RSS

(FOTO) Aceasta este adevărata so…

(FOTO) Aceasta este a…

Scrisoare deschisă adresată depu…

Scrisoare deschisă ad…

E mai bine fără creștinism cultu…

  Vorbim despre creșt…

(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovi…

Activitatea senatorul…

Măsuri de ultimă oră date de man…

  Supărați că numărul…

Până unde poate să meargă impert…

  Președintele Români…

Ți-ai întrebat deputații din jud…

Ți-ai întrebat deputa…

SUNT o "spurcăciune ORTODOXĂ"!!!

SUNT o "spurcăciune…

De 4 ani, Centrul „Sfânta Alexan…

„Copiii sunt dulci ca…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Părinții români, și-au urcat copiii pe Cruce, printr-un sărut, precum Iuda!

Print Friendly, PDF & Email

Torturarea copiilor români, de către proprii lor părinți, de profesori, de politiști, de paznicii de la poarta școlii, în cârdășie cu politicienii!

Niciuna din mizeriile săvârșite în România în ultimii 30 de ani nu se compară cu odiosul tratament la care azi, în primul rând noi, ca părinți, suntem primii complici și îi supunem pe copiii români comparativ cu ceilalți copii din Europa!

Ceea ce fac părinții propriilor copii şi profesorii și TOȚI politicienii români de astăzi, este dovada certă a unei degradări umane neamaiîntâlnite, fără limită și care este rezultatul celei mai slabe educații din istoria omenirii acestui popor, devenită o populație ce este infinit, sub “demnitatea”/valoarea unei maimuțe/primate!

Orice maimuță, la nevoie, își apara copilul chiar şi cu pretul vietii, fără nici o șovaială!
În schimb marea majoritate a părinților, sunt complicii politicienilor şi îi supun la chin, batjocură, umilință, doar pentru a fi pe placul sistemului dictat de politicieni!

Timp de 30 de ani, o generatie întreagă – cea a părinților de azi – a fost rașchetată sufletește, în schimbul exclusivelor preocupări materiale ale celor care ar fi avut misiunea să o formeze și nu să deformeze, să ucida, orice dram de umanitate, incât să-ți predai cu-n ultim sărut, la poarta scolii propriul copil, în mainile sistemului, pe care de altfel tot părintii l-au ales și foarte probabil îl vor realege în continuare!
Peste tot, fără excepție, s-au ales banii, construcțiile sau interesele, în locul formării de caractere, în locul omeniei!

Rezultatul:
– o generație de părinți asasini față de proprii lor copii, fără principii, fără valori profund umane și DA, absolut total străini de proprii lor copii,
– o generație de profesori pustiiți de orice dram de spirit pentru sacrificiu, oricărei așteptări pe care ar mai putea-o avea,
– o generație de politicieni cu mult mai vinovati decât calaii inchisorilor comuniste, ai anilor ’50.

Mai bine maimuță decât “părinte” asasin!

Gabriel Apreutesei

Apreutesei Gabriel
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info