AUR, mesaj de susținere pentru Donald Trump

AUR cere justiției să nu aplice dublu standard: Lista AUR pentru Senatul României riscă să fie respinsă! Motivul: lipsa femeilor de pe lista de candidați
AUR cere justiției să nu aplice dublu standard: Lista AUR pentru Senatul României riscă să fie respinsă! Motivul: lipsa femeilor de pe lista de candidați
Print Friendly, PDF & Email

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) își exprimă susținerea pentru Donald Trump în alegerile prezidențiale din SUA. „Președintele Trump este un lider care îi inspiră pe patrioții și creștinii din toată lumea, iar exemplul lui are puterea de a schimba lumea”, precizează AUR. De asemenea, formațiunea amintește că Trump este unul dintre puținii lideri ai lumii care și-a respectat în fiecare zi cuvântul dat alegătorilor săi.

Ca partid conservator de dreapta creștină, AUR are cu Partidul Republican din SUA, condus de Donald Trump, profunde afinități politico-doctrinare și spirituale, bazate pe valori comune: familia, națiunea, credința, libertatea personală, politică, economică și religioasă.

În același timp, Alianța pentru Unirea Românilor cere autorităților române să ancheteze informațiile furnizate de mass-media privind presupusele legături dintre omul de afaceri Puiu Popoviciu și Joe Biden prin fiul său Hunter încă din anul 2012.

Alianța pentru Unirea Românilor aderă la principiile Declaraţiei Comune privind Parteneriatul Strategic pentru secolul XXI, adoptate în 2011, care confirmă Parteneriatul excelent și stabilește pilonii relaţiei România–SUA: dialog politic, securitate, economie, contacte interumane, ştiinţă şi tehnologie, cercetare, educaţie, cultură. AUR dorește continuarea dialogului strategic bilateral instituit în 2012 și consolidarea dimensiunii politico-militare şi de securitate”, menționează partidul AUR.

Totodată, AUR dorește aprofundarea componentei economice a Parteneriatului Strategic prin consolidarea prezenţei investiţionale americane în România, creşterea volumului schimburilor comerciale și dinamizarea cooperării bilaterale, un obiectiv al formațiunii politice fiind accesul la programul Visa Waiver pentru reducerea ratei de refuz al solicitărilor de viză din partea românilor.

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Switch to mobile version