Rugăciune pentru Vasile Zărnescu

În data de 21 Februarie 2021, membrii Comunității Identitare din Cluj-Napoca, împreună cu o delegație a Cetății Neamului de la Arad, au desfășurat o acțiune de susținere a colonelului Vasile Zărnescu, primul român condamnat în ultimii 31 de ani pentru că a scris o carte. Totul s-a desfășurat la Biserica din Deal, cu hramul Sfânta Treime, cea mai veche biserică ortodoxă din Cluj, unde a funcționat și prima catedrală ortodoxă din oraș după Marea Unire din 1918.

Crezând în puterea rugăciunii, mai ales cu cât e spusă de mai mulți împreună, ne-am rugat la Dumnezeu pentru achitarea lui Vasile Zărnescu în procesul ce i s-a deschis. Apoi a fost afișat un banner cu mesajul ”ȘI NOI SUNTEM VASILE ZĂRNESCU”, știind că orice român cu viziuni naționaliste și incorect politice poate ajunge în situația sa.

[one_half] [/one_half]

Suntem solidari cu scriitorul naționalist, care pentru că a cercetat și a scris cărți, a primit pedeapsă cu suspendare pe baza unor legi nedrepte, anti-românești, anti-democratice, care încalcă Constituția, drepturile omului și libertatea de expresie, find de inspirație comunistă. Cei care i-au deschis proces, dușmani ai românismului și ai libertății, îl acuză că neagă holocaustul în cărțile sale: HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ și SABIN ORCAN $UPORT€R, cerând întemnițarea sa pentru că și-a exprimat viziunea la care a ajuns în urma cercetării efectuate. S-a ajuns ca în România secolului XXI, în Uniunea Europeană, într-un sistem așa zis democratic, să fie oameni târâți prin tribunale și condamnați penal pentru ”delicte de opinie”. Ne-am întors în vremurile negre ale stalinismului, când cine nu e de acord cu versiunea oficială a evenimentelor istorice și politice, cu ”linia partidului” e considerat dușman al poporului și privat de libertate.

Asociația Comunitatea Identitară România susține dreptul la libertate de exprimare, prevăzut și în Constituția României, Art. 30, alin. 1. Acest drept trebuie să fie inviolabil și societatea trebuie să realizeze că exercitarea acestui drept nu poate să aibă loc în mod ideal, ca opiniile diferite și contradictorii să nu supere și să nu deranjeze pe nimeni. Vom lupta în continuare pentru dreptate și libertate, pentru abolirea tuturor legilor care atentează la aceste principii și care sunt în esență anti-românești. Mai multe detalii despre cazul lui Vasile Zărnescu puteți găsi în comunicatul nostru – Solidari cu Vasile Zărnescu, dreptul la liberă exprimare este sfânt.

Sursa: comunitateaidentitara.com

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns