Protest masiv la București împotriva inițiativei legislative de a impune vaccinarea obligatorie

Protest masiv în capitala României împotriva inițiativei legislative de a impune vaccinarea obligatorie: mii de oameni cu steaguri, icoane, cruci, pancarte au protestat în parcul Izvor din fața Palatului Parlamentului.

Alianța Părinților, Calea Neamului, Frăția Ortodoxă precum și alte organizații și asociații au contribuit pentru acest protest, una dintre cele mai masive mișcări civice din ultimii ani din România. Lumea se trezește și acționează!

„Duminică, 07 Martie 2021, mii de români au fost prezenţi la Bucureşti pentru a protesta împotriva legii obligativităţii vaccinării. Au venit români din toate colţurile ţării, marea majoritate din Iaşi, Roman, Bacău, Piatra Neamţ, (zona Moldovei). Cetăţenii nu au fost opriţi de către poliţişti la intrarea în Bucureşti, chiar dacă se anunţase că este băgat în carantină, ba mai mult nu s-au lăsat nici intimidaţi de forţele numeroase de ordine, prezenţi în parcul Izvor din faţa Palatului Parlamentului, loc unde se manifesta protestul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Protestatarilor nu le-au lipsit steagurile ,icoanele şi pancartele cu diferite mesaje precum: „Arestarea teroriştilor vaccinişti”, „Spunem nu vaccinării forţate”, ”Libertatea şi dreptul de a decide sunt sacre” , „Stop dictatura medicală” şi multe alte mesaje împotriva vaccinării obligatorii . Pentru acest protest au contribuit multe asociaţii si organizaţii precum şi cei de la Alianţa Părinţilor, Calea Neamului, Frăţia Ortodoxă. Se pare că românii s-au săturat de toată mascarada celor de la putere şi în sfârşit au început să acţioneze pentru viitorul lor şi al copiilor lor.”, a relatat jurnalista Marija Vasilescu, chiar de la fața locului

Remarcabil a fost efortul reprezentanților Asociației Calea Neamului de la Iași, care au reușit să organizeze într-un mod exemplar mai multe autocare care au preluat de la Roman protestari din mai multe județe ale Moldovei.

Câtă vreme încă mai există oameni care realizează că este mai important să lupți pentru drepturile și libertățile fundamentale și pentru viitorul copiilor noștri, decât să-ți petreci duminica într-un mod relaxant, atunci România încă mai are speranțe…

Marija Vasilescu, Fandel Mihai

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Reacție dură la adresa secretarului de stat Andreea Moldovan: "Vă provoc la câteva ture de teren în curtea şcolii, cu masca pe faţă!"

mar mart. 9 , 2021
Reacție dură din partea deputatului PPU(social-liberal) de Braşov, Ana-Loredana Predescu, la adresa secretarului de stat Andreea Moldovan: „Doamna secretar de stat Moldovan, vă provoc la câteva ture de teren în curtea şcolii, cu masca pe faţă!„ „Ana-Loredana Predescu, deputat PPU(social-liberal) de Braşov, afiliat Grupului parlamentar al PSD, reacţionează la declaraţiile […]

Poate vă place și:

libris.ro