RSS
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă a avut din nou dreptate! Curtea Constituțională a decis că decizia parlamentului de revocare a avocatului poporului este neconstituțională!

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă a avut din nou dreptate! Curtea Constituțională a decis că decizia parlamentului de revocare a avocatului poporului este neconstituțională!

“Avocatul Poporului a fost singura instituție din România care a ținut partea poporului român”, asta declara în plen senatorul neafiliat Diana Iovanovici-Șoșoacă pe 16 iunie 2021. Peste doar o zi, pe 17 iunie 2021, Diana Iovanovici-Șoșoacă participa la o manifestare de sprijin pentru Avocatul Poporului, Renate Weber.

Decizia de revocare a Avocatul Poporului, Renate Weber, a fost criticată în termeni foarte duri de către senatorul neafiliat Diana Iovanovici-Șoșoacă: “Este şi neconstituţională şi nelegală!”.

Este şi neconstituţională şi nelegală. Este o grabă în a revoca Avocatul Poporului, iar doamna Renate Weber, indiferent de câte acuzaţii i s-au adus, suntem totuşi creştini. Ne mântuim prin repararea greşelilor. În acest un an şi patru luni de plandemie şi mascaradă COVID a fost omul care şi-a exercitat funcţia cu probitate profesională şi morală. Este unica instituţie care ne mai putea apăra poporul român.

Instituţia Avocatului Poporului este în serviciul poporului. Gândiţi-vă că doamna Renate Weber este cea datorită căreia amenzile din perioada stării de urgenţă, acele monstruozităţi de 200 de milioane vechi, au anulate şi declarate neconstituţionale de către CCR. Dânsa a sesizat CCR.

Renate Weber a oprit internarea asimptomaticilor. Aduceţi-vă aminte anul trecut când oamenii erau luaţi pe sus şi internaţi. Hoteluri au făcut aranjamente cu politicienii ca să se poată interna acei asimptomatici”, a declarat senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă la România TV


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info