RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Câțiva oameni hotărâți pot schimba multe în țara asta condusă de către niște imbecili satanici

Print Friendly, PDF & Email

Câțiva oameni hotărâți pot schimba multe în țara asta condusă de către niște imbecili satanici.

Unul dintre ei este Gabriel Apreutesei, tatăl a doi copii, care și-a apărat copiii minori cu prețul unei amenzi primite prin zelul conducerii unei școli generale din Tomești.

El a depus în prima zi de școală o notificare prin care anunță instituțiile de învățământ conduse de cel mai dezastruos ministru al învățământului din perioada postdecembristă, că nu își acordă consimțământul în calitate de părinte, pentru ca fetița sa să poarte mască sau să fie închisă în “pepsiglasul” lui Anisie, ori să fie “dezinfectată” cu niște substanțe necunoscute, aidoma celor folosite prin fermele de animale.

Comunicatul oferit de Directorul Institutului de Sănătate Publică, totuși recomanda asta la începutul lunii august 2020:

“Elevii nu trebuie să poarte mască în timpul orelor. Școala se va închide la 3 cazuri de infectare în clase diferite” ( vezi https://www.edupedu.ro/directorul-institutului-de-sanatate-publica-elevii-nu-vor-purta-masca-in-timpul-orelor-scoala-se-va-inchide-la-3-cazuri-de-infectare-in-clase-diferite)

Trecem printr-o perioadă cumplită, cu o guvernare groaznică, imbecilă și de-a dreptul criminală, ba chiar genocidară la adresa populației din România, la care se adaugă și complicitatea multora dintre oamenii din instituțiile publice.

PS: Realizați ce-ar putea face o mână de oameni hotărâți, dar o sută, o mie, zeci de mii, sute de mii, etc…?Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info