libris.ro

O profesoară din Oradea internată în stare gravă la 8 ore după efectuarea rapelului cu Moderna, a murit peste trei zile!

Profesoara Adriana Bunea (55 de ani), fost director al Liceului Teoretic German Friederich Schiller din Oradea, a făcut rapelul cu serul de la Moderna, luni 8 martie, iar câteva ore mai târziu ajungea la Urgență în stare gravă, transmite R3Media.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


La UPU, profesoara a ajuns în stare de inconștiență, într-o stare profund alterată, scrie Bihon.ro. Dar cu toate astea, „nu se pot face conexiuni” cu vaccinul.

Din păcate, starea profesoarei s-a alterat, ea ajungând să sufere o insuficiență multiple de organe și după trei zile de la internare, adică joi 11 martie, a decedat.

„Diagnosticul prezumptiv a fost intoxicație cu substanță necunoscută. Dar nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Este puțin probabil să aibă o legătură cu un vaccin. Examenul necroptic va susține sau va infirma diagnosticul de internare. Într-o astfel de situație, în prinicipiu trebuie făcută o autopsie medico-legală”, a transmis dr. Adrian Traian Dușe, directorul Spitalului Județean, în cursul după-amiezii de vineri. Alți medici din spital opiniază că nu se poate face o legătură de cauzalitate între vaccin și deces, scrie Bihon.ro.

Soții Bunea au făcut rapelul la vaccin luni, 8 martie, în jurul orelor 16:00. Patru ore mai târziu, a fost descoperită de fiica ei, Carina Bunea, cu o stare de sănătate gravă. A fost chemată ambulanța și femeii i s-a acordat primul ajutor, dar starea ei de sănătate era deja foarte alterată, precizează sursa citată.

„Au așteptat după ambulanță și în sufragerie își dădea ochii peste cap. Când a ajuns salvarea, ea era deja cu ochii dilatați și fixați, iar gura încleștată”, relatează soțul.

La Urgențe, medicii au indicat o substanță toxică necunoscută, în sângele pacientei. Joi seara la ora 19:30 a fost declarat decesul femeii. La internare, i se făcuse testul Covid, iar acesta a ieșit negativ.

Autopsia s-a realizat vineri seara, iar analiza acestui examen va fi realizată la IML Timișoara. Rezultatul analizei va surveni în următoarele săptămâni. Conform uzanțelor, s-a deschis anchetă penală IN REM, pentru moarte suspectă.

Soțul femeii, Vasile Bunea, spune că în ultimele două săptămâni, soția sa avusese stări de rău repetate, fără precedent, similare unor crize de fiere. În același timp, Vasile Bunea subliniază că, din cunoștințele sale, soția Adriana nu avea probleme deosebite de sănătate.

Colectivul Liceului Teoretic German „Friedrich Schiller” anunţă, cu nemărginită durere, trecerea la cele veşnice a doamnei profesoare Bunea Maria Adriana, director al liceului între anii 2009-2014, un om de ţinută morală excepţională, un dascăl dedicat şi un coleg apreciat. Cuvintele devin prea sărace, insuficiente parcă, pentru a exprima regretul de care suntem cuprinşi noi, toţi cei care am cunoscut-o, la aflarea tristei veşti despre dispariţia sa fulgerătoare”, se arată într-o postare făcută vineri pe site-ul Liceului German din Oradea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist