Un măscărici drogat și bețiv ajuns prim ministru, apărat pe baricade de ăia mici și proști de la PNL

Un măscărici drogat și bețiv ajuns prim ministru, apărat pe baricade de ăia mici și proști de la PNL

Încă din 16 februarie 2021, aia mică dar cu gura mare de la PNL (n.r. Mara Mareș), purtătoare de un nume atât de anonim încât presa a căutat-o în rare ocazii mai degrabă pentru tinerețea și naivitatea sa decât pentru “activitatea” sa politică, se lăuda că se ține aproape de Cîțu-Mîțu-Fuțu-Cuțu-CăCîțu, ș.a.m.d

Iată ce “lungă” și surprinzătoare postare putea avea asta mică și cu gura mare de la liberali, pe 16 februarie 2021:

“Vești bune! Începând de astăzi îmi voi continua activitatea și proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Aș putea să vă scriu tot ce am de gând să fac din această nouă poziție, dar prefer să nu fac asta acum. Așa cum mă știți, îmi place și consider că este corect să comunic doar ceea ce ori deja s-a concretizat, ori este extrem de aproape de finalizare. Ce pot să vă spun însă cu certitudine încă de pe acum este că voi fi același om al acțiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit. Asta voi face în echipa premierului.

Proiectul #GenerațiaAltfel continuă prin fiecare tânăr care se implică, care își asumă responsabilități, e transparent, crede ceea ce spune și spune ceea ce crede.Va fi bine!”, scria pe facebook Mara Mareș la începutul anului

Foto: captură Facebook / Mara Mareș

Acum, odată cu debutul scandalurilor care se țin în lanț în jurul biografiei lui Cîțu, dar și asupra activității sale recente de sabotare și de spoliere a României, Mara Mareș apără cu disperare un gunoi penal, drogat și bețiv, ajuns prim ministru.

Când e vorba de liberali, penalii nu mai sunt penali, ci doar “oameni buni” afectați de greșelile tinereții, asta în timp ce ei ne-au ros urechile împreună cu dereglații și săriții de pe fix de la USR-PLUS (n.r. altă gașcă de hoți,pungași și mafioți, pe deasupra și trădători de țară și profund antiromâni), că penalii n-au ce căuta în funcții publice, fără ca dobitocii progresiști să citească în viața lor vreun articol din Constituția României, pentru a vedea că e destul de greu să lipsești un cetățean al României de dreptul de a fi alege sau a fi ales în timpul campaniilor elctorale.

Iată ce ne zice duduia asta liberti… ptiu drace… liberală, despre … “mesianism” și despre cât de apetisante sunt bucile lui Cîțu:

“Cine s-a gândit că prin atacarea lui Florin Cîţu cu o întâmplare de acum 20 de ani “va face furori”, s-a înșelat amarnic.

Să sapi iar apoi să aduci în actualitate o contravenție (nu infracțiune!) de acum 20 de ani mie îmi arată pură disperare și trădează o mentalitate învechită și un mesianism prost înțeles și extrem de slab pus în scenă.

Oldies are no longer goldies. Cam atât. Seară frumoasă tuturor, în special acelora fără de greșeală.”, a scris pe facebook Mara Mareș

Foto: captură Facebook / Mara Mareș

Citiți comentariile pe care le primește fătuca asta pentru că îi ia apărarea unui nesimțit și un inconștient precum Cîțu, care de dobitoc ce este se urcă la volan beat turtă și sub influența unor alte…substanțe… Cât de cretin să fii ca să aperi un asemenea dobitoc?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Aprecieri măgulitoare la adresa senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă din partea magistratului italian Angelo Giorgianni

Dum aug. 22 , 2021
Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă evocată de un magistrat italian antimafia: “Un mare luptător pentru Libertățile poporului său” Aflat în vizită în România, chiar la o biserică de pe plaiurile Moldovei, magistratul italian antimafia Angelo Giorgianni vine cu niște aprecieri măgulitoare la adresa senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă: “Organizația Mondială pentru Viață are ca […]

Poate vă place și:

libris.ro