Doar România nu catadicseşte în Estul Europei să-și apere cetățenii de AstraZeneca? Până și Bulgaria a stopat vaccinarea!

Deși la nivel european există un trend în cascadă al suspendării utilizării vaccinului AstraZeneca, doar România nu catadicseşte în Estul Europei să-și apere cetățenii de un posibil risc pe care îl poate constitui acest vaccin. Nordicii din Danemarca au fost primii care au luat decizia de a suspenda folosirea acestui vaccin, după ce au murit câteva persoane în urma unor complicații legate de niște „grave tulburări de coagulare”, cheaguri de sânge care se formau la persoanele vaccinate.

libris.ro

Rând pe rând, tot mai multe țări au luat decizia suspendării utilizării vaccinului AstraZeneca, unele total, altele mai întâi parțial, cum făcuse inițial Italia, pe loturi, apoi total, în urma decedării a unor persoane vaccinate. La acest moment, Danermarca, Norvegia, Islanda, Irlanda, Germania, Olanda, Bulgaria au decis oprirea totală a vaccinării cu AstraZeneca.

În țările baltice de asemenea se dezbate intens problema suspendării totale a utilizării vaccinului AstraZeneca. Până și Bulgaria a oprit vaccinarea cu AstraZeneca. Ce fac imbecilii de la cârma României? Dorm ca boii pe coadă, în frunte cu Plăvanul șef de la Trei Coceni, pe care după cum vedem nu-l doar nici măcar în coadă de poporul român!


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]