libris.ro

Zeci de morţi după ce s-au vaccinat anti Covid-19! Raport norvegian care zdruncină speranţele omenirii

29 de persoane din Norvegia au murit la scurt timp după ce au primit prima doză din acest vaccin, au anunțat oficialii. În jurul vaccinului de la Pfizer şi al siguranţei sale a izbucnit în weekend un scandal la nivel mondial, informează Bursa.

În timp ce autorităţile australiene cer mai multe informaţii despre vaccinul Pfizer, experţii în sănătate din Wuhan (China) au solicitat Norvegiei şi altor ţări să suspende utilizarea vaccinurilor împotriva COVID-19 pe bază de ARNm produse de companii precum Pfizer, în special în rândul persoanelor în vârstă, relatează Zerohedge. China a criticat mass-media din SUA pentru tăcerea sa referitoare la decesele din Norvegia produse în urma vaccinării cu Pfizer-BioNTech. Presa din SUA şi Marea Britanie a minimizat numărul deceselor din ţările respective, în schimb, cu siguranţă, mass-media din Occident vor publica imediat orice informaţie nefavorabilă despre vaccinurile produse în China şi vor încerca să amplifice erorile, scrie Global Times.

Reprezentanții Pfizer susţin ca au aflat de situația din Norvegia şi că, împreună cu cei de la BioNTech şi cu reprezentanţii Institutului Norvegian de Sănătate Publică, investighează cazurile de decese corelate cu vaccinul anti-COVID. „Până acum, numărul de incidente asociate vaccinului nu este unul îngrijorător”, consideră instituţiile publice de sănătate din Norvegia, conform presei străine. „Ştim că au mai fost raportate astfel de cazuri şi în alte ţări, dar încă nu avem detalii despre acele cazuri„, au mai spus reprezentanţii Agenţiei de Medicamentelor din Norvegia, care au declarat: „Campaniile de vaccinare din celelalte ţări au priorităţi diferite, în funcţie de ce categorii de persoane sunt vaccinate, fapt ce poate afecta raportarea efectelor adverse sau chiar a deceselor„.

• Avem asigurate peste 10 milioane de doze de vaccine de la Pfizer

În ţara noastră, cea de-a doua etapă a vaccinării împotriva Covid-19 a început, vineri, cu stângul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Platforma dezvoltată de STS pentru programarea la vaccinarea anti-COVID s-a blocat, imediat după momentul la care trebuia să înceapă etapa a doua a campaniei. La o zi după acest eveniment, premierul Florin Cîţu a declarat că specialiştii lucrează la platforma pentru înscriere la vaccinare. Florin Cîţu a declarant, sâmbătă, după ce s-a vaccinat: „Se lucrează non stop la platformă. Locurile sunt determinate şi de numărul de vaccinuri. Eu vreau să mă uit şi la mesajul pozitiv: foarte, foarte mulţi români vor să se vaccineze (…) Problema pe care am avut-o sau părea că este o problemă, se tot spunea că lumea nu vrea să se vaccineze. Ieri (vineri) s-a văzut foarte clar că românii vor să se vaccineze. Este datoria noastră şi vom face tot posibilul să asigurăm vaccinurile (…) Am depăşit momentul cel mai important, acela că românii nu vor să se vaccineze. Este cel mai important lucru. Vor să se vaccineze şi le vom asigura acest lucru”. Integral pe Bursa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist