Părinții români, și-au urcat copiii pe Cruce, printr-un sărut, precum Iuda!

Torturarea copiilor români, de către proprii lor părinți, de profesori, de politiști, de paznicii de la poarta școlii, în cârdășie cu politicienii!

Niciuna din mizeriile săvârșite în România în ultimii 30 de ani nu se compară cu odiosul tratament la care azi, în primul rând noi, ca părinți, suntem primii complici și îi supunem pe copiii români comparativ cu ceilalți copii din Europa!

Ceea ce fac părinții propriilor copii şi profesorii și TOȚI politicienii români de astăzi, este dovada certă a unei degradări umane neamaiîntâlnite, fără limită și care este rezultatul celei mai slabe educații din istoria omenirii acestui popor, devenită o populație ce este infinit, sub „demnitatea”/valoarea unei maimuțe/primate!

Orice maimuță, la nevoie, își apara copilul chiar şi cu pretul vietii, fără nici o șovaială!
În schimb marea majoritate a părinților, sunt complicii politicienilor şi îi supun la chin, batjocură, umilință, doar pentru a fi pe placul sistemului dictat de politicieni!

Timp de 30 de ani, o generatie întreagă – cea a părinților de azi – a fost rașchetată sufletește, în schimbul exclusivelor preocupări materiale ale celor care ar fi avut misiunea să o formeze și nu să deformeze, să ucida, orice dram de umanitate, incât să-ți predai cu-n ultim sărut, la poarta scolii propriul copil, în mainile sistemului, pe care de altfel tot părintii l-au ales și foarte probabil îl vor realege în continuare!
Peste tot, fără excepție, s-au ales banii, construcțiile sau interesele, în locul formării de caractere, în locul omeniei!

Rezultatul:
– o generație de părinți asasini față de proprii lor copii, fără principii, fără valori profund umane și DA, absolut total străini de proprii lor copii,
– o generație de profesori pustiiți de orice dram de spirit pentru sacrificiu, oricărei așteptări pe care ar mai putea-o avea,
– o generație de politicieni cu mult mai vinovati decât calaii inchisorilor comuniste, ai anilor ’50.

Mai bine maimuță decât „părinte” asasin!

Gabriel Apreutesei

Apreutesei Gabriel
Apreutesei Gabriel

Apreutesei Gabriel

Director Nasul TV Moldova Jurnalist de investigatii

Lasă un răspuns