Protest masiv la București împotriva inițiativei legislative de a impune vaccinarea obligatorie

Protest masiv la București împotriva inițiativei legislative de a impune vaccinarea obligatorie

Protest masiv la București împotriva inițiativei legislative de a impune vaccinarea obligatorie

Protest masiv în capitala României împotriva inițiativei legislative de a impune vaccinarea obligatorie: mii de oameni cu steaguri, icoane, cruci, pancarte au protestat în parcul Izvor din fața Palatului Parlamentului.

Alianța Părinților, Calea Neamului, Frăția Ortodoxă precum și alte organizații și asociații au contribuit pentru acest protest, una dintre cele mai masive mișcări civice din ultimii ani din România. Lumea se trezește și acționează!

“Duminică, 07 Martie 2021, mii de români au fost prezenţi la Bucureşti pentru a protesta împotriva legii obligativităţii vaccinării. Au venit români din toate colţurile ţării, marea majoritate din Iaşi, Roman, Bacău, Piatra Neamţ, (zona Moldovei). Cetăţenii nu au fost opriţi de către poliţişti la intrarea în Bucureşti, chiar dacă se anunţase că este băgat în carantină, ba mai mult nu s-au lăsat nici intimidaţi de forţele numeroase de ordine, prezenţi în parcul Izvor din faţa Palatului Parlamentului, loc unde se manifesta protestul.

Protestatarilor nu le-au lipsit steagurile ,icoanele şi pancartele cu diferite mesaje precum: „Arestarea teroriştilor vaccinişti”, „Spunem nu vaccinării forţate”, ”Libertatea şi dreptul de a decide sunt sacre” , „Stop dictatura medicală” şi multe alte mesaje împotriva vaccinării obligatorii . Pentru acest protest au contribuit multe asociaţii si organizaţii precum şi cei de la Alianţa Părinţilor, Calea Neamului, Frăţia Ortodoxă. Se pare că românii s-au săturat de toată mascarada celor de la putere şi în sfârşit au început să acţioneze pentru viitorul lor şi al copiilor lor.”, a relatat jurnalista Marija Vasilescu, chiar de la fața locului

Remarcabil a fost efortul reprezentanților Asociației Calea Neamului de la Iași, care au reușit să organizeze într-un mod exemplar mai multe autocare care au preluat de la Roman protestari din mai multe județe ale Moldovei.

Câtă vreme încă mai există oameni care realizează că este mai important să lupți pentru drepturile și libertățile fundamentale și pentru viitorul copiilor noștri, decât să-ți petreci duminica într-un mod relaxant, atunci România încă mai are speranțe…

Marija Vasilescu, Fandel Mihai