libris.ro

Jos masca de pe 1 Decembrie!

Încetati atacul împotriva imunității Naționale a poporului român!

Ludovic Orban în calitatea lui de prim ministru anunță anularea Paradei Militare de 1 Decembrie, practic aproape anulează sărbătorirea Zilei Naționale a României prin interzicerea acestui simbol esențial, Parada Militară.

Bineînțeles că prefecturile vor urma instrucțiunile prețioase de la Centru si nu vor organiza nici ele mai nimic pe plan local, mai ales că unele nici până acum nu s-au străduit prea mult în acest sens.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nu plâng după prezența politicienilor goi de sentimentele naționale care făceau doar paradă de patriotism cu prilejul zilei de 1 Decembrie, protapindu-se în față pentru a culege capital electoral, măcar de-ar fi fost un ”capital” românesc, ci condamn cu fermitate atacul care se produce asupra unui Simbol Național, Ziua României, atac venit tocmai din partea unui înalt oficial al Statului Român. De multe ori, în multe situații am avut senzația ca acest stat practic vrea să se sinucidă.

Pretextul prevenirii răspândirii virusului este unul fals, la fel cum a fost si în cazul tuturor restricțiilor impuse asupra marilor sărbători religioase. Repet, combaterea acestui virus s-ar putea face eficient printr-un program național de întărire a imunității NATURALE a populației, inclusiv printr-o alimentație sănătoasă si printr-un protocol medical unic si eficient de tratament.

În schimb în sistemul medical este un haos complet, ministrul sănătății este total depăsit de situație si in afara unor bâlbe nu a putut genera nimic iar oamenii cu boli grave mor cu zile pe la cozi sau în spitalele ”ocupate”.

Nepricerea si reaua voință a sistemului refulează în niste măsuri aberante si ineficiente, făcând din purtarea unei măști inutile si dintr-o distanțare imposibil de fapt de pus în parctică, un scop în sine, o adevărată ”religie”. De aceea nu-i cred. Cred însă că se sapă cu multă ardoare la temelia statutului National ce se vrea a fi înlocuit cu unul multinațional, în programul global de distrugere a statelor naționale, de diluare a entităților naționale.

De aceea atacul se dă în principal asupra a tot ce ține de paradigma etnică. Biserica Ortodoxă este agresată din toate direcțiile, odată cu Ea si celelalte simboluri românești, Ziua Națională căzând, iată, la fel ca Sărbătorile religioase în lanțurile dictaturii de esență internaționalistă.

Pe 1 Decembrie 1918 zeci de mii de oameni s-au adunat la Alba Iulia pentru a consfinți jerfta altor sute de mii de români care au luptat pe front pentru România Întreagă. In acea perioadă Europa era bântuită de pandemia gripei spaniole, dar România nu a stat în carantină, ci s-a făcut Mare.

Autor: Mihai Târnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș