RSS

Orientarea sexuală nu este ceea …

    Orientarea sexual…

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Afacerile imobiliare ale băiatului primarului Niță din Miroslava “umbresc” ilegal apartamentele unor locatari ghinioniști

Print Friendly, PDF & Email

Afacerile imobiliare ale băiatului primarului Niță din Miroslava “umbresc” ilegal apartamentele unor locatari ghinioniști

Despre beizadeaua primarului Niță din Miroslava și despre implicările sale în tot soiul de afaceri imobiliare neortodoxe s-au scris râuri întregi de cerneală în presa locală din Iași. Cu toate acestea, apar mereu și mereu noi și noi victime ale activităților desfășurate de odrasla familiei Niță din Miroslava.

Atât fiul primarului din Miroslava, NIȚĂ BOGDAN VASILE, cât și Primăria Comunei Miroslava au calitatea de pârâți în cadrul unui dosar civil având ca obiect o acțiune în răspundere delictuală. De patru ani de zile, un dosar este tergiversat la Judecătoria Iași, având parte de amânări cu nemiluita.

C. P., în calitate de reclamant, acuză faptul că pârâții NITA BOGDAN VASILE, COMUNA MIROSLAVA, PRIMARIA MIROSLAVA, sunt răspunzători pentru încălcarea flagrantă a legii cu privire la construirea unui bloc de locuințe la o distanță mult mai apropiată decât distanța precizată de legislația aflată în vigoare în România legată de domeniul construcțiilor cu destinații de locuințe.

Pe scurt, C. P. reclamă că prin construirea unui imobil de locuințe mult prea aproape de blocul în care aceasta deține un apartament, locuința reclamantului este lipsită de lumina solară, fapt care îi afectează locuința și propria sănătate, precum și a celorlalte persoane care mai locuiesc în acel apartament.

Din imaginile primite din partea reclamantului, într-adevăr se vede cât de apropiate sunt cele două construcții de imobile, se vede imposibilitatea intervenției pentru situații de urgență precum și încălcarea unor anumite norme din domeniul construcțiilor de imobile cu destinație pentru locuințe.

Prima întrebare care-ți vine în minte este cum de au primit dezvoltatorii imobiliari, față de care fiul primarului nu este deloc “străin” potrivit reclamantului, avizele necesare pentru a ridica acest bloc de locuințe.

A doua întrebare este de ce nu judecă “Justiția Independentă” din România cu celeritate acest caz? Cumva din cauză că este vorba de fiul primarului Niță de la Miroslava? De asta este tergiversat atât de mult un dosar în instanță??

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info