libris.ro

Avocatul Gabriel Căcescu, într-o adresă către Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări: Activitatea senatoarei Alina Gorghiu în interesul cetățeanului de rând este zero

CĂTRE,

Parlamentul României SENAT

Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


DOMNULE PREȘEDINTE,

        Subsemnatul Cacescu Gheorghe Gabriel, identificat cu CI seria MZ nr. 446507, CNP1681120173221, domiciliat în Municipiul Iași, Șos. Bucium nr. 97 A, jud. Iași, urmare sesizării făcută de doamna senator Alina Gorghiu PNL, privind abaterea de la deontologia parlamentară a doamnei senator Șoșoacă Iovanovici Diana, din data de 16.04.2021, prin prezenta vă aduc la cunoștințe următoarele:

1.Subsemnatul sunt alegător al doamnei senator Șoșoacă Iovanovici Diana, în circumscripția Iași, sens în care am mandatat prin votul meu pe doamna senator Șoșoacă Iovanovici Diana, să-mi apere drepturile și libertățile conferite de Constituția României și tratatele la care România a aderat.

        Potrivit art. 3 din  Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaților și al senatorilor, după constituirea legală a Camerei Deputaților și a Senatului, fiecare deputat și fiecare senator depune în fața plenului Camerei din care face parte, întrunită în ședință solemnă, jurământul de credință față de țară și popor:

Jur credință patriei mele România;

Jur să respect Constituția și legile țării;

Jur să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României;

Jur să-mi îndeplinesc cu onoare și fidelitate mandatul încredințat de popor;

Așa să mă ajute Dumnezeu.”

Avocatul Gabriel Căcescu împreună cu senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă

       Prin toată activitatea desfășurată, doamna senator Șoșoacă Iovanovici Diana, nu face altceva decât să respecte întocmai jurământul de credință față de poporul roman, față de Constituția și legile țării , față de democrație, față de drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor care în ultima perioadă clasa politică o calcă în piciore, inclusiv doamna Alina Gorghiu PNL.

       Deși, doamna senator  Alina Gorghiu PNL, are vechime mai mare în politică, începând cu anul 2004, activitatea domniei sale în interesul cetățeanului de rând este zero, niciun demers legitim făcut în slujba cetățeanului de rând nu este cunoscut de noi muritorii de rând.

Atunci când criticăm, atacăm.

   Mă întreb, vă întreb și întreb pe doamna senator  Alina Gorghiu PNL, ce deranjează mai mult în atitudinea doamnei senator Șoșoacă Iovanovici Diana, faptul că este verticală, că nu acceptă compromisul, că luptă cu bună-credință, că apără cu îndârjire Constituția Românie, că apără cu îndârjire drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor și că spune adevărul într-un mod în care până acum nu s-a mai spus ?

      Dacă vrem să schimbăm prin critică un comportament, o astfel de strategie nu este una sănătoasă.

    Doamna senator  Alina Gorghiu PNL, ar trebui să învețe cu adevărat ce înseamnă democratie .Cea mai mare provocare în ziua de azi este să fii însuți într-o lume care încearcă să te facă să fii la fel cu toti ceilalti. 

    Apreciez mult atitudinea și activitatea doamnei senator Șoșoacă Iovanovici Diana, o felicit din suflet că ia atitudine, că spune lucrurile așa cum sunt, chiar dacă adevărul deranjează.

    Toata lumea are imperfectiuni, defecte, toata lumea face greseli, iar doamna senator  Alina Gheorghiu PNL, nu este pe poziția să critice un om care luptă, care se zbate să fie bine acestui popor umilit, chiar de către politicieni gen Alina Gorghiu.

       Doar atunci cand te schimbi, evoluezi, te dezvolti și incepi să vezi lucruri pe care nu le-ai mai vazut, doamna senator Alina Gorghiu.

