RSS
TwitterFacebookPinterest

Un măscărici drogat și bețiv ajuns prim ministru, apărat pe baricade de ăia mici și proști de la PNL

Un măscărici drogat și bețiv ajuns prim ministru, apărat pe baricade de ăia mici și proști de la PNL

Încă din 16 februarie 2021, aia mică dar cu gura mare de la PNL (n.r. Mara Mareș), purtătoare de un nume atât de anonim încât presa a căutat-o în rare ocazii mai degrabă pentru tinerețea și naivitatea sa decât pentru “activitatea” sa politică, se lăuda că se ține aproape de Cîțu-Mîțu-Fuțu-Cuțu-CăCîțu, ș.a.m.d

Iată ce “lungă” și surprinzătoare postare putea avea asta mică și cu gura mare de la liberali, pe 16 februarie 2021:

“Vești bune! Începând de astăzi îmi voi continua activitatea și proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu.

Aș putea să vă scriu tot ce am de gând să fac din această nouă poziție, dar prefer să nu fac asta acum. Așa cum mă știți, îmi place și consider că este corect să comunic doar ceea ce ori deja s-a concretizat, ori este extrem de aproape de finalizare. Ce pot să vă spun însă cu certitudine încă de pe acum este că voi fi același om al acțiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit. Asta voi face în echipa premierului.

Proiectul #GenerațiaAltfel continuă prin fiecare tânăr care se implică, care își asumă responsabilități, e transparent, crede ceea ce spune și spune ceea ce crede.Va fi bine!”, scria pe facebook Mara Mareș la începutul anului

Foto: captură Facebook / Mara Mareș

Acum, odată cu debutul scandalurilor care se țin în lanț în jurul biografiei lui Cîțu, dar și asupra activității sale recente de sabotare și de spoliere a României, Mara Mareș apără cu disperare un gunoi penal, drogat și bețiv, ajuns prim ministru.

Când e vorba de liberali, penalii nu mai sunt penali, ci doar “oameni buni” afectați de greșelile tinereții, asta în timp ce ei ne-au ros urechile împreună cu dereglații și săriții de pe fix de la USR-PLUS (n.r. altă gașcă de hoți,pungași și mafioți, pe deasupra și trădători de țară și profund antiromâni), că penalii n-au ce căuta în funcții publice, fără ca dobitocii progresiști să citească în viața lor vreun articol din Constituția României, pentru a vedea că e destul de greu să lipsești un cetățean al României de dreptul de a fi alege sau a fi ales în timpul campaniilor elctorale.

Iată ce ne zice duduia asta liberti… ptiu drace… liberală, despre … “mesianism” și despre cât de apetisante sunt bucile lui Cîțu:

“Cine s-a gândit că prin atacarea lui Florin Cîţu cu o întâmplare de acum 20 de ani “va face furori”, s-a înșelat amarnic.

apiland.ro

Să sapi iar apoi să aduci în actualitate o contravenție (nu infracțiune!) de acum 20 de ani mie îmi arată pură disperare și trădează o mentalitate învechită și un mesianism prost înțeles și extrem de slab pus în scenă.

Oldies are no longer goldies. Cam atât. Seară frumoasă tuturor, în special acelora fără de greșeală.”, a scris pe facebook Mara Mareș

Foto: captură Facebook / Mara Mareș

Citiți comentariile pe care le primește fătuca asta pentru că îi ia apărarea unui nesimțit și un inconștient precum Cîțu, care de dobitoc ce este se urcă la volan beat turtă și sub influența unor alte…substanțe… Cât de cretin să fii ca să aperi un asemenea dobitoc?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]