Tabăra Identitară – camaraderie și naționalism

În perioada 16-18 Iulie 2021 s-a desfășurat prima tabără a Asociației Comunitatea Identitară România, în apropierea municipiului Sighișoara (Jud. Mureș). Tabăra a avut loc pe o vale izolată, fără semnal de telefon sau conexiune la internet, membri organizației rupându-se pentru câteva zile de distracțiile lumii moderne și dedicând acest timp camarazilor și Patriei.

În cadrul evenimentului a fost prezentat bilanțul acțiunilor Comunității Identitare de la înființare și până în prezent, activitate de care suntem mândri, mai ales având în vedere că de mai mult de un an, politicienii corupți țin țara în stare de alertă sau stare de urgență, încălcând drepturile fundamentale ale cetățenilor, restricționând majoritatea evenimentelor publice și oprind libera circulație. În ciuda dificultăților, asociația noastră s-a dezvoltat în această perioadă. Totodată au fost discutate și stabilite planuri și proiecte pentru viitor.

Camarazii participanți la tabără au spus rugăciuni, au citit cărți de ideologie naționalist-creștină, au stat în jurul focului de tabără și au cântat cântece patriotice, au participat la ședințe organizatorice și la o conferință pe teme incorect politice. Au fost desfășurate activități sportive, de instrucție militantă, drumeții prin pădure și activități recreative variate. În ultima zi ne-am deplasat în Sighișoara, la Biserica Sfânta Treime și în cetate, locul de naștere a marelui voievod Vlad Țepeș.

 

Filip

Filip

Artist Vizual, Absolvent al Universității Naționale de Arte ”George Enescu” din Iași

Lasă un răspuns