Impresionată de gestul unui scriitor, Editura Stef din Iași i-a redus acestuia costurile de editare și tipărire

Un tânăr scriitor ieșean a avut surpriza să fie răsplătit într-un mod neașteptat de către Editura Stef din Iași, editura la care tânărul de numai 23 de ani, tocmai și-a publicat al doilea său volum de carte, intitulat ,,Îl voi ajuta pe cel ce se auto-distruge,,. Impresionată de gestul său, Editura Stef din Iași i-a redus acestuia costurile de editare și tipărire.

Sorin Petrariu Vlăduț este numele acestui tânăr care se ocupă și cu dezvoltare personală, este mentor și iubește să ajute oamenii și căruia îi place să spună că:

“mulți oameni au uitat că principalul nostru scop pe această planetă este să ne ajutăm între noi, să fim uniți, să formăm un întreg”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
Impresionată de gestul unui scriitor, Editura Stef din Iași i-a redus acestuia costurile de editare și tipărire
Impresionată de gestul unui scriitor, Editura Stef din Iași i-a redus acestuia costurile de editare și tipărire

În luna decembrie a anului 2020, o prietenă apropiată mi l-a prezentat pe acest tânăr scriitor, insistând să-l ajut și să-l promovez, susținând că tânărului merită din tot sufletul să i se ofere aripi, pentru că are mult potențial.

Un scriitor ieșean își donează veniturile din vânzarea cărților sale copiilor provenind din familii defavorizate
Un scriitor ieșean își donează veniturile din vânzarea cărților sale copiilor provenind din familii defavorizate

M-am întâlnit cu el și i-am promovat cartea și totodată acțiunea sa prin care își dona veniturile obținute din vânzarea cărților sale, copiilor provenind din familii defavorizate (n.r. vezi Un scriitor ieșean își donează veniturile din vânzarea cărților sale copiilor provenind din familii defavorizate).

Mi s-au alăturat și mai mulți prieteni din cercul meu de prieteni apropiați: din Comunitatea Identitară Iași, din Euro Education Federation, Regiunea Moldova și din Organizatia Judeteana Iasi – Partidul Neamul Romanesc, prieteni cu care am putut concretiza înainte de Crăciun o acțiune de strângere de fonduri (n.r. vezi O acțiune admirabilă de Crăciun venită la Iași din partea unui tânăr remarcabil: veniturile de pe cărțile vândute, donate copiilor din familii nevoiașe) pentru copiii proveniți din familii cu condiții modeste (n.r. vezi (VIDEO) Acțiune caritabilă de Crăciun pentru copiii din Voinești).

După un revelion petrecut la câteva sute de km de casă, după ce am revenit în Iași, tânărul scriitor Sorin Petrariu Vlăduț mi-a dezvăluit că după ce cei de la Editura Stef au văzut unul dintre articolele noastre din Glasul.info despre acțiunea lui Sorin, l-au răsplătit într-un mod neașteptat. Impresionată de gestul tânărului scriitor, Editura Stef din Iași i-a redus acestuia costurile de editare și tipărire. Faptul în sine, din punct de vedere material poate nu are o însemnătate foarte mare, însă la nivel simbolic, acestui tânăr i-au fost date aripi. Avea acum sentimentul că în sfârșit face ce trebuie și este pe drumul cel bun și că anul 2020 a fost cel mai bun an din viața sa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la <a href="https://www.facebook.com/Glasul.info">Glasul.info</a> Director General la <a href="https://www.facebook.com/magazin.critic/">MAGAZIN CRITIC</a> Președinte la <a href="https://www.facebook.com/ujir2019/">Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România</a> Consultant Media la <a href="//www.facebook.com/Comunitatea-Identitar%C4%83-Ia%C8%99i-2058078744483129/">Comunitatea Identitară Iași</a> Contact: fandelmihai@glasul.info

One thought on “Impresionată de gestul unui scriitor, Editura Stef din Iași i-a redus acestuia costurile de editare și tipărire

Lasă un răspuns

Next Post

CUM NE TĂMĂDUIEȘTE DOMNUL HRISTOS

vin ian. 15 , 2021
Continuând postarea precedentă, în care mi-am exprimat dezacordul cu numiri de genul „Hristos – vaccinul nostru” sau „Hristos – imunitatea noastră”, folosite în ultimul timp din ce în ce mai frecvent pe rețelele de socializare, vreau să vin cu niște explicații suplimentare și ajutătoare pentru înțelegerea primei postări. Cum zice […]

Poate vă place și:

libris.ro