Doar România nu catadicseşte în Estul Europei să-și apere cetățenii de AstraZeneca? Până și Bulgaria a stopat vaccinarea!

Deși la nivel european există un trend în cascadă al suspendării utilizării vaccinului AstraZeneca, doar România nu catadicseşte în Estul Europei să-și apere cetățenii de un posibil risc pe care îl poate constitui acest vaccin. Nordicii din Danemarca au fost primii care au luat decizia de a suspenda folosirea acestui vaccin, după ce au murit câteva persoane în urma unor complicații legate de niște „grave tulburări de coagulare”, cheaguri de sânge care se formau la persoanele vaccinate.

Rând pe rând, tot mai multe țări au luat decizia suspendării utilizării vaccinului AstraZeneca, unele total, altele mai întâi parțial, cum făcuse inițial Italia, pe loturi, apoi total, în urma decedării a unor persoane vaccinate. La acest moment, Danermarca, Norvegia, Islanda, Irlanda, Germania, Olanda, Bulgaria au decis oprirea totală a vaccinării cu AstraZeneca.

În țările baltice de asemenea se dezbate intens problema suspendării totale a utilizării vaccinului AstraZeneca. Până și Bulgaria a oprit vaccinarea cu AstraZeneca. Ce fac imbecilii de la cârma României? Dorm ca boii pe coadă, în frunte cu Plăvanul șef de la Trei Coceni, pe care după cum vedem nu-l doar nici măcar în coadă de poporul român!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Doar România nu catadicseşte în Estul Europei să-și apere cetățenii de AstraZeneca? Până și Bulgaria a stopat vaccinarea!

Lasă un răspuns

Next Post

15 Martie 1946: La Conferința de Pace, Ungaria a cerut cinci județe României printre care Maramureș, Satu Mare și Bihor

mar mart. 16 , 2021
Pentru că avem în fruntea statului niște imbecili care posedă cultura istorică a unor râme eșuate la soare, o zi care în istorie a însemnat declanșarea unui adevărat genocid pe criterii etnice în Transilvania împotriva populației românești, ziua de 15 martie, a devenit “sărbătoare” pentru cretinii și dobitocii ajunși printr-un […]
Ungurii incep sa recunoasca atrocitatile si genocidurile comise impotriva romanilor si evreilor din Transilvania, sursa imagine: youtube.com

Poate vă place și:

libris.ro