Un coțcar o hărțuiește pe avocata Șoșoacă de fiecare dată când aceasta vine la Iași

Jurnalismul nu mai este din păcate de multă vreme ceea ce ne-am fi așteptat să fie, iar presa nu mai este deloc cea de-a patra putere în stat, așa cum se spunea până acum în marile democrații ale lumii.

“Presarii”, și cei “de cuvinte scrise”, și cei din media, sunt în marea lor parte vânduți, cumpărați la kilogram. Unii dintre dânșii nu merită nici măcar două parale, alții nici măcar doi scuipați între ochi…

Duminică, 15 noiembrie 2020, avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a aflat la Iași, în cadrul unei manifestări cultural artistice în care în centrul atenției a fost marele nostru artist Nicolae Voiculeț. Manifestarea a fost în parte un mini concert cu melodii de suflet din folclorul românesc interpretate de către Nicolae Voiculeț și orchestra sa, în parte o scurtă acțiune de reculegere pentru victimele arse în spitalul de la Piatra Neamț, și în parte o acțiune de protest îndreptată împotriva incompetenței din sistemul de sănătate și în general împotriva haosului instaurat în societate de la intrarea la putere a actualei guvernări.

apiland.ro

Un așa zis jurnalist ieșean, cu antecendente împotriva avocatei Șoșoacă încă de la Pelerinajul la Sfânta Parascheva, atunci când acesta a susținut în fițuica sa că avocata și cei care o însoțeau au intrat “cu japca” la racla Sfintei Parascheva, a hărțuit-o și pe 15 Noiembrie pe doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă, și implicit a hărțuit și familia acesteia.

Deși evenimentul era programat pentru ora 16:00, respectivul coțcar cu pretenții de jurnalist se postase încă din jurul orei 15:30 pe o bancă din fața Palatului Culturii. N-a acordat deloc atenție autocarului caravanei AUR, a membrilor AUR și lui George Simion care prospecta piața palatului după cunoscuți, ci s-a activat numai în prezența familiei Șoșoacă, hărțuind în permanență, când pe doamna avocat, când pe soțul acesteia, când staff-ul care o însoțea.

Iritată de modul în care acest așa zis jurnalist ieșean înțelege să facă presă și hărțuiască într-un mod abject niște persoane venite la un eveniment cultural artistic, doamna Șoșoacă a încercat în permanență să-l îndepărteze din preajma sa, neacceptând să-i fie filmată familia, printre care se afla și fiica acesteia, care făcuse deplasarea împreună cu părinții până la Iași.

Inevitabil, instinctul doamnei avocate Șoșoacă s-a dovedit unul absolut corect: coțcarul venise cu misiune clară de hărțuire și de atac la persoană. Păcat că organizatorul evenimentului nu și-a asumat rolul de bun organizator și să cheme forțele de ordine pentru a îndepărta factorul perturbant din cadrul acestei manifestări cultural artistice, fie el și așa zis… coțcar “jurnalist”.


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]