libris.ro

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă a avut din nou dreptate! Curtea Constituțională a decis că decizia parlamentului de revocare a avocatului poporului este neconstituțională!

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă a avut din nou dreptate! Curtea Constituțională a decis că decizia parlamentului de revocare a avocatului poporului este neconstituțională!

„Avocatul Poporului a fost singura instituție din România care a ținut partea poporului român”, asta declara în plen senatorul neafiliat Diana Iovanovici-Șoșoacă pe 16 iunie 2021. Peste doar o zi, pe 17 iunie 2021, Diana Iovanovici-Șoșoacă participa la o manifestare de sprijin pentru Avocatul Poporului, Renate Weber.

Decizia de revocare a Avocatul Poporului, Renate Weber, a fost criticată în termeni foarte duri de către senatorul neafiliat Diana Iovanovici-Șoșoacă: „Este şi neconstituţională şi nelegală!”.

Este şi neconstituţională şi nelegală. Este o grabă în a revoca Avocatul Poporului, iar doamna Renate Weber, indiferent de câte acuzaţii i s-au adus, suntem totuşi creştini. Ne mântuim prin repararea greşelilor. În acest un an şi patru luni de plandemie şi mascaradă COVID a fost omul care şi-a exercitat funcţia cu probitate profesională şi morală. Este unica instituţie care ne mai putea apăra poporul român.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Instituţia Avocatului Poporului este în serviciul poporului. Gândiţi-vă că doamna Renate Weber este cea datorită căreia amenzile din perioada stării de urgenţă, acele monstruozităţi de 200 de milioane vechi, au anulate şi declarate neconstituţionale de către CCR. Dânsa a sesizat CCR.

Renate Weber a oprit internarea asimptomaticilor. Aduceţi-vă aminte anul trecut când oamenii erau luaţi pe sus şi internaţi. Hoteluri au făcut aranjamente cu politicienii ca să se poată interna acei asimptomatici”, a declarat senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă la România TV

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info