Afacerile imobiliare ale băiatului primarului Niță din Miroslava „umbresc” ilegal apartamentele unor locatari ghinioniști

Afacerile imobiliare ale băiatului primarului Niță din Miroslava „umbresc” ilegal apartamentele unor locatari ghinioniști

Despre beizadeaua primarului Niță din Miroslava și despre implicările sale în tot soiul de afaceri imobiliare neortodoxe s-au scris râuri întregi de cerneală în presa locală din Iași. Cu toate acestea, apar mereu și mereu noi și noi victime ale activităților desfășurate de odrasla familiei Niță din Miroslava.

Atât fiul primarului din Miroslava, NIȚĂ BOGDAN VASILE, cât și Primăria Comunei Miroslava au calitatea de pârâți în cadrul unui dosar civil având ca obiect o acțiune în răspundere delictuală. De patru ani de zile, un dosar este tergiversat la Judecătoria Iași, având parte de amânări cu nemiluita.

C. P., în calitate de reclamant, acuză faptul că pârâții NITA BOGDAN VASILE, COMUNA MIROSLAVA, PRIMARIA MIROSLAVA, sunt răspunzători pentru încălcarea flagrantă a legii cu privire la construirea unui bloc de locuințe la o distanță mult mai apropiată decât distanța precizată de legislația aflată în vigoare în România legată de domeniul construcțiilor cu destinații de locuințe.

Pe scurt, C. P. reclamă că prin construirea unui imobil de locuințe mult prea aproape de blocul în care aceasta deține un apartament, locuința reclamantului este lipsită de lumina solară, fapt care îi afectează locuința și propria sănătate, precum și a celorlalte persoane care mai locuiesc în acel apartament.

Din imaginile primite din partea reclamantului, într-adevăr se vede cât de apropiate sunt cele două construcții de imobile, se vede imposibilitatea intervenției pentru situații de urgență precum și încălcarea unor anumite norme din domeniul construcțiilor de imobile cu destinație pentru locuințe.

Prima întrebare care-ți vine în minte este cum de au primit dezvoltatorii imobiliari, față de care fiul primarului nu este deloc „străin” potrivit reclamantului, avizele necesare pentru a ridica acest bloc de locuințe.

A doua întrebare este de ce nu judecă „Justiția Independentă” din România cu celeritate acest caz? Cumva din cauză că este vorba de fiul primarului Niță de la Miroslava? De asta este tergiversat atât de mult un dosar în instanță??

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns