RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Prioritatea zero a partidelor de dreapta – bătălia pe ciolan

“Preşedintele, după ce a fost criticat în raportul OSCE pentru că s-a implicat activ în campania electorală, acum se implică activ în formarea de majorităţi în dispreţul cetăţenilor care au votat şi al Constituţiei.

Se doreşte formarea unei coaliţii între PNL-USR-UDMR, un fel de CDR, dar mult mai slab, inclusiv la nivel de persoane. Dacă se va forma o astfel de coaliţie, CDR va fi prescurtarea de la Coaliţia pentru Distrugerea României.

Spun asta pentru că prioritatea liderilor politici de dreapta este să se lupte pe funcţii, nu au absolut niciun interes să găsescă soluţii pentru rezolvarea problemei sanitare din România, să rezolve problemele majore din economie sau să crească nivelul de trai al românilor.

Mă scuzaţi, sunt foarte interesaţi de creşterea nivelului de trai al românilor, dar doar al românilor din propriile partide şi al camarilei lor.Mă refeream şi la calitatea slabă a persoanelor pe care le propun în funcţii importante şi mă voi rezuma la trei lideri: Florin Cîţu, Dan Barna şi Ludovic Orban.Florin Cîţu este propunerea PNL pentru funcţia de prim-ministru, actualul ministru de finanţe a reuşit să crească nivelul datoriei publice a României cât toţi ceilalţi miniştri de finanţe în 20 de ani.

Practic, pentru că a amanetat viitorul nostru şi al copiilor noştri, este considerat a fi potrivit pentru funcţia de prim-ministru.Dan Barna, liderul USR, se luptă pentru a obţine şefia Camerei Deputaţilor, deşi este implicat într-un dosar la DNA.

Da, nu mai există principii, nu mai există #fărăpenali, acum interesul propriu e primordial.Ludovic Orban, după ce a reuşit performanţa de a duce PNL-ul de la 46% la 25% în numai un an, după ce şi-a dat demisia din funcţia de prim-ministru în plină pandemie lăsând ţara neguvernată, acum vrea şi el să fie preşedinte al Camerei Deputaţilor.

libris.ro

Cu astfel de interese meschine şi de lupte pentru ciolan este evident că problemele românilor nici nu se află pe agenda lor de priorităţi, nu e de mirare că această alianţă PNL-USR-UDMR va reprezenta o reală Coaliţie pentru Distrugerea României (CDR).

Solicit public domnului preşedinte Iohannis să lase jocurile politice şi să accepte rezultatul votului.Propunerea de prim-ministru trebuie să vină de la partidul care a obţinut cele mai multe voturi în alegeri, adică de la PSD, iar propunerea noastră este domnul doctor Alexandru Rafila.

Interesul ţării şi al românilor este de a fi gestionată cel mai bine pandemia, iar domnul doctor Rafila este cel mai potrivit într-un asemenea context. “, se arată în declarația de presă a deputatei Mirela FurtunăContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]