RSS

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

Vești alarmante: "Numărul compan…

“Dacă avem întreprinz…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoșo…

O româncă adevărată din Sibiu ia…

Când credeam că nu ma…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

De 1 Decembrie mergem pe Calea Neamului între Sfinți, Martiri și Eroi! Ei au făcut România Întreagă și o țin Întreagă și astăzi în Duh

Print Friendly, PDF & Email

De 1 Decembrie mergem pe Calea Neamului între Sfinți, Martiri si Eroi! Ei au făcut România Întreagă si o țin Întreagă si astăzi în Duh.

La ora 11,30 ajungem la Târgu-Ocna unde se va săvârși o slujbă de pomenire pentru Sfântul Închisorilor Valeriu Gafencu si pentru toți Martirii anticomuniști.
La ora 14 ajungem în fața Cimitirului Internațional al Eroilor Valea Uzului, simbolizând Batalioanele Române care au trecut Carpații pentru înfăptuirea Marii Uniri de la 1918.

Într-o ordine militară vom intra în Cimitirul Eroilor noștri cu cântecul Treceți Batalioane Române Carpații, fiecare trupă având în frunte Drapelul de Luptă al Regimentului 15 infanterie care a luptat eroic la Valea Uzului în Primul Război Mondial. Harta României Mari va fi arborată la intrarea în Cimitirul de la Valea Uzului.

Aici este România, Linia de Fier a Moldovei, Dărmănești, Dofteana, Comănești, Târgu-Ocna, Onești. Nimeni, niciodată nu a înfrânt această Linie si nici nu o va frânge vreodată. Sunt prea multe oase ce o clădesc, prea mult sânge de român ce o țin vie.

De Ziua Națională ne exercităm Libertatea de a fi Român.
Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!
Nu uităm nicio picătură de sânge, nicio Jertfă, niciun Ideal!

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info