Rugăciune pentru Vasile Zărnescu

În data de 21 Februarie 2021, membrii Comunității Identitare din Cluj-Napoca, împreună cu o delegație a Cetății Neamului de la Arad, au desfășurat o acțiune de susținere a colonelului Vasile Zărnescu, primul român condamnat în ultimii 31 de ani pentru că a scris o carte. Totul s-a desfășurat la Biserica din Deal, cu hramul Sfânta Treime, cea mai veche biserică ortodoxă din Cluj, unde a funcționat și prima catedrală ortodoxă din oraș după Marea Unire din 1918.

Crezând în puterea rugăciunii, mai ales cu cât e spusă de mai mulți împreună, ne-am rugat la Dumnezeu pentru achitarea lui Vasile Zărnescu în procesul ce i s-a deschis. Apoi a fost afișat un banner cu mesajul ”ȘI NOI SUNTEM VASILE ZĂRNESCU”, știind că orice român cu viziuni naționaliste și incorect politice poate ajunge în situația sa.

Suntem solidari cu scriitorul naționalist, care pentru că a cercetat și a scris cărți, a primit pedeapsă cu suspendare pe baza unor legi nedrepte, anti-românești, anti-democratice, care încalcă Constituția, drepturile omului și libertatea de expresie, find de inspirație comunistă. Cei care i-au deschis proces, dușmani ai românismului și ai libertății, îl acuză că neagă holocaustul în cărțile sale: HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ și SABIN ORCAN $UPORT€R, cerând întemnițarea sa pentru că și-a exprimat viziunea la care a ajuns în urma cercetării efectuate. S-a ajuns ca în România secolului XXI, în Uniunea Europeană, într-un sistem așa zis democratic, să fie oameni târâți prin tribunale și condamnați penal pentru ”delicte de opinie”. Ne-am întors în vremurile negre ale stalinismului, când cine nu e de acord cu versiunea oficială a evenimentelor istorice și politice, cu ”linia partidului” e considerat dușman al poporului și privat de libertate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Asociația Comunitatea Identitară România susține dreptul la libertate de exprimare, prevăzut și în Constituția României, Art. 30, alin. 1. Acest drept trebuie să fie inviolabil și societatea trebuie să realizeze că exercitarea acestui drept nu poate să aibă loc în mod ideal, ca opiniile diferite și contradictorii să nu supere și să nu deranjeze pe nimeni. Vom lupta în continuare pentru dreptate și libertate, pentru abolirea tuturor legilor care atentează la aceste principii și care sunt în esență anti-românești. Mai multe detalii despre cazul lui Vasile Zărnescu puteți găsi în comunicatul nostru – Solidari cu Vasile Zărnescu, dreptul la liberă exprimare este sfânt.

Sursa: comunitateaidentitara.com

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Aurelian Pavelescu: "De ce senatoarea Diana Șoșoacă are dreptul să intre în instituțiile statului: art. 109 din constituție! Orice parlamentar are acest drept!"

mie feb. 24 , 2021
“De ce senatoarea Diana Șoșoacă are dreptul să intre în instituțiile statului: art. 109 din constituție! Orice parlamentar are acest drept! De asemenea, europarlamentarul Cristian Terheș! Senatoarea Diana Șoșoacă are dreptul constituțional să intre în ORICE INSTITUȚIE GUVERNAMENTALĂ în temeiul art. 109 (1) din Constituție – ”Guvernul răspunde în fața […]

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro