RSS

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

Eliberați statuia lui Mihai Emin…

Eliberați statuia l…

Posibilă problemă de securitate …

Problemă semnalată d…

Colindul lui Mihai Căldăraru O, …

Lecție de bunătate di…

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Comunitatea Identitară și Cetatea Neamului luptă împreună pentru: “Pentru libertate de exprimare! Împotriva tiraniei corectitudinii politice!”

Print Friendly, PDF & Email

“O delegație a Comunității Identitare din Cluj-Napoca s-a deplasat la Sântana (județul Arad), unde împreună cu militanții Cetății Neamului au afișat un banner de protest împotriva așa zisei legi de combatere a antițigănismului, votată de politicienii corupți din Parlament și promulgată anul acesta de președintele Klaus Iohannis.

Scopul legii, asemeni altor legi de inspirație totalitară și antiromânești, este în mod oficial combaterea urii împotriva țiganilor. Practic legea este un atentat la libertatea de exprimare și are ca scop pedepsirea, chiar și cu închisoarea, a celor ce critică minoritatea țigănească sau pe unii membri ai acesteia. Orice țigan căruia nu îi place opinia exprimată de un român, orice ONG-ist neomarxist ce vede rasism peste tot, orice politician corupt, va putea face plângere penală oricui are de spus ceva incorect politic, sau interpretabil în sens negativ, despre țigani.

Comunitatea Identitară și Cetatea Neamului luptă împreună pentru: “Pentru libertate de exprimare! Împotriva tiraniei corectitudinii politice!”Foto: Comunitatea Identitar[

Cuprinsul legii poate fi văzut aici. La o simplă analiză a ei, putem să ne întrebăm: poate fi cineva arestat și târât prin tribunale dacă critică un bulibașă ce s-a autoproclamat rege sau împărat? Poate fi cineva judecat dacă susține că în România există o problemă cu infracționalitatea țigănească? Poate fi băgat cineva la pușcărie dacă exprimă o părere negativă la adresa țiganilor ce își căsătoresc copii la 10 ani? Este posibil ca un român să se aleagă cu dosar penal dacă vorbește împotriva rețelelor de cerșetorie a interlopilor țigani? Considerăm toate acestea niște posibilități reale în anii ce urmează. Această lege stalinistă deschide poarta spre noi abuzuri contra naționaliștilor și a oricărui om liber ce se manifestă în afara sferei înguste a dictaturii corectitudinii politice.

Naționaliștii au afișat următorul mesaj: „De România și de români nu le pasă deloc, pentru ei țiganii sunt pe primul loc?!”, o întrebare ironică adresată tuturor despre politicienii corupți, din toate partidele, ce au votat această lege anticonstituțională și antinațională. Indiferent de tirania neobolșevică a sistemului, vom lupta mereu pentru libertate!”

Preluare: ComunitateaIdentitara.com

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version