Bătrâni cu pensie de sub 700 de lei, dar și pentru familiile defavorizate”

iar la punctul 11 era prevăzut că:

11 – Se va înființa cantina socială pentru persoanele fără venit și pentru cei cu venituri sub 400 lei pe membru de familie”

ei bine, într-un anunț public al primăriei Tomești, aceste măsuri sunt cuprinse deodată în atenția și în grija primarului actual, care își mai dorește încă un mandat la Tomești.

Gabriel Apreutesei consideră asta ca fiind un plagiat al programului său politic:

„Dacă în atâta amar de ani primarul actual nu și-a aplecat ochii asupra bătrânilor și asupra persoanelor cu grave probleme sociale, deodată vreți să cred că a devenit el bunul samaritean și i-au încolțit în minte fix aceleași idei pe care eu mi le-am trecut în programul politic? Acesta este un act de disperare, el folosind pe ultima sută de metri ideile și proiectele pe care eu aveam de gând să le demarez în comuna Tomești dacă voi deveni primar”, ne-a spus Gabriel Apreutesei

Cele 16 puncte ale programului politic propus de către Gabriel Apreutesei pentru candidatura la functia de primar in Tomesti

Galerie Foto:

[envira-gallery id=”111603″]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns