AUR, mesaj de susținere pentru Donald Trump

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) își exprimă susținerea pentru Donald Trump în alegerile prezidențiale din SUA. „Președintele Trump este un lider care îi inspiră pe patrioții și creștinii din toată lumea, iar exemplul lui are puterea de a schimba lumea”, precizează AUR. De asemenea, formațiunea amintește că Trump este unul dintre puținii lideri ai lumii care și-a respectat în fiecare zi cuvântul dat alegătorilor săi.

Ca partid conservator de dreapta creștină, AUR are cu Partidul Republican din SUA, condus de Donald Trump, profunde afinități politico-doctrinare și spirituale, bazate pe valori comune: familia, națiunea, credința, libertatea personală, politică, economică și religioasă.

În același timp, Alianța pentru Unirea Românilor cere autorităților române să ancheteze informațiile furnizate de mass-media privind presupusele legături dintre omul de afaceri Puiu Popoviciu și Joe Biden prin fiul său Hunter încă din anul 2012.

apiland.ro

Alianța pentru Unirea Românilor aderă la principiile Declaraţiei Comune privind Parteneriatul Strategic pentru secolul XXI, adoptate în 2011, care confirmă Parteneriatul excelent și stabilește pilonii relaţiei România–SUA: dialog politic, securitate, economie, contacte interumane, ştiinţă şi tehnologie, cercetare, educaţie, cultură. AUR dorește continuarea dialogului strategic bilateral instituit în 2012 și consolidarea dimensiunii politico-militare şi de securitate”, menționează partidul AUR.

Totodată, AUR dorește aprofundarea componentei economice a Parteneriatului Strategic prin consolidarea prezenţei investiţionale americane în România, creşterea volumului schimburilor comerciale și dinamizarea cooperării bilaterale, un obiectiv al formațiunii politice fiind accesul la programul Visa Waiver pentru reducerea ratei de refuz al solicitărilor de viză din partea românilor.


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]