(FOTO) Șoc și groază la spitalul modular de la Lețcani: aparența de lagăr medical înspăimântă românii

Pozele în care apăreau containerele aduse din Turcia lângă platforma de la Parcul Transagropolis de la spitalul mobil de la Lețcani au stârnit vii controverse pe rețelele de socializare. Foarte mulți dintre internauți au spus că pozele cu ceea ce se întâmplă acum la spitalul modular de la Lețcani le amintesc de perioada nazistă, de deportări și de lagărele de concentrare sau de lagărele de muncă din cel de-al doilea război mondial.

Până și doctorul Răzvan Constantinescu a comentat imaginile pe contul său de socializare, scriind următoarele:

„INTERNARE PLĂCUTĂ! În timp ce majoritatea ţărilor europene îşi trăiesc viaţa normală după „pandemie”, sceleraţii noştri, aplaudaţi de cetepiştii, mireicureii şi alte lighioane din presă, v-au pregătit Spitalul Mobil/Modular de la Leţcani.”, a scris pe contul său de facebook doctorul ieșean Răzvan Constantinescu

Foto: captură facebook

În doar două ore, postarea doctorului Răzvan Constantinescu a strâns 650 de aprecieri și peste 150 de distribuiri, semn că românii manifestă un interes crescut față de aceste așa zise spitale modulare / mobile, pe care le asemuiesc cu niște lagăre medicale.

Gardul care se construieste in jurul spitalului modular de la Lețcani, Foto: © Glasul.info

„No comments: Da, se întâmplă în România, lângă IAȘI…
„Spitalul modular / mobil de la Lețcani, Iași – „Spațiile de cazare” pentru suspecții / bolnavii de Covrig”. Spațiul alocat se pare că va fi îngrădit și de un zid de beton.
Cine își doreste sa fie „internat” acolo, el sau rudele sau prietenii lui, sa dea un semn! Cum v-ati simti acolo? Vi se pare necesar, vi se pare normal? Ce parere aveti, de ce anume va aminteste? Aveti vreo recomandare, sugestii, comentarii?”, a comentat pe facebook și Theodore Welt

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns