Ieșenii alături de Camelia Smicală și copiii săi

Acțiune de solidaritate pentru Mihai și Maria, copiii Cameliei Smicală: copiii sunt ai părinților, nu ai statelor!

Un mic grup de ieșeni a ieșit duminică seara de la ora 18:00 în Piața Unirii din Iași pentru a-și exprima solidaritatea cu drama prin care trec Camelia Smicală și copiii săi, despărțiți abuziv de către autoritățile din Finlanda, un stat care nu prețuiește familia și legăturile sfinte pe care aceasta le reprezintă între mamă și copii.

Mai mulți ieșeni au ținut să iasă duminică seara, începând cu aproximativ ora 18:00 în piața centrală a orașului, în cadrul unei acțiuni de solidaritate pentru Camelia Smicală și copiii săi.

Elena Vukic exprimându-și solidaritatea față de copiii Cameliei Smicală, Foto: © Glasul.info

Din Piața Unirii din Iași s-a pornit în marș către catedrala mitropolitană din Iași unde grupul de ieșeni a aprins lumânări pentru toți copiii care au avut de suferit în această lume tot mai nebună, plină de abuzuri și de nedreptăți îndreptate împotriva firii.

Ieșenii alături de Camelia Smicală și copiii săi, Foto: © Glasul.info

În fața mitropoliei ieșenii au rostit rugăciunea „Tatăl Nostru”, și au aprins lumânări, rugându-se totodată și pentru toți copiii năpăstuiți din lume de niște sisteme de stat tot mai opresive și mai abuzive la adresa instituției familiei.

Ieșenii alături de Camelia Smicală și copiii săi, Foto: © Glasul.info

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns