Categories: IASI

Avocata Iulia Medeleanu: “Madam senator Iulia Scântei, ai făcut doar rău acestei nații, ai emanat și ai votat legi contrare nouă, românilor, ești o interlopă a clanurilor imobiliare ieșene”

Societatea civilă a Iașului reacționează împotriva trădării pe care unii reprezentanți ai județului în Parlamentul României o fac în mod constant împotriva ieșenilor și a tuturor românilor la nivel național, emanând și votând legi abuzive, neconstituționale, contrare intereselor cetățenilor pe care acești politicieni chipurile ar trebui să-i „reprezinte” în parlament.

Reacția vine din partea avocatei Iulia Medeleanu, pe contul acesteia de socializare, o reacție prin care acuză trădarea de neam și de țară:

Madam senator Iulia Scantei – pnl Iasi, la al doilea mandat in Parlament, ai facut doar rau acestei natii, ai emanat si ai votat legi contrare noua, romanilor, esti o interlopa a clanurilor imobiliare iesene, nu esti pe picioarele tale, esti sustinuta de interese obscure ale acestui sistem criminal, caruia ii slujesti prin tradare de neam si de tara.

Madam, vremurile interlope ale carei sluga esti, cam apun, nu cred ca realizezi acest fapt, te crezi desteapta – nu esti, te crezi imuna parlamentar -nu esti, te crezi cu rost prin parlament – nu esti, esti doar produsul politicianului roman ce apune in curand : esti sluga preaplecata a sistemului care te-a racolat, care te conduce si care iti porunceste ce sa faci.

Atat esti, madam, noi stim. Stim si am observat, suntem cu ochii pe tine, cum sistemul ti-a poruncit de la inceput sa o ai in atentie pe Doamna Senator Diana Iovanovici Sosoaca. Te doare independenta pe care aceasta si-o permite in raport cu natia pe care o slujeste, asa-i? O invidiezi pentru calitatea si acuratetea discursului, pentru originalitate si pentru demnitate, asa-i?

O urmaresti pas cu pas prin parlament, iti sta in ochi, iti sta in gat, iti sta infipta in complexul de inferioritate, asa-i, madam? Ce nu stii tu, e ca ea e a noastra, a celor multi, a celor furati si mintiti de cei ca tine si gastile tale inepte si criminale, e creditata de speranta noastra, de credinta noastra, e Diana noastra. Puterea ei e imensa si e data de dragostea sincera a celor multi, amarati si obiditi, e speranta de libertate si de salvare a natiei, aceasta putere e multiplicata semnificativ cu valoarea fiecarui suflet de roman greu incercat in aceste timpuri.

E o putere pe care tu, de acolo de jos, din groapa imposturii si tradarii, nici nu o poti percepe, nu o poti intelege, nu ai mecanisme fine, sufletesti, nu ai constiinta si credinta. Vremea celor ca tine, madam, apune cu viteza luminii. E vremea celor din neamul meu, oameni curati, demni, avand coloana dreapta, a celor ce slujesc natiei si lui Doamne, destepti, profesionisti, inteligenti, chemati, daruiti, a celor carora le pasa de neam si de tara.

Diana este un lider incontestabil, e sinteza autentica a tot ce e romanesc, e originala – nu o puteti incadra intr-un profil de politician, pentru ca la noi in Romania, de 31 de ani se practica impostura, nu politica. Are chemare si toata aptitudinea de a fi in Senatul Romaniei, unde noi, iesenii, prin vot, am creditat-o, pentru binele intregii natii. Si bine am facut. Am pariat pe cai mari, nu pe gloabe ale sistemului. Ea apara valori, tu aperi interese joase, meschine, te-ai vandut pe doua parale, ieftin, esti una de nisa, executanta a unor ordine de partid. Una mica si neinsemnata. Tu ai ales sa fii si sa devii astfel.

Madam, noi iesenii, iti promitem o vizita la cabinetul tau senatorial si pe la partidul gloabelor sistemice, o sa-ti strigam tare si de la obraz cam cine esti, o sa-ti cerem in protest pasnic sa-ti dai jos labele de pe Diana noastra. Si tu si inepta cealalta de Alina Gorghiu, toti politicienii de mana a doua si a treia, ce sunteti rusinea natiei in Parlamentul tarii, guvernarea crimei si a rusinii, blestemul si nenorocirea neamului meu. Sa va fie clar voua, guvernantilor groazei: sfarsitul va este aproape, e sigur. Si nu veti scapa de aceasta data de raspundere grea, de raspundere dreapta, dupa fapta si rasplata!”, a scris pe facebook avocata Iulia Medeleanu

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

24 de ore ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

o zi ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

3 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

3 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

4 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

5 zile ago