Mihai Arnăutu, omul care a făcut-o pe Diana Șoșoacă senator, își face partid

Domnul Mihai Arnăutu activa în anul 2020 la AUR și a sesizat o neregulă în legătură cu actele care trebuiau depuse pentru candidatura la Iași a Dianei Iovanovici-Șoșoacă. Potrivit lui Mihai Arnăutu, numele Dianei Iovanovici-Șoșoacă fusese intenționat scris greșit de către niște persoane rău intenționate, pentru ca aceasta să nu poată candida și eventual deveni senator de Iași.

Din proprie inițiativă, Mihai Arnăutu a luat actele și a îndreptat eroarea materială din documente, deschizându-i astfel calea Dianei Iovanovici-Șoșoacă, către Senatul României. Acum declară că regretă și că îi pare rău că a depus dosarul pentru Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Mihai Arnăutu, omul care a făcut-o pe Diana Șoșoacă senator, își face partid
Mihai Arnăutu, omul care a făcut-o pe Diana Șoșoacă senator, își face partid

Mihai Arnăutu locuiește acum în Germania, a părăsit Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și spune că lucrează intens la un nou partid. Deși l-am întrebat pe domnul Mihai Arnăutu care va fi numele acestui nou partid, el ne-a răspuns că la acest moment nu ne poate dezvălui numele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Diana e senator. Ca să ne înțelegem, datorită lui Mihai Arnăutu, Diana e senator! În momentul în care la Iași în AUR se luase decizia să nu se trimită plicul cu numele Dianei la Judecătoria Iași, ca să intre în alegeri, și era ultima zi, ultimele ore, Mihai a luat plicul de pe masă și s-a dus acolo. Deci Diana ar trebui să-i mulțumească și în culcare și în sculare”, a declarat Silvestru Șoșoacă în timpul unei emisiuni la Nașul TV despre incidentul prin care Mihai Arnăutu i-a salvat cariera politică Dianei Iovanovici Șoșoacă

Silvestru Șoșoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

TRANSALPINA

joi iul. 11 , 2024
MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoare. Contează pe ȘTIRI ce contează Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo. Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri All Authors Corvin Lupu Dimitrie Bejan Dumitru Almas Gică Manole Ioan Bolovan […]

Poate vă place și:

libris.ro