RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Impresionată de gestul unui scriitor, Editura Stef din Iași i-a redus acestuia costurile de editare și tipărire

Un tânăr scriitor ieșean a avut surpriza să fie răsplătit într-un mod neașteptat de către Editura Stef din Iași, editura la care tânărul de numai 23 de ani, tocmai și-a publicat al doilea său volum de carte, intitulat ,,Îl voi ajuta pe cel ce se auto-distruge,,. Impresionată de gestul său, Editura Stef din Iași i-a redus acestuia costurile de editare și tipărire.

Sorin Petrariu Vlăduț este numele acestui tânăr care se ocupă și cu dezvoltare personală, este mentor și iubește să ajute oamenii și căruia îi place să spună că:

“mulți oameni au uitat că principalul nostru scop pe această planetă este să ne ajutăm între noi, să fim uniți, să formăm un întreg”.

apiland.ro
Impresionată de gestul unui scriitor, Editura Stef din Iași i-a redus acestuia costurile de editare și tipărire
Impresionată de gestul unui scriitor, Editura Stef din Iași i-a redus acestuia costurile de editare și tipărire

În luna decembrie a anului 2020, o prietenă apropiată mi l-a prezentat pe acest tânăr scriitor, insistând să-l ajut și să-l promovez, susținând că tânărului merită din tot sufletul să i se ofere aripi, pentru că are mult potențial.

Un scriitor ieșean își donează veniturile din vânzarea cărților sale copiilor provenind din familii defavorizate
Un scriitor ieșean își donează veniturile din vânzarea cărților sale copiilor provenind din familii defavorizate

M-am întâlnit cu el și i-am promovat cartea și totodată acțiunea sa prin care își dona veniturile obținute din vânzarea cărților sale, copiilor provenind din familii defavorizate (n.r. vezi Un scriitor ieșean își donează veniturile din vânzarea cărților sale copiilor provenind din familii defavorizate).

Mi s-au alăturat și mai mulți prieteni din cercul meu de prieteni apropiați: din Comunitatea Identitară Iași, din Euro Education Federation, Regiunea Moldova și din Organizatia Judeteana Iasi – Partidul Neamul Romanesc, prieteni cu care am putut concretiza înainte de Crăciun o acțiune de strângere de fonduri (n.r. vezi O acțiune admirabilă de Crăciun venită la Iași din partea unui tânăr remarcabil: veniturile de pe cărțile vândute, donate copiilor din familii nevoiașe) pentru copiii proveniți din familii cu condiții modeste (n.r. vezi (VIDEO) Acțiune caritabilă de Crăciun pentru copiii din Voinești).

După un revelion petrecut la câteva sute de km de casă, după ce am revenit în Iași, tânărul scriitor Sorin Petrariu Vlăduț mi-a dezvăluit că după ce cei de la Editura Stef au văzut unul dintre articolele noastre din Glasul.info despre acțiunea lui Sorin, l-au răsplătit într-un mod neașteptat. Impresionată de gestul tânărului scriitor, Editura Stef din Iași i-a redus acestuia costurile de editare și tipărire. Faptul în sine, din punct de vedere material poate nu are o însemnătate foarte mare, însă la nivel simbolic, acestui tânăr i-au fost date aripi. Avea acum sentimentul că în sfârșit face ce trebuie și este pe drumul cel bun și că anul 2020 a fost cel mai bun an din viața sa.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]