RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

In timp ce pentru romani politica UE vrea ca acestia sa munceasca mai mult, sa iasa mai tarziu la pensie si sa moara mai devreme, bruxellezii sunt pensionati la 50 de ani cu 9000 de euro pe luna!

Print Friendly, PDF & Email

Pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe luna pentru functionarii din UE a fost aprobata! 340 de functionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe luna!!!!! Da, ati citit corect!

Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE ( Polonia , Malta , Europa de Est ), functionarii din tarile membre (ca Belgia, Franta, Germania …) vor primi din partea Europei aceasta oferta (= cadou pretios, putem spune de aur ) doar ca sa se pensioneze.
De ce si cine plateste? Noi!

In timp ce pentru romani politica UE vrea ca acestia sa munceasca mai mult, sa iasa mai tarziu la pensie si sa moara mai devreme, bruxellezii sunt pensionati la 50 de ani cu 9000 de euro pe luna!

Ei voteaza legi, fara control si-si atribuie ,,pensii de aur” cu impozitele noastre.
Tehnocratii europeni beneficiaza de pensii de nababi ….!!!!!

Parlamentarii, care beneficiaza de regimuri speciale, nu primesc nici o treime din ceea ce ating acesti domni … Adica, Giovanni Buttarelli, care ocupa postul de Asistent Supervizor de protectia datelor, va primi numai dupa 1 an si 11 luni de serviciu ( in noiembrie 2010), o pensie de 1515 euro / luna. Echivalentul a ceea ce se ,,ofera” , in medie, unui angajat francez din sectorul privat, dupa o cariera completa (40 ani).

Colegul sau, Peter Hustinx, si-a vazut contractul reinnoit cu inca 5 ani . Acesta va avea dreptul la aproape 9000 euro pensie pe luna. E simplu, nimeni nu s-a decis sa-i ia la intrebari, deci e firesc ca profita.
E ca si cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec in alb.

Multi alti tehnocrati se bucura de acest privilegiu:
1. Roger Grass, grefier al Curtii de Justitie , va primi 12500 euro pensie pe luna.
2. Pernilla Lindh, judecator la Tribunalul de Prima Instanta, 12900 euro / luna.

Damaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14000 euro / luna.
Lista de verificare, fa click pe adresa de mai jos:
http://www.kdo-mailing.com/redirect.asp?numlien=1276&numnews=1356&numabonne=62286

Pentru ei, este jack-pot-ul mult visat. Fiind in functie de la mijlocul anilor 1990, sunt siguri de a ,,avea o cariera completa”, prin urmare, de a obtine maximum de 70% din ultimul salariu. Nu numai ca pensiile lor ,,sparg plafoanele de pensionare”, dar pe deasupra pentru ei e suficient a lucra doar 15 ani si jumatate (dintr-o viata de om) pentru a valida o cariera completa, in timp ce tu, ca si mine, trebuie sa te omori la serviciu 40 de ani.

Confruntandu-se cu prabusirea sistemelor de pensii, tehnocratii recomanda cariere mai lungi: de la 37,5 ani, la 40 de ani, la 41 ani (in 2012), la 42 (in 2020) etc. Dar pentru ei nu e nicio problema, sunt suficienti doar 15,5 ani …

Initial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene, dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate si altor angajati. Acum e o armata care se bucura : judecatori, magistrati, grefieri, controlori, mediatori etc.

Dar, mai nasol, in acest caz, este ca acestia nu contribuie nici cu o centime de euro la super- pensiile lor. Totul se plateste de catre contribuabili…
Noi cotizam toata viata si la cea mai mica intarziere de plata ni se reaminteste, urmeaza amenzi, penalitati de intarziere la plata etc. …fara nicio mila. Ei sunt scutiti de toate acestea .

Va puteti imagina? Chiar si judecatorii Curtii de Conturi, care se presupune ca verifica daca cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, beneficiaza de acest sistem si nu platesc nicio cotizatie. In schimb ei nu uita ca trebuie sa joace rolul de ,, jandarmi ” la Bruxelles” si continua sa dea lectii de ortodoxie bugetara, desi au ambele maini pana dincolo de coate in oala cu gem.

La ora la care viitorul pensiilor noastre este serios compromis de violenta crizei economice, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastra, pensii de 12500 – 14000 euro / luna dupa doar 15 ani de cariera, fara macar a contribui cu ceva pentru ea …
Acest lucru este pura provocare!

Scopul acestor randuri este de a alerta toti cetatenii statelor membre ale Uniunii Europene. Impreuna putem crea o maree.
Nu exista nicio indoiala ca tehnocratii din Europa continua sa se bucure pe cheltuiala noastra si fara griji sau frica de astfel de pensii.
S-a efectuat un studiu precis si documentat despre aceste pensii europene, studiu deja preluat de catre mass-media.

http://www.lepoint.fr/actualites-economie/2009-05-19/revelations-les-retraites-en-or-des-hauts-fonctionnaires-europeens/916/0/344867

Difuzarea pe scara larga in randul tuturor celor 27 de tari ale UE, prin intermediul presei, al e-mailurilor….poate ajuta sa se schimbe ceva, daca sunteti nemultumiti cu firimiturile care vi se ofera, ca la catelusi….

TRANSMITETI MAI DEPARTE,

Va rugam !

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline