De Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil are loc prima acțiune Filiala Iași Asociația Calea Neamului!

De Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil are loc prima acțiune Filiala Iași Asociația Calea Neamului! Dăruim costume naționale copiilor în Biserica Ortodoxă din Vlădiceni, Iasi, pastorita de parintele Victor.

apiland.ro

Mergem apoi împreună cu ei la Monumentul Eroilor din sat pentru a cinsti Jertfa lor. Cine dorește să dea o mână de ajutor noii filiale, poate trimite o cât de mică contribuție pentru costumele copiilor în contul Asociației Calea Neamului,
BRD: RO 62BRDE080SV52855930800.
Cultul Eroilor și Tradiția Neamului sunt ancorele identitare ce leagă Inima tinerilor de Istorie.

Monumentul Eroilor din satul Vlădiceni, comuna Tomești, jud IAȘI

Astăzi când firele vechi sunt tăiate suntem chemați a sădi aceste ancore în sufletele lor, a reînnoda firele neamului pentru a nu pierde prezentul si viitorul. Scutul Identitar nu se naște din partidele acestea, nici din gălăgia electorală, din negocieri sau ”înțelegeri”.

Monumentul Eroilor din satul Vlădiceni, comuna Tomești, jud IAȘI

Se naște din Inimi ce bat în clopote de biserici, din inimi ce ard în lumânări mănunchi, din piepturile tinerilor si torțele lumini din văile morții pentru Neam si Țară. Sunt Văile în care Eroii noștri fără de teamă au pășit. De aceea ni-i ucid pe ai noștri din memoria generațiilor, pentru a nu mai avea reperele Celor fără de teamă.

Monumentul Eroilor din satul Vlădiceni, comuna Tomești, jud IAȘI

Să mergem așadar cu tinerii la Eroi, pe Văile si Munții lor, în jurul Monumentelor de Piatră, Piatră Vie de Sânge si Cruce.
Să mergem așadar cu tinerii către Acei ce n-au avut frică si au fost Liberi!

Autor: Mihai Tîrnoveanu


Galerie Foto:

[envira-gallery id=”112328″]

About the Author

Mihai Tirnoveanu
Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]