libris.ro

Prioritatea zero a partidelor de dreapta – bătălia pe ciolan

„Preşedintele, după ce a fost criticat în raportul OSCE pentru că s-a implicat activ în campania electorală, acum se implică activ în formarea de majorităţi în dispreţul cetăţenilor care au votat şi al Constituţiei.

Se doreşte formarea unei coaliţii între PNL-USR-UDMR, un fel de CDR, dar mult mai slab, inclusiv la nivel de persoane. Dacă se va forma o astfel de coaliţie, CDR va fi prescurtarea de la Coaliţia pentru Distrugerea României.

Spun asta pentru că prioritatea liderilor politici de dreapta este să se lupte pe funcţii, nu au absolut niciun interes să găsescă soluţii pentru rezolvarea problemei sanitare din România, să rezolve problemele majore din economie sau să crească nivelul de trai al românilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Mă scuzaţi, sunt foarte interesaţi de creşterea nivelului de trai al românilor, dar doar al românilor din propriile partide şi al camarilei lor.Mă refeream şi la calitatea slabă a persoanelor pe care le propun în funcţii importante şi mă voi rezuma la trei lideri: Florin Cîţu, Dan Barna şi Ludovic Orban.Florin Cîţu este propunerea PNL pentru funcţia de prim-ministru, actualul ministru de finanţe a reuşit să crească nivelul datoriei publice a României cât toţi ceilalţi miniştri de finanţe în 20 de ani.

Practic, pentru că a amanetat viitorul nostru şi al copiilor noştri, este considerat a fi potrivit pentru funcţia de prim-ministru.Dan Barna, liderul USR, se luptă pentru a obţine şefia Camerei Deputaţilor, deşi este implicat într-un dosar la DNA.

Da, nu mai există principii, nu mai există #fărăpenali, acum interesul propriu e primordial.Ludovic Orban, după ce a reuşit performanţa de a duce PNL-ul de la 46% la 25% în numai un an, după ce şi-a dat demisia din funcţia de prim-ministru în plină pandemie lăsând ţara neguvernată, acum vrea şi el să fie preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Cu astfel de interese meschine şi de lupte pentru ciolan este evident că problemele românilor nici nu se află pe agenda lor de priorităţi, nu e de mirare că această alianţă PNL-USR-UDMR va reprezenta o reală Coaliţie pentru Distrugerea României (CDR).

Solicit public domnului preşedinte Iohannis să lase jocurile politice şi să accepte rezultatul votului.Propunerea de prim-ministru trebuie să vină de la partidul care a obţinut cele mai multe voturi în alegeri, adică de la PSD, iar propunerea noastră este domnul doctor Alexandru Rafila.

Interesul ţării şi al românilor este de a fi gestionată cel mai bine pandemia, iar domnul doctor Rafila este cel mai potrivit într-un asemenea context. „, se arată în declarația de presă a deputatei Mirela Furtună

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info