Avocata Iulia Medeleanu: “Eu rămân alături de doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă – senator de Iași”

Print Friendly, PDF & Email

“Pentru că am vazut cum ieri la Iași a existat un grup din București, grupat în jurul domului Diplan și al lui Gabriel Apreutesei, declar că nu susțin la Iași acest grup, eu rămân alături de doamna senator Iovanovici Șoșoacă Diana – senator de Iași.

Băieți de la București, nu ține aici la Iași cu manevrele de dezbinare pe care le faceți pe malul Dâmboviței, rămâneti acolo, cu toate mizeriile voastre ți manipularile. La mine nu țin!!! Nici la ieșenii de bună-credință pe care veniți voi să îi murdăriți. Domnule Barabula, nu ai fost corect în solicitarea pe care mi-ai adresat-o de a vorbi iețenilor.

Te-ai dedat și dumneata jocurilor acestor oameni proveniți de la București. Și asta s-a văzut clar. A fost o prezență masiva a televiziunilor influentate și plătite din banii știm noi cui, deși, cu o singură zi inainte, când ieșenii au protestat nu a catadicsit nicio televiziune locală sa filmeze.

Deci televiziunile au fost aduse la pachet cu dâmbovițenii. Eu am rămas să vorbesc oamenilor de bună credință pe care i-ați adus la plimbare prin Iași. Ce ați transmis voi, dâmbovițeni cu staif, la televiziune? Ați tăiat cu bună știință discursul meu de începere și le-ați transmis doar pe celelalte. Prietenii stiu de ce!!

Deci domnule Barabula, uită numarul meu de telefon. Eu îmi permit verticalitatea de a mă opune să fiu folosită, in timp ce dumneata, nu. Ieșeni, vă avertizez să evitați aceste personaje care vin acum, de niciunde, cu anumite scopuri, dar nu vin cand vă este greu, ei sunt din București si au alte scopuri. De atac, de viclesug, le cunoastem manevrele. Dar nu le permitem aici, in Iași.

Succes pe Dâmbovița! Domnule cetățean Gabriel Apreutesei, îți doresc succes în calitatea ta nouă, de agent de Dâmbovița, sper ca domnul Diplan să te folosească și să îți dea lecția cuvenită. Uită numarul meu de telefon și încă o dată, să-ți fie rușine!!! Și încă ceva, nu mai asocia în vreun fel numele meu de ceea ce faci de aici inainte, te acționez în justiție, în caz contrar.

Patriotismul dumitale e la nivel declarativ și doar dacă ai interes personal și material. Am probe în acest sens. Și martori, și filmari și tot tacamul. Nu subestima gradul meu de inteligență. Dumneata ți-ai lucrat mușchii și viclenia, eu am preferat creierul. Fiecare cu ce are și cu ce poate! Și vreau să vă atrag atenția că sunt un om destul de inteligent și sesizez cum v-ați năpustit asupra Iașului, cu scop bine determinat de a semna ce faceți pe Dâmbovița : ura, discordie și mizerii.

Băieți, rămâneti pe Dâmbovița, spre binele vostru. Ieșenii sunt un pic mai inteligenți, mai patrioți, mai de bună-credință. Se vede clar cum sunteți slugutele preaplecate ale unor interese Soros. Nu ați ajutat cu nimic pe ieșeni în acțiunile lor, ați stat ascunși când cei curajosi s-au expus, e valabil și pentru tine Apreutesei, când stăpânul Moraru te ținea în lesa, nu ai venit lângă noi, o mână de oameni ce am ieșit în față cu tot curajul. Ai venit la ciolane, de aia te potrivești la Diplan, te-ai dus tu bine acolo. Și-apoi voua, dâmbovițenilor, vă pasă de ieseni fix în cot, nu ține cu manevre. Și nici cu minciuna. Sunteți croiți perfect pentru Dâmbovișa, faceți pe acolo ce aveți de făcut, si dați-ne pace, nouă, ieșenilor. Cum n-am auzit de voi până acum, cum nu ne-ați ajutat niciodată, nu sunteți bine primiți, eu vă știu cine sunteți și vă spun cu tot sufletul meu de moldoveancă: PAS!!!”

Iulia Medeleanu

Medeleanu Iulia
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Medeleanu Iulia

Avocat, Consilier Senatorial al doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă