RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Șosetele ăstuia sunt în ton cu neuronii săi, nu se pupă unul cu altul pentru că sunt din alte specii

Dacă pe vremea lui Caragiale scandalurile mondene implicau mai mult cucoanele decât domnii, acum roata s-a schimbat și pensații vremurilor noastre se trag de șireturi, de chiloți, de șosete, de furouri, de ce pot apuca și ei…

Dintr-o așa zisă dezbatere televizată, în loc de concluzii și soluții pentru ieșirea României din impas, cum bine ar cădea să rezulte dintr-o dezbatere dintre doi așa ziși “politicieni”, a ieșit doar o smotoceală între pseudomuieri, între Robert Tuciurescu și Iulian Bulă-i.

apiland.ro

Tuciurescu a râs pe facebook de șosetele lui Bulă-i, fapt care s-a lăsat cu lacrimi depotrivă și de șoricel și de crocodil din partea lui Bulă-i. Acesta a simțit nevoia de confesiune, direct cu rufele murdare la vedere, pe facebook:

“Am terminat o dezbatere lungă și inegală la TV. Intru pe fb și văd că Robert Turcescu este foarte scandalizat de ciorapii mei. Mi-a făcut fotografie să mă rușineze public. Îl înțeleg. Și îi mulțumesc. Îmi place. O împărtășesc cu voi. Domnule Turcescu, aveți o bilă albă de la mine. PS: Viața e prea scurtă pentru a avea mereu ciorapi negri. Sper să nu se scandalizeze și Dana Budeanu.”

Foto: captura facebook / Iulian Bulai

Replica lui Tuciurescu nu s-a lăsat prea mult așteptată, acesta lansând la rândul său un contraatac pe aceeași rețea de socializare:

“Nu ciorapii tai sunt problema, ci găunoșenia de care dai dovadă. Deocamdată păcălești niște oameni, intr-o zi te vor auzi cum suni cu adevărat: a gol. PS: sosetele sunt cool, pantofii sunt de rahat.”

Foto: captura facebook / Iulian Bulai

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]