RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Ieșenii alături de Camelia Smicală și copiii săi

Print Friendly, PDF & Email

Acțiune de solidaritate pentru Mihai și Maria, copiii Cameliei Smicală: copiii sunt ai părinților, nu ai statelor!

Un mic grup de ieșeni a ieșit duminică seara de la ora 18:00 în Piața Unirii din Iași pentru a-și exprima solidaritatea cu drama prin care trec Camelia Smicală și copiii săi, despărțiți abuziv de către autoritățile din Finlanda, un stat care nu prețuiește familia și legăturile sfinte pe care aceasta le reprezintă între mamă și copii.

Mai mulți ieșeni au ținut să iasă duminică seara, începând cu aproximativ ora 18:00 în piața centrală a orașului, în cadrul unei acțiuni de solidaritate pentru Camelia Smicală și copiii săi.

Elena Vukic exprimându-și solidaritatea față de copiii Cameliei Smicală, Foto: © Glasul.info

Din Piața Unirii din Iași s-a pornit în marș către catedrala mitropolitană din Iași unde grupul de ieșeni a aprins lumânări pentru toți copiii care au avut de suferit în această lume tot mai nebună, plină de abuzuri și de nedreptăți îndreptate împotriva firii.

Ieșenii alături de Camelia Smicală și copiii săi, Foto: © Glasul.info

În fața mitropoliei ieșenii au rostit rugăciunea “Tatăl Nostru”, și au aprins lumânări, rugându-se totodată și pentru toți copiii năpăstuiți din lume de niște sisteme de stat tot mai opresive și mai abuzive la adresa instituției familiei.

Ieșenii alături de Camelia Smicală și copiii săi, Foto: © Glasul.infoSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info