     Cea mai elegantă definiţie a democraţiei. Ion Raţiu: „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“

 ”Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei.” – Mihai Eminescu 

      Când se face prezenţa în Senat, senatorii nu ştiu dacă să răspundă «prezent» sau «nevinovat».” – Theodore Roosvelt

     Doamna senator Șoșoacă Iovanovici Diana, a răspuns «prezent» , luptă pentru noi muritorii de rând. Multi dintre cei pe care i-am ales ne tratează cu mult dispreț și de sus, uitând că ei, sunt angajații noștri, ai poporului.

     ”Democrat înseamnă cineva care vrea să înalțe poporul pe umerii săi, nu cineva care vrea să se înalțe el pe umerii poporului.” – Nicolae Iorga 

”Într-un guvern bine constituit, poporul este adevăratul suveran, stăpân absolut al națiunii; lui îi aparține în mod esențial autoritatea supremă și numai de la el emană toate puterile, toate privilegiile, toate prerogativele.” – Jean-Paul Marat

”Cinstea și dreptatea arată siguranța societății.” – Gotthold Ephraim Lessing

”O națiune nu are caracter decât atunci când este liberă.” – Madame de Staël

”Cu cât mai jos cobori în societate, cu atât mai mult găsești sentimente generoase, socotite ca firești.” – Honoré de Balzac

”Un lider politic este în mod necesar un impostor, de vreme ce el crede că poate rezolva problemele vieții fără a întreba care sunt acestea.” – André Malraux

       Potrivit art 11 (1) din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaților și al senatorilor,  deputații și senatorii, în calitatea lor de reprezentanți aleși ai poporului român, își îndeplinesc îndatoririle și își exercită drepturile în conformitate cu Constituția, legile țării și regulamentele Camerei Deputaților și Senatului, pe toată durata mandatului pe care îl dețin.

       Deputații și senatorii au îndatorirea de a acționa în interesul întregii națiuni și al locuitorilor din circumscripțiile electorale pe care le reprezintă, respectiv al cetățenilor aparținând minorităților naționale, pe care îi reprezintă.

     Deputații și senatorii trebuie să dea dovadă de transparență în activitatea parlamentară.

          Deputații și senatorii au obligația menținerii unui dialog permanent cu cetățenii pe problemele care îi interesează și care rezultă din asumarea și exercitarea mandatului de parlamentar.

     Deputații și senatorii sunt datori să manifeste pe durata exercitării mandatului fidelitate față de România și popor și respect față de oameni.

    Recomand doamnei senator  Alina Gorghiu PNL, să se aplece asupra problemelor cetățenilor și să manifeste pe durata exercitării mandatului fidelitate față de România, față de  poporul care a ales-o în funcția de senator, să aibă  respect față de oameni și în special în calitatea principală de avocat să respecte cu strictețe drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, așa cum o face doamna senator Șoșoacă Iovanovici Diana.

      În ultimii ani, pierderea încrederii în autorități și politicieni a devenit o îngrijorare des întâlnită în multe societăți democratice, pe fondul unei crize a instituţiilor politice, manifestată prin eşecuri ale intervenţiei statului, a incapacităţii de a ajunge la un consens politic şi a dificultății de a răspunde nevoilor societăţii.

      Doamna  senator Șoșoacă Iovanovici Diana, a reușit să ajungă la inima și sufletul românilor, iar acest lucru deranjează oamenii care nu au simț civic, care nu au demnitate, care nu fac decât să-și satisfacă orgoliul propriu.

     Oameni ca doamna senator Șoșoacă Iovanovici Diana, se nasc odată la o sută de ani și, nu merită să o punem pe eșafod pentru că luptă și este activă pentru binele nostru.

Alina Gorghiu, implicată într-un scandal de plagiat.

       Numele liderului PNL Alina Gorghiu apare pe coperta volumului „Medierea – oxigen pentru o societate modernă”, din 2013, în calitate de coordonator. Cinci autori au semnat cartea de 312 pagini. 20 dintre ele ar conţine paragrafe copiate din articole online sau din lucrări ştiinţifice tipărite, susţin reporterii unui ziar din Iaşi.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/alina-gorghiu-implicata-intr-un-scandal-de-plagiat-408184

      Scandal cu urlete și înjurături în Senat: Alina Gorghiu s-a păruit cu Șerban Valeca în plen

       Nu mai impuneti teroarea votului majoritatii. Dati-ne dreptul la exprimare. Daca va este frica azi de cuvantul meu….De ce va este frica? Dreptul la vot l-ati luat prin dl Melescanu romanilor din Diaspora”, a zis Gorghiu pe un ton ridicat.

https://romanialibera.ro/politica/scandal-cu-urlete-si-injuraturi-in-senat-alina-gorghiu-s-a-paruit-cu-serban-valeca-senatului-802791

Alina Gorghiu, scandal „ca la piață” cu Șerban Valeca în plenul Senatului!

https://www.fanatik.ro/alina-gorghiu-scandal-ca-la-piata-cu-serban-valeca-in-plenul-senatului-parlamentarii-psd-urla-si-bat-in-banci-19070735

Iz de scandal între Gorghiu și Manda

      Liderul PNL Alina Goghiu se implică în scandalul vaccinării și face un apel către părinți și Guvern, citând un raport al Ministerului Sănătății care relevă o situație catastrofală în domeniul sănătății publice.

      Alina Gorghiu a scris un mesaj pe Facebook în favoarea vaccinării copiilor, arătând că ea însăși a ales să-și imunizeze copilul, în ciuda tuturor suspiciunilor existente pe această temă.

Eu pledez pentru vaccinare! Mi-am vaccinat copilul și va recomand să faceți la fel! 
Rămâne de văzut dacă Guvernul va avea dorința și voința de a lupta cu acest fenomen – lipsa vaccinării – sau dorește doar o operațiune de imagine, ca multe altele!
Vedem cu toții un raport azi al Ministerului Sănătății care relevă o situație catastrofală în domeniul sănătății publice în urma eșuării sistemului național de vaccinare.
Un număr de 224.202 de copii cu vârste între 9 luni și 9 ani au restanțe la vaccin. 
Există suprapuneri între harta zonelor afectate mai puternic de epidemia de rujeolă și harta celor cu acoperire vaccinală mai redusă. Este și cazul județelor din vestul țării: Caraș Severin, Arad, Timiș. 

https://www.antena3.ro/politica/alina-gorghiu-se-implica-in-scandalul-vaccinarii-copiiilor-eu-pledez-pentru-425878.html

       Soțul Alinei Gorghiu este obligat de către Tribunalul București printr-o decizie definitivă să restituie 1.7 milioane de lei, plus penalități către Banca Comercială Feroviară a lui Valer Blidar. Cum a ajuns Lucian Isar în această situație?

Din muncă cinstită, evident.

   Vă multumesc doamnă senator Alina Goghiu, inițiativa dumneavoastră privind sesizarea făcută, privind abaterea de la deontologia parlamentară a doamnei senator Șoșoacă Iovanovici Diana, din data de 16.04.2021, mi-a dat posibilitatea să mă informez și să vă aduc la cunoștință faptul că nu sunteți o sfântă, sunteți lipsită de caracter, lipsită de tot ce este uman și faceți parte din cei care nu suportă adevărul.

    Încă mai sper că în parlamentul României, mai există și oameni de bine, oameni cu credință în Dumnezeu, oameni implicați și umani  ca doamna senator Șoșoacă Iovanovici Diana.

    În speranța unui viitor mai bun, vă doresc multă înțelepciune, blândețe, noblețe și iubire față de semeni, asta vă face diferit, uman și un politician adevărat.

Data 12.04.2021                                                             Cu deosebită considerație,

                                                                                     Gheorghe Gabriel Căcescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info