libris.ro

Avocata Iulia Medeleanu: “Madam senator Iulia Scântei, ai făcut doar rău acestei nații, ai emanat și ai votat legi contrare nouă, românilor, ești o interlopă a clanurilor imobiliare ieșene”

Societatea civilă a Iașului reacționează împotriva trădării pe care unii reprezentanți ai județului în Parlamentul României o fac în mod constant împotriva ieșenilor și a tuturor românilor la nivel național, emanând și votând legi abuzive, neconstituționale, contrare intereselor cetățenilor pe care acești politicieni chipurile ar trebui să-i „reprezinte” în parlament.

Reacția vine din partea avocatei Iulia Medeleanu, pe contul acesteia de socializare, o reacție prin care acuză trădarea de neam și de țară:

Madam senator Iulia Scantei – pnl Iasi, la al doilea mandat in Parlament, ai facut doar rau acestei natii, ai emanat si ai votat legi contrare noua, romanilor, esti o interlopa a clanurilor imobiliare iesene, nu esti pe picioarele tale, esti sustinuta de interese obscure ale acestui sistem criminal, caruia ii slujesti prin tradare de neam si de tara.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Madam, vremurile interlope ale carei sluga esti, cam apun, nu cred ca realizezi acest fapt, te crezi desteapta – nu esti, te crezi imuna parlamentar -nu esti, te crezi cu rost prin parlament – nu esti, esti doar produsul politicianului roman ce apune in curand : esti sluga preaplecata a sistemului care te-a racolat, care te conduce si care iti porunceste ce sa faci.

Atat esti, madam, noi stim. Stim si am observat, suntem cu ochii pe tine, cum sistemul ti-a poruncit de la inceput sa o ai in atentie pe Doamna Senator Diana Iovanovici Sosoaca. Te doare independenta pe care aceasta si-o permite in raport cu natia pe care o slujeste, asa-i? O invidiezi pentru calitatea si acuratetea discursului, pentru originalitate si pentru demnitate, asa-i?

O urmaresti pas cu pas prin parlament, iti sta in ochi, iti sta in gat, iti sta infipta in complexul de inferioritate, asa-i, madam? Ce nu stii tu, e ca ea e a noastra, a celor multi, a celor furati si mintiti de cei ca tine si gastile tale inepte si criminale, e creditata de speranta noastra, de credinta noastra, e Diana noastra. Puterea ei e imensa si e data de dragostea sincera a celor multi, amarati si obiditi, e speranta de libertate si de salvare a natiei, aceasta putere e multiplicata semnificativ cu valoarea fiecarui suflet de roman greu incercat in aceste timpuri.

E o putere pe care tu, de acolo de jos, din groapa imposturii si tradarii, nici nu o poti percepe, nu o poti intelege, nu ai mecanisme fine, sufletesti, nu ai constiinta si credinta. Vremea celor ca tine, madam, apune cu viteza luminii. E vremea celor din neamul meu, oameni curati, demni, avand coloana dreapta, a celor ce slujesc natiei si lui Doamne, destepti, profesionisti, inteligenti, chemati, daruiti, a celor carora le pasa de neam si de tara.

Diana este un lider incontestabil, e sinteza autentica a tot ce e romanesc, e originala – nu o puteti incadra intr-un profil de politician, pentru ca la noi in Romania, de 31 de ani se practica impostura, nu politica. Are chemare si toata aptitudinea de a fi in Senatul Romaniei, unde noi, iesenii, prin vot, am creditat-o, pentru binele intregii natii. Si bine am facut. Am pariat pe cai mari, nu pe gloabe ale sistemului. Ea apara valori, tu aperi interese joase, meschine, te-ai vandut pe doua parale, ieftin, esti una de nisa, executanta a unor ordine de partid. Una mica si neinsemnata. Tu ai ales sa fii si sa devii astfel.

Madam, noi iesenii, iti promitem o vizita la cabinetul tau senatorial si pe la partidul gloabelor sistemice, o sa-ti strigam tare si de la obraz cam cine esti, o sa-ti cerem in protest pasnic sa-ti dai jos labele de pe Diana noastra. Si tu si inepta cealalta de Alina Gorghiu, toti politicienii de mana a doua si a treia, ce sunteti rusinea natiei in Parlamentul tarii, guvernarea crimei si a rusinii, blestemul si nenorocirea neamului meu. Sa va fie clar voua, guvernantilor groazei: sfarsitul va este aproape, e sigur. Si nu veti scapa de aceasta data de raspundere grea, de raspundere dreapta, dupa fapta si rasplata!”, a scris pe facebook avocata Iulia Medeleanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info