libris.ro

Un avocat ieșean încearcă să smulgă răspunsuri de la autorități privind vaccinarea, susținând că în România „cetățenii de rând nu au acces la anumite informații de ordine publică”

Avocatul ieșean Gabriel Gheorghe Căcescu, implicat până acum din plin în lupta împotriva abuzurilor, împotriva încălcării Constituției României și a dictaturii instituite sub pretexte medicale, iese din nou la luptă împotriva sistemului cu o nouă cerere aigurare probe în contradictor cu pârâții:

  • MINISTERUL SĂNĂTĂȚII
  • MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, VLAD VOICULESCU
  • MINISTERUL AFACERILOR DE INTERNE, DEPARTAMENTUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ (DSU)
  • Domnul RAED ARAFAT
  • ALEXANDRU RAFILA, reprezentant OMS România;
  • STRĂINU CERCEL –ADRIAN
  • Dr. VALERIU GHEORGHIȚĂ
  • ANPC-AGENȚIA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORULUI
  • GUVERNUL ROMÂNIEI,
  • PRIM-  MINISTRU FLORIN CÎȚU

susținând că în România „cetățenii de rând nu au acces la anumite informații de ordine publică” și că singura modalitate de a obține anumite informații de la pârâte este la momentul actual această cerere de asigurare probe prin luarea interogatoriului.

Astfel, avocatul ieșean care a mai ieșit la rampă până acum cu acțiuni de răsunet la nivel național precum plângerea penală împotriva lui Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Streinu, Vela pentru abuz în serviciu și comunicarea de informații false (n.r. vezi Plângere penală împotriva lui Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Streinu, Vela pentru abuz în serviciu și comunicarea de informații false) sau să se manifeste public împotriva obligativității purtării măștii în aer liber (n.r. vezi Iașiul se ridică din nou la luptă prin vocea unui avocat: “Masca te poate expune unui risc crescut de infecții”), a alcătuit un nou șir de întrebări dificile pentru autoritățile statului, solicitând anumite informații despre vaccinul utilizat împotriva SARS-COV2.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Redăm integral acțiunea avocatului ieșean Gabriel Gheorghe Căcescu prin care acesta solicită informații despre vaccinul utilizat împotriva SARS-COV2:

CERERE ASIGURARE PROBE

în contradictor cu pârâții :

1. MINISTERUL SĂNĂTĂȚII, Strada Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1, cod 010024, Bucureşti, prin reprezentantul legal; 
  • MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, VLAD VOICULESCU, Strada Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1, cod 010024, Bucureşti, prin reprezentantul legal;
3. MINISTERUL AFACERILOR DE INTERNE, DEPARTAMENTUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ (DSU),  Piaţa Revoluţiei, nr.1 A, sector 1, Bucureşti,  prin reprezentantul legal;
4. Domnul RAED ARAFAT, Piaţa Revoluţiei, nr.1 A, sector 1, Bucureşti,
  • ALEXANDRU RAFILA, reprezentant OMS România;
  • STRĂINU CERCEL –ADRIAN, B-dul I.C.Brătianu nr. 20, sc B, ap. 29, Bucureşti, România;
  • Dr. VALERIU GHEORGHIȚĂ, Spitalul Militar Central “Dr Carol Davila” din București,  Str. Calea Plevnei nr. 134, sector 1, Bucureşti;
  • ANPC-AGENȚIA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORULUI, prin reprezentantul legal, Bucuresti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, cod postal 011865;
  • GUVERNUL ROMÂNIEI, Palatul Victoria, Piața Victoriei nr. 1, Sector 1, București, cod poștal 011791, prin reprezentantul legal;
  1. PRIM-  MINISTRU FLORIN CÎȚU, Palatul Victoria, Piața Victoriei nr. 1, Sector 1, București, cod poștal 011791, prin care vă solicităm să încuviințați administrarea probei cu interogatoriul pârâților.

MOTIVARE:

       În fapt, în calitate de cetățean român și în virtutea Constituției Românie, doresc să aflu anumite informații despre vaccinul utilizat împotriva SARS-COV2.

       Singura modalitate de a obține anumite informații de la pârâte este la momentul actul această cerere de asigurare probe prin luarea interogatoriului, mai ales că, cetățenii de rând nu au acces la anumite informații de ordine publică și, există păreri pro și contra asupra vaccinului utilizat împotriva SARS-COV2.

       Potrivit art. 359 (1) C.proc.civ., oricine are interes să constate de urgență mărturia unei persoane, părerea unui expert, starea unor bunuri, mobile sau imobile ori să obțină recunoașterea unui înscris, a unui fapt sau a unui drept, dacă este pericol ca proba să dispară ori să fie greu de administrat în viitor, va putea cere, atât înainte, cât și în timpul procesului, administrarea acestor probe.

      Art 431 din Codul Administrativ,  funcționarii publici au obligația ca prin actele și faptele lor să promoveze supremația legii, să respecte Constituția și legile țării, statul de drept, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor în relația cu administrația publică, precum și să acționeze pentru punerea în aplicare a dispozițiilor legale în conformitate cu atribuțiile care le revin, cu aplicarea normelor de conduită care rezultă din îndatoririle prevăzute de lege.

      Autoritățile și instituțiile administrației publice, precum și personalul acestora au obligația de a acționa cu respectarea prevederilor legale în vigoare și a tratatelor și a convențiilor internaționale la care România este parte.

ÎNTREBĂRI LA CARE SĂ RĂSPUNDĂ PÂRÂȚII:

  1. Cu ce companii ați încheiat acorduri privind vaccinarea împotriva COVID-19,  AstraZeneca, Sanofi-GSK, Johnson & Johnson, BioNTech-Pfizer, CureVac  sau Moderna?
  2. Dacă anterior achiziționării vaccinului utilizat în România împotriva SARS-COV2, autoritățile române, au verificat sau nu, compoziția chimică și biologică a vaccinului ?
  3.  Dacă compoziția chimică și biologică  este asemănătoare la toate cele 6 firme producătoare de vaccin ?
  4. Care este compoziția chimică și biologică  a vaccinului distribuit în România ?
  5. Cât timp a fost testat vaccinul distribuit în România anterior punerii pe piață ?
  6. Pe câte persoane sănătoase expuse în mod special riscului de infectare  au fost făcute teste pentru demonstrarea eficienței acestora vaccinuri și evaluarea efectelor secundare ?
  7. Este adevărat că potenţialele medicamente noi și vaccinurile sunt testate mai întâi în laborator, iar apoi pe voluntari umani în studii denumite studii clinice?
  8. Vaccinul distribuit în România are autorizație EMA(Agenția Europeană pentru Medicamente EMA)?
  9. Care este motivul pentru care vaccinul distribuit în România trebuie transportat și păstrat la o temperatură de -80 grade Celsius?
  10. Precizați dacă vaccinul adus în România la data de 25.12.2020 a fost transportat în condiții optime la o temperatură de -80 grade Celsius ?
  11. Precizați dacă autoutilitara (dubița ) care a transportat primele doze de vaccin de la Vama Nădlac la centrul de depozitare București era sau nu prevăzută cu sistem de răcire -80 grade Celsius?
  12. Precizați dacă depozitul central și depozitele regionale din România, dispun de sisteme de  păstrare a dozelor de vaccin la o temperatură de -80 grade Celsius?
  13. Precizați dacă toate centrele de vaccinare au fost acreditate și au în dotare sisteme de păstrare a dozelor de vaccin care să producă -80 grade Celsius?
  14. Precizați dacă autoutilitarele care transportă dozele de vaccin de la depozitul central  la  depozitele regionale din România, apoi la centrele de vaccinare sunt dotate cu sistem de răcire -80 grade Celsius?
  15. Precizați dacă transportul dozelor de vaccin este securizat și păzit de la depozitul central  la  depozitele regionale din România, apoi la centrele de vaccinare ?
  16. Precizați ce fenomen se întâmplă în corpul omenesc care are o temperatură de +36-37 grade Celsius,  atunci când se introduce o substanță care trebuie păstrată la o temperatură de -80 grade Celsius ?
  17. Precizați dacă ați fost informați, înștiințați anterior   distribuiri în România a vaccinului achiziționat de către firma producătoare asupra riscurilor și efectelor adverse ale vaccinului ?
  18. Ce riscuri și efecte adverse pot apărea urmare vaccinării ?
  19.   Cât timp durează așa zisă imunizare după administrarea vaccinului ?
  20.   Dacă apar noi tulpini COVID, prezentul vaccin este sau nu eficient s-au trebuie o nou imunizare cu alt vaccin  ?
  21.  Precizați dacă faimoasele  doze de vaccinuri transportate în cutia de PIZZA au fost sau nu compromise atât timp cât au fost transportate și distribute fără a se ține cont de temperatura de -80 grade Celsius?
  22. Precizați în cât timp de la scoaterea dozelor de vaccin din sistemul de răcire de -80 grade Celsius trebuie administrat persoanelor care se vaccinează?
  23. Precizați ce înseamnă vaccin pe bază de ARN ?
  24. Precizați dacă vaccinul ARN, poate sau nu influența ADN-ul uman, dacă da, în ce fel?
  25. Precizați care este perioada LEGALĂ, conform legislatie în vigoare de testare a medicamentelor și vaccinurilor anterior punerii pe piață?
  26. Precizați de ce este necesară intervenția armatei și personalului militar în programul de vaccinare, dacă vaccinarea nu este obligatorie cel puțin  la acest moment?
  27.   Precizați   motivul pentru care mai multe persoane care nu aveau COVID,(dr. Carmen Dorobăț Iași) după vaccinare a dobândit acest virus?
  28.    Precizați dacă până la acest moment au fost raportate persoane care s-au vaccinat și care au avut efecte secundare  ulterioare sau au decedat, dacă da, câte persoane?
  29. Cunoașteți faptul că, producătorul de vaccinuri nu și-a asumat responsabilitatea asupra  efectelor secundare sau în cazul decesului?
  30. Sunteți de acord ca în locul producătorul de vaccinuri să vă asumați public și prin legislație expresă responsabilitatea asupra  efectelor secundare sau în cazul decesului produs prin  vaccinare  să despăgubiți victimele ?
  31. Precizați motivul real pentru care mai mulți medici și asistenți medicali  evită vaccinarea actuală?
  32. Precizați dacă centrele de păstrare și vaccinare au fost dotate cu  dispozitiv de masurare continua a temperaturii (logger) ?
  33. Precizați dacă autoutilitarele care transportă dozele de vaccin sunt dotate la acest moment cu dispozitiv de masurare continua a temperaturii (logger)?
  34. Precizați de ce majoritatea vaccinurilor existente la acest moment pe piață sunt păstrate la o temperatură optimă cuprinsă între  -2 grade Celsius și -8 grade Celsius, iar noul vaccin antiCovid trebuie păstrat la o temperatuă de -80 grade Celsiu?
  35.   Care sunt efectele adverse ce poate produce acest vaccin?
  36. Vaccinul care este distribuit în România poate provoca decesul  persoanei vaccinate?

Data  08.01 .2021                                                         Cu deosebită considerație,

                                                                           Avocat Căcescu Gheorghe Gabriel”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info