libris.ro

Claudiu Târziu își provocă contracandidații la dezbateri: ”Hai! Cine are curaj?”

„Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, candidat la Primăria Generală a Bucureștiului,  a lansat o provocare celorlalți candidați înscriși în lupta pentru primăria capitalei. Zvonurile conform cărora candidatura sa nu este văzută bine pentru că nu ar avea experință administrativă l-au făcut pe Claudiu Târziu să răspundă public, pe pagina sa de socializare.

”Care dintre contracandidații mei la primărie are curaj să ne înfruntăm într-o dezbatere publică?”

Claudiu Târziu

Liderul AUR arată cum o bună parte din activitatea sa jurnalistică a fost centrată chiar pe administrația publică locală.

”Las că 15 ani am făcut investigații jurnalistice despre corupția din instituțiile publice și am ras capete de mari politicieni, pe care i-am prins în offside. Las și că ani de zile am fost preocupat ca jurnalist exact de administrația publică locală, că am asistat la sute de ședințe de consiliu local și județean, că am scris la greu din culisele acestui domeniu. Las și că am o experiență administrativă în spate, nu doar una scriitoricească. Și-atunci rămâne să demonstrez. 

Aștept să mă invite orice televiziune sau post de radio la o dezbatere cu orice alt candidat la Primăria Bucureștiului, pe orice subiect. Voi veni și veți vedea atunci dacă sunt sau nu pregătit să conduc un oraș ca Bucureștiul. Hai! Cine are curaj?”

Claudiu Târziu

Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) va participa la alegerile locale pentru primăriile din București cu o echipă de cinci candidați,  pentru Primăria Generală și primăriile sectoarelor 1, 2, 3 și 6.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Claudiu-Richard Târziu (n. 1973, Bacău) este un jurnalist cu o vechime de 28 de ani, de-a lungul anilor fiind ziarist de investigații la mai multe dintre cotidiane centrale: Evenimentul zilei, Ziua, Jurnalul național, Gardianul și Cotidianul. Astăzi e publicist la Formula As. El a fondat și condus șapte publicații locale și naționale și este manager al unor edituri. În plus, are o intensă activitate civică și culturală pe durata a  25 de ani, fiind fondator și lider al unor ONG-uri și al unor federeații de ONG-uri, ca Forul Ortodox Român și Coaliția pentru Familie. Claudiu-Richard Târziu este căsătorit, are doi copii și locuiește în București.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info