Proteste dezbinate la București

Cu câteva zile bune înainte de protestul de pe 20 Martie de la București, mă sună o prietenă și mă întreabă ce părere am despre organizatorii acestui protest, ridicând totodată problema legitimității unora dintre organizatori.

Îmi trimite apoi o înregistrare audio cu argumentele care o fac să fie puțin sceptică cu privire la bunele intenții ale unora dintre liderii din spatele organizării protestelor.M-am hotărât să merg la București să văd cu ochii mei dacă aceste lucruri se confirmă, și din păcate atmosfera de la fața locului a devoalat o imagine a dezbinării: în București aveau loc cel puțin două proteste separate, unul în Piața Universității și unul în Piața Victoriei.

Prin intermediul prietenei mele care mă sunase și se implicase în organizarea transportului la București, am ajuns la protestul din Piața Universității. Deși declarau că au scopuri și țeluri comune cu protestatarii din Piața Victoriei, unii dintre cei din Piața Universității proliferau niște expresii nu tocmai plăcute la adresa celor care au protestat în fața clădirii guvernului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Asta mi-a arătat de ce au succes leprele aflate acum la guvernare în România și cum de își impun cu atâta ușurință dictatura, abuzurile instituționale, precum și toate aberațiile din ultima vreme. Dezbinarea românilor le oferă putere celor care nu nutresc sentimente de iubire pentru Neamul Românesc.

De ce nu s-ar fi putut face un singur protest ca să le arătăm că poporul se unește împotriva lor, împotriva dictaturii, a abuzurilor, a trădării de neam și de Țară?

Fandel Mihai

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la <a href="https://www.facebook.com/Glasul.info">Glasul.info</a> Director General la <a href="https://www.facebook.com/magazin.critic/">MAGAZIN CRITIC</a> Președinte la <a href="https://www.facebook.com/ujir2019/">Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România</a> Consultant Media la <a href="//www.facebook.com/Comunitatea-Identitar%C4%83-Ia%C8%99i-2058078744483129/">Comunitatea Identitară Iași</a> Contact: fandelmihai@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

În timp ce românii sunt trimiși la culcare odată cu găinile, străinii se bețivănesc și se destrăbălează liberi pe străzile din Iași!?

mar mart. 23 , 2021
Două lucruri m-au șocat în ultima vreme și mă fac să mă întreb serios dacă noi românii mai avem cu adevărat o Țară. La Timișoara (n.r. vezi clip video) am văzut stupefiat cum niște purtători dezonoranți ai hainei de polițist îi trimiteau pe niște cetățeni români să plece din țară […]
În timp ce românii sunt trimiși la culcare odată cu găinile, străinii se bețivănesc și se destrăbălează liberi pe străzile din Iași!?, Foto: © Mihaela Dascălu, corespondent Glasul.info

Poate vă place și:

libris.ro