RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Foto: Tricolorul la Odorheiu Secuiesc pe când se cânta Imnul complet

Vedem cum autoritățile apelează acum la simbolurile naționale, la Imn si Tricolor; vedem, dar nu ne vine a crede! S-a ajuns în sfârșit oare la concluzia că un popor este mai puternic dacă este animat de aceste simboluri?

Dar voi, autorităților care conduceți țara aceasta de 30 de ani, vă puneți oare întrebarea dacă aceste simboluri mai rezonează oare în conștiința oamenilor, mai ales în rândul generației tinere, după ce tot voi, v-ați străduit din răsputeri de 30 de ani încoace să scoateți cam tot ce ține de Simbolurile Identității Naționale din memoria colectivă a acestui popor?

I-ați șters din manuale pe Voievozi, ați cenzurat războaie si prigoane, stergând cu radiera corectitudinii politice pe Militarii, Eroii si Martirii acestui Neam, ați închis vocea marilor poeți Naționali, căci voi ați decis că Eminescu, Goga sau Coșbuc nu mai corespund vremurilor.

Iar acum puneți Imnul (ciuntit) pe străzi si domnul ministru vorbește de Tricolor? Era cât pe-aci să spună ceva si despre dragostea de țară, dar a preferat să pomenească de dragostea de viitor…care viitor, când voi nu înțelegeți sau nu vreți a înțelege mai nimic din aceste simboluri naționale, atât timp cât cenzurați Imnul Național scotând din el strofa ,,Preoți cu Crucea-n frunte”, atât timp cât ,,scoateți Biserica din dispozitiv” așa cum bine atrăgea atenția Profesorul Ilie Bădescu.

Pe mai toate canalele media pe care le aveți se aruncă în continuare cu piatra în cel mai vechi si important suport spiritual si moral al poporului, Biserica. Singuri vă tăiați craca de sub picioare de nu veți opri această propagandă de extremă stânga care subminează stabilitatea si tăria poporului si implicit a statului. Vorbiți de Tricolor acum?

Mai bine vorbeați de Tricolor când el era înlocuit cu steagurile unei țări străine pe teritoriul acestui stat, când autoritatea Drapelului Statului Național era pusă sub semnul întrebării, unele voci vorbind în schimb că nu e bine cu prea multe steaguri tricolore, că ele provoacă.

Sunt instituții care-i cercetează pe români pentru prea mult românism, sunt institute stipendiate de stat ce dau verdicte în ceea ce priveste Istoria Națională, care lipesc etichete pe fruntea celor care s-au jertfit pentru țară. În aceste condiții, cum apelați la Simbolurile Naționale pentru a vă face ascultați?

Atunci făceți-o cum trebuie, în adevăratul sens al cuvântului, dacă vreți să fiți credibili; si mai ales, spuneți oamenilor adevărul si recunoasteti că în ultimii 30 de ani ați gresit, cereți-vă iertare pentru toate paginile de Istorie pe care le-ați rupt laolaltă cu Simbolurile Naționale de care, iată, astăzi aveți nevoie, căci s-ar putea să ajungeți la concluzia că marele pericol pentru statul român, atât cât mai este el român, nu vine așa cum credeați de la ”primejdioasele” si ”extremistele” grupări cu dragoste de Hristos si Țară, ci de la acei care lovesc neîncetat în Temelia acestei Țări si care la prima rafală de vânt dezertează primii.

libris.ro

Noi ăștia,rămânem pe aici, căci ,,ne apărăm sărăcia si nevoile si neamul”, citat din Scrisoarea III, un text mai greu decât ordonanțele 1, 2, 3, etc.
Doamne ajută!

Autor: Mihai TîrnoveanuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